- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
dilini koparacam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dilini koparacam
senin çamaşırında anamınki gibi heç bitmiyorHafta sonu camasir yikamadim yigilmis yinebugun halim gelir resim atabilirsem atarim adana sogumus beydos
![]()
gerçekten kombi açacak kadar soğukmu yaaaGüneş disarda piril piril ama hava buz![]()
senin çamaşırında anamınki gibi heç bitmiyor
abowww resimmi atacan at kız merak ettimçamaşırların resminimi atacan yoksa
he walla 2 gündür soğuk güneşli ama poyraz bayağı etkiliyor ve benim ew hayla çıplak![]()
Dun 8 dereceydi poffffgerçekten kombi açacak kadar soğukmu yaaa![]()
halıların üstüne kendini de at kız öyle çekil hatta miraçıda hatta hakoşuda hadi beeeeSenin ev ciplak kalsin zati
Heee benim camasir hic bitmiyi pofff
Halilarin resmini atcem![]()
hadi yaaaaDun 8 dereceydi poffff
ayyyy sevinç o kadar sevindimki wallahi bak şu anda gözlerim doldu maaşşallah
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yerim ben bunuuuuuuuuuuuuuuu çok tatlı çıkmışşşşşşşşşş ,karizmatik erkekkkkkkkkkkkkkkk
Rabbim daha datlilarini sana nasip eylesin cnm saglikla sihhatleayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yerim ben bunuuuuuuuuuuuuuuu çok tatlı çıkmışşşşşşşşşş ,karizmatik erkekkkkkkkkkkkkkkk![]()
sağol kzummm aaa doğru yaaa bende diyorum ne hızlı bu kadınnnCanim benimmmm seni kirarmiyim hali gelmedi gelsin kendimide atarimdun aksam çektim o fotoyi Hakkot okulda simdi
Maasallah cok harejetli sebelekbeçok hareketli : 37389564 .!.:miraç cin gibi bakıyor maaşşallah hahaytttt![]()
sevinç kız bunlar çok ama çok tatlı ay bayıldım bunlara helE o küçük varya küçük sosis çok tatlı maşallah 41 kere maşallah