• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hafta sonu camasir yikamadim yigilmis yine:eek::eek: bugun halim gelir resim atabilirsem atarim adana sogumus beydos:KK51:
senin çamaşırında anamınki gibi heç bitmiyor:KK14:
abowww resimmi atacan at kız merak ettim:KK19:çamaşırların resminimi atacan yoksa:KK59:
he walla 2 gündür soğuk güneşli ama poyraz bayağı etkiliyor ve benim ew hayla çıplak:KK51:

senin çamaşırında anamınki gibi heç bitmiyor:KK14:
abowww resimmi atacan at kız merak ettim:KK19:çamaşırların resminimi atacan yoksa:KK59:
he walla 2 gündür soğuk güneşli ama poyraz bayağı etkiliyor ve benim ew hayla çıplak:KK51:

Senin ev ciplak kalsin zati
Heee benim camasir hic bitmiyi pofff
Halilarin resmini atcem :110:

IMG-20141019-WA0012.webp

ayyyy sevinç o kadar sevindimki wallahi bak şu anda gözlerim doldu maaşşallah :nazar::nazar::nazar:ALLAH ım esirgesin sizlere bağışlasın bu paşaları..çok ama çokkk tatlı çıkmışlar yerim ben bunları ,çocuk resimleri insanın içini açıyor...gözüm halı falan görmedi....sağol canım kırmadın beni,gerçi sen yoktun ama :KK19::KK19::KK19:

Canim benimmmm seni kirarmiyim hali gelmedi gelsin kendimide atarim :21: dun aksam çektim o fotoyi Hakkot okulda simdi

Back
X