Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ellerine saglik cnm

merak uyandırdım dimi
tavanın fırın versiyonuymuş
Valla deros git haziran dedi ama ben çok yorgunum yaw
eeeee o kadar alışveriş gezme,,mecbursun artık
adanada yağmur alışılmışın dışında Bi doğa olayı heralde.
adanaya goç edicem ben sonbaharda
hee yağmur yağınca seviniyom artık,eskiden daha çok yağardı...
adanada ilkbahar yoktur mesela direk yaza geçiş yapıyoz biz....ama böön çok kötü poyraz var başım ağrıdı her yerim kurudu çatır,çutur hiç sewmiyorum poyrazı
evet deroşa katılıyorum beydoş Bi taş attı kimin bıngıldağına denk gelirse artık.
benimkini teğet geçti ben üzerime almadım

sırtım oyle ağrıyorkii
biri yavaştan yumuşakça bir masaj yapsa
biride saçlarımı okşasa
kedi gibi bayılırım saçlarımla oynanmasına
bende 1hafta boyunca deliksiz uyusam
ay bende saçımla oynanmasını çok sewerim hemen mayışırım,seninde uykuya ihtiyacın var dimi
ne güzel yazmışsın,türk filmi gibi olmuş walla

canım için rahat ettirir edecekse rahim filmi çektirip rahatla ama benim adetlerim de hep az geliyordu bende az gelmesinin nedeni stres da olabilir

önce streslerimiz vardı ama şimdi bu düşüklerden sonra ister istemez Azolmaya başladı o yüzden de adetler azaldı diye düşünüyorum ben

Geçmişi okudum okumamazliktan geldim

Kaynosa kahvaltiya gittik geldi
bizde öğlen gittik yeni geldik
3 günlük bulasik yikadim dun aksam yemeğinin meyvesinin tatlisinin bulasigi duruyordu makinaya dizdiklerim hariç tepsi tava tencere yika yika bitmedi
kaynoştamı yaptın kız bunları
Dun gece kactim bugün gündüz bazar unutmusum kacisim olmadi
oh iyi olmuş
sen yapamiyon diye
Aylarca bizde yapamadik ne war
sen gene arada kaçamak yapardın
Bebek istiyorummmm
ALLAH ın izni ile olacak,bence şu rahim filmini çektir bir an evvel
Cnm benimde adetler çok azaldiydi ama rahim filmi şartbence
benimde çok azalmıştı hatırlarsanız yazardım hep,ama miyom ameliyatından sonra düzeldi çok şükür..
Sevoşşş
Lavanta kokulum gelmis hosgeldinn
hoşbuldum kuzum

Heee kaynista yaptim ben iki cocukla evim
Tertemuz cnm bal dok yala kaynosun evinide hwrzaman bok goturuyor

Allah evimizden yuvamizdan geri koymasin kocalarimizi basimizdan eksik etmesin sagsalim hayirli evlatlar nasip etsin olanlar gulegule büyütsün saglikla sihhatle

[QUOTE="beydagli, post: 37382248, membegötürüyordu yuh be hadi hastalarsoğuktan diyememde,niye biriktirmişler yani o kadar..ben tezgahta bir fincan olsa rahat edemem[/QUOTE]
Kiz ne hastasi cin gibiler mutfagi bok goturuyirdu adim atacak yer yok soguktan
Kombiyi acmis yerde hala yazlik kilim

[QUOTE="beydagli, post: 37382248, membegötürüyordu yuh be hadi hastalarsoğuktan diyememde,niye biriktirmişler yani o kadar..ben tezgahta bir fincan olsa rahat edemem
Kiz ne hastasi cin gibiler mutfagi bok goturuyirdu adim atacak yer yok soguktan
Kombiyi acmis yerde hala yazlik kilim [/QUOTE]
tembelşarlar

Beydos seni çok seviyom içimden geldi kendini çok yorma bata bir hafta var iyi calis

Beydos seni çok seviyom içimden geldi kendini çok yorma bata bir hafta var iyi calis
ayyyyyyyyyyyyyyy bende seni çok seviyom canım sağolasınbende öyle düşünüyorum sewinç işi ertelesemmi diyorum ama hava bayağı serin bugün...kadını aradım oda bu hafta doluymuş haftayada meçhul ..zaten herifte bağırıyor dikkat et diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…