Ağzı acikmi yatiyordu o zamanlar hakos ya da hırıltı varmiydi uyurken... bizimki hırıltı yokDeros kuzum hakanin uykusu 2.5 yasina kadar duzelmediydi geniz etindenmis megerse aldirdik kurtulduk
Bilmiyomki orda huzursuz oolduğu yetmiyor eve gelince de burnumuzdan getiriyor
burda
amin sağol darısı egecike olsun inşaallah....aynen çok güzel Bi espri olmuş
sesleri kısıldı heralde
bunlar hasta olup bademcikleri şişerse msj falan yazamazl.ar.
Allah kabul etsin halanın adağını.
minnoş oğlu için kesmiş.
halanın oğlumu minnoş yoksa
kaçmış yineNapiyon çakma hamarat dun bir soru sordum cvp vermedimWC eğitimine ne zaman geciyonuz
dün yine bana sorular yağdı senin kaç çocuğun oldu,şu kız çocuğu seninmi,daha senin çocuğun olmadımı vs,vs
Sen onu kafaya taktin o yüzden rüyana girmiştir.. o seni bu kadar takmiyoki taksaydi gelirdi zaar.. mirak eder insan dimi.. kadin gitti gitti walla... ben de onu seviyodum neşeli esprikdi..Özellikle onun raporlarını çok beğeniyodum herseyi ayrıntılı yazıyordu...rüyamda paşamın buraya mesaclar yazdığını gördüm hatta benim göynümü almaya çalışıyordı tövbü,tövbü
Ewet cnm agzi acikti ve horluyordu bitti sukurAğzı acikmi yatiyordu o zamanlar hakos ya da hırıltı varmiydi uyurken... bizimki hırıltı yok
Kuzenim de iki oğlu var dediki bizde aynisiydik 2 yaşına kadar duzene girmiyor dediydi..
dün yine bana sorular yağdı senin kaç çocuğun oldu,şu kız çocuğu seninmi,daha senin çocuğun olmadımı vs,vs
Yok canim bizimki horlama yok dimekki bize kasti yapiyorEwet cnm agzi acikti ve horluyordu bitti sukur
Meraklişarlar duymazdan geleydinaciklamak zorunda diilsin
Heeee aynennnnArada faxe giriyor pasa karisinankorsar
Bugun hafta sonu ya evinde dinleniyiiiBugün E="derin_35, post: 37368724, member: 293429"]Sara nerdesin yavru bugün???
Cnm karin kaslarin ilk doğumda esnedi çünkü hemen cikti rahatlama ara yakin oluncaSevinco benim Karnım çok çıktı niye böyle oldum giiiii normalmi? Alis de hiç böyle değildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?