Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kahvaltıya misafirlige gittik geldik...
iyi oldu bugün evde kahvaltı hazirlamadim
şimdide oglani ayağıMDA salliyorum
herif spora gitti..

heee bişey mi dedik hakettin yaniii

basliycan o zaman o İşeböyle durmakla olmuyo biliyorsun bu ayı es geçme başla derim ben tabi yinede sana kalmış
Ahhh ahh engellerim olmasada baslasam böbrek taşımı kırdıracağım dr tasla hamile kalma dedi adetide yeni oldum biliyosun bide bu son gittigim dr rahim filmi cekelim dedi yarın adetin 3. Gün gel kan alalım dedi bide su tahlil vardiya benim oda 3 hafta sonra cikacak bende dr arayisi icindeyim icime sinen bi doktor hala bulamadim nolacak boyle ahh ahh adetimde yine azar azar geliyo su tahim filmini cektirmek istiyorum kurtajlardan sonra adetim eskisi gibi gelmiyor miltari cok azaldi

Balkonu yikadim camasir serdim yemekleri koydum ortaligi topladim simdi banyo wc ve evi silip supurup toz alicam 2 gun yoktum ya ev tozlanmis hemen

böbrek taşın çok mi büyük? Her doktorun dediğine Bakma benim kuzenim kocaman böbrek taşıyla iki çocuk doğurdu.. hala da taş duruyor ameliyat dediler gidip olmadı ameliyat korkuyor.
Ne var ki benim adetimde AZ geliyordu
kimi zaman bi gün sürüyordu. Sen
Bekliyoreee daha çok stres oliyoreeee
Bismillah de başlıyoreee

Ne yemek yapsam acaba ?
Temizlikle ugrasiyom diye yimekle ugrasasim gelmedi dudukluye tazefasulye yimegi koydum yaninada eriste yaptim hemencecik oldu oglanla yedik simdi biraz gusel olmus simdi temizlige devam edicem aradada size bakiyom canim ya su igne nin dozunu arttiralim dedi dr un biri ole bi dr ariyom burda bunu diyem memleketteki dr du rahim filmine gerek yok mu sence? Senindemi kurtajlardan sonra adetin azalmisti?

Bobrek tasim 7mm falan hamileyken yerinden oynarsa sıkıntı olur dedi dr

hemde çok azalmışti hemen hemen hiç olmuyo gibi bisiydim artık. Doktora rahim filmi cekelim demiştim gerek yok hamile kalabiliyosun demişti.. ama bende nedense çektirmek istiyodum içimin rahatlamasi için. Sonra çektiremedim hamile kaldım sonrasinda alise.
Igne dozunu artırarak deniycen..
Doktorun biri
banabu deneme yoluyla olur devamli deniyesin eninde sonunda biri tutar dediydi

Bobrek tasim 7mm falan hamileyken yerinden oynarsa sıkıntı olur dedi dr
Kadın dogumcumu dedi bunu???

Cnm benimde adetler çok azaldiydi ama rahim filmi şartbence
Çektir rahim filmini için rahat eder

derin senin dedigini dr bana soylemisti eger hamile kalamazsan cekelim yoksa gerek yok demisti eger sart derse cektiricem aslinda drlar gerekli gormuyor ben istiyorum icim rahat etsin diye belkide yanlis dusunuyorumdur benim ilk dusugumden once adetim yogun gelir uzun surerdi ama onunda kalbi durdu sonucta gebe kalamadiginda istiyor doktorlar benim icin gerekli mi bilmiyorum?

Bu arada sil supr toz wc banyo iside bitti camasirlarim toplanacak hem ipte hem icerde camasirlikta var ikiakine camasir yiladim katlayip yerlestireyim utulenecekleride ayarliyim sonrada kocis gelir zaten yemek cay eger olur derse alinacaklar var bi alisverise giderik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…