Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Napiyon çakma hamarat dun bir soru sordum cvp vermedim WC eğitimine ne zaman geciyonuz
heeee yazacaadım aklımdaydı.
bu kışı da geçirek yaza doğru başlarık.
kışın üşütür çocuğum.
şimdide soyluyo ama yaparken haber veriyo. Çiş veya kaka diye.
hatta ostursa bile kaka diyo

dün yine bana sorular yağdı senin kaç çocuğun oldu,şu kız çocuğu seninmi,daha senin çocuğun olmadımı vs,vs
sen taekvandoya gitmedin mi kuşum.
ahh ah ben ordaolacaktım ki bi uçan tekme çekerdin görürlerdi ebelerinin çorabını

Kombi sezonunu actik
bizde klima aldık
güzel ısıtıyor ama
kışın soğuklarda yeterli olur mu bilemiyorz.
ufoda yakarız. İnşallah kara sobaya muhtaç olmayız yine
hiç kurmak istemiyorm

Ooooooo basak hnm klimaniz hayirli olsun bide bana laf soyluyordun yazında çok sicakta acarsin oooohhhh buuz gibi

Yoruldum mola verdim miraç durmadi uyursa arka taraflar wcler banyolar var aksamada makarna var çok bile
Çok bile
bizde kahvaltı yaptık bulasiklari yıkadim
Uzaniyom. Herif de oturuyor
oglanda yeni uyandı
onun yemeğini verip dışarı cikicaz
ama onun yemeğini vermek bütün evi temizlemekden daha zor çok iştahsız.. hiç bana cekmemis
Şimdi mesac yazıyom

Şöyle hokkali bi vuruş istiyor gıcık oluyom öyle soranlara
hee bende ama heç saygımı bozmadım halbuki kuzenim askere giderken yine toplanmıştık ve aynı karıda ordaydı doğursam bile 1 senede kaç tane doğurabilirimki
kız gece yatmadan burda cevap yazdım ya ondan gördüm zaarbende çok severim paşayı,ama kendi bilir tabii..
ben onunki kadar uzuuuuuuuuuuuuuuunnn raporu ne severim ne yazabilirim
Ewet cnm agzi acikti ve horluyordu bitti sukur

Meraklişarlar duymazdan geleydin aciklamak zorunda diilsin
kız karılar gözüme bakarak,soruyorlar,zatenn hiçte açıklamadım sadece benim çocuğum YOKK dedim
Kombi sezonunu actik
gerçektenmi kız,aboww biz daha evi sermedik
Yoruldum mola verdim miraç durmadi uyursa arka taraflar wcler banyolar var aksamada makarna var çok bile
biz yimeğe gidecükkk
demek ossuruğada kaka diyor ege hemieee ne yapsın çicuk çoğu zaman osturuğun dewamı kaka oluyoroda öyle zannediyor demek...
yok kuşum gitmedim ama ifademle dövdüm karıyı,sormadan sormaya fark var herkese yapmam

klimanız hayırlı olsun,ben kışın çalıştırmadım kışın sewmiyom klimazobaya fazla laf etme yine muhtaç olursun istanbulun soğuğuna klimanın sıcağı ne etsin,hey gidi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…