Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Deros kuzum hakanin uykusu 2.5 yasina kadar duzelmediydi geniz etindenmis megerse aldirdik kurtulduk
Ağzı acikmi yatiyordu o zamanlar hakos ya da hırıltı varmiydi uyurken... bizimki hırıltı yok
Kuzenim de iki oğlu var dediki bizde aynisiydik 2 yaşına kadar duzene girmiyor dediydi..

Bilmiyomki orda huzursuz oolduğu yetmiyor eve gelince de burnumuzdan getiriyor

burda

amin sağol darısı egecike olsun inşaallah....
kız halamın oğlu bunu duymasın aslan gibi çicuk,tövbü estafır,iyi okusuna ben minnoş kelimesini sevinççime yazdım bir sevgi sözcüğü olarak POTKIRANŞAR

rüyamda paşamın buraya mesaclar yazdığını gördüm hatta benim göynümü almaya çalışıyordı tövbü,tövbü

rüyamda paşamın buraya mesaclar yazdığını gördüm hatta benim göynümü almaya çalışıyordı tövbü,tövbü
Sen onu kafaya taktin o yüzden rüyana girmiştir.. o seni bu kadar takmiyoki taksaydi gelirdi zaar.. mirak eder insan dimi.. kadin gitti gitti walla... ben de onu seviyodum neşeli esprikdi..Özellikle onun raporlarını çok beğeniyodum herseyi ayrıntılı yazıyordu...

Ağzı acikmi yatiyordu o zamanlar hakos ya da hırıltı varmiydi uyurken... bizimki hırıltı yok
Kuzenim de iki oğlu var dediki bizde aynisiydik 2 yaşına kadar duzene girmiyor dediydi..
Ewet cnm agzi acikti ve horluyordu bitti sukur
dün yine bana sorular yağdı senin kaç çocuğun oldu,şu kız çocuğu seninmi,daha senin çocuğun olmadımı vs,vs

Meraklişarlar duymazdan geleydin aciklamak zorunda diilsin

Bugün E="derin_35, post: 37368724, member: 293429"]Sara nerdesin yavru bugün???[/QUOTE]
Bugun hafta sonu ya evinde dinleniyiii

Bugün E="derin_35, post: 37368724, member: 293429"]Sara nerdesin yavru bugün???
Bugun hafta sonu ya evinde dinleniyiii [/QUOTE]
Dinleniyor da gelirdi yine yavru... neyse işleri vardır bir rehavet var diyodu gecen dinleniyordur belkide dediğin gibi

Bende kalkimm herif evde bugün kahvaltı hazırlıiim birazdan uyanır malum gece çocukla uğraştı yaa uykuyu haketti biraz uyusun garibim

Sevinco benim Karnım çok çıktı niye böyle oldum giiiii normalmi? Alis de hiç böyle değildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…