Dün sen dışarda yemedinmi3 günlük bulasik yikadim dun aksam yemeğinin meyvesinin tatlisinin bulasigi duruyordumakinaya dizdiklerim hariç tepsi tava tencere yika yika bitmedi
Eyi gözün aydınDun gece kactim bugün gündüz bazar unutmusum kacisim olmadi
Eyi gözün aydın
Beydos la sen yarış ediyorsunuz zaar
heee bişey mi dedik hakettin yaniiisen yapamiyon diye
Aylarca bizde yapamadik ne war
basliycan o zaman o İşeBebek istiyorummmm
Ahhh ahh engellerim olmasada baslasam böbrek taşımı kırdıracağım dr tasla hamile kalma dediheee bişey mi dedik hakettin yaniii
basliycan o zaman o İşeböyle durmakla olmuyo biliyorsun bu ayı es geçme başla derim ben tabi yinede sana kalmış
Ahhh ahh engellerim olmasada baslasam böbrek taşımı kırdıracağım dr tasla hamile kalma dediadetide yeni oldum biliyosun bide bu son gittigim dr rahim filmi cekelim dedi yarın adetin 3. Gün gel kan alalım dedi bide su tahlil vardiya benim oda 3 hafta sonra cikacak bende dr arayisi icindeyim icime sinen bi doktor hala bulamadim nolacak boyle ahh ahh adetimde yine azar azar geliyo su tahim filmini cektirmek istiyorum kurtajlardan sonra adetim eskisi gibi gelmiyor miltari cok azaldi
babaşla kuzum post: 37380681 .!.:Bebek istiyorummmm
Temizlikle ugrasiyom diye yimekle ugrasasim gelmedi dudukluye tazefasulye yimegi koydum yaninada eriste yaptim hemencecik oldu oglanla yedik simdi biraz gusel olmus simdi temizlige devam edicem aradada size bakiyom canim ya su igne nin dozunu arttiralim dedi dr un biri ole bi dr ariyom burda bunu diyem memleketteki dr du rahim filmine gerek yok mu sence? Senindemi kurtajlardan sonra adetin azalmisti?Ne yemek yapsam acaba ?
Temizlikle ugrasiyom diye yimekle ugrasasim gelmedi dudukluye tazefasulye yimegi koydum yaninada eriste yaptim hemencecik oldu oglanla yedik simdi biraz gusel olmus simdi temizlige devam edicem aradada size bakiyom canim ya su igne nin dozunu arttiralim dedi dr un biri ole bi dr ariyom burda bunu diyem memleketteki dr du rahim filmine gerek yok mu sence? Senindemi kurtajlardan sonra adetin azalmisti?
Kadın dogumcumu dedi bunu???Bobrek tasim 7mm falan hamileyken yerinden oynarsa sıkıntı olur dedi dr
Çektir rahim filmini için rahat ederCnm benimde adetler çok azaldiydi ama rahim filmi şartbence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?