• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ay kızlar şu anda elim ayağım titriyor sinirde özel numara aradı az önce bende açtım ziraat bankasından arıyoruz dedi tabii yemedim banka özel numaradan armaz sonra bir sürü kızlı erkekli kahkahalar eşliğinde o...........uylamı görüşüyorum dediler ağzıma geleni söyledim kapattım..hepsinin öğreni yada çok genç oldukları seslerinden o kadar belliki bazen o kadar üzülüyorumki şu yeni nesile baktıkça yazık çok yazık...
bunca yıldır telefon taşıyorum ilk defa böyle bir terbiyesizlikle karşılaştım....

ay kızlar şu anda elim ayağım titriyor sinirde özel numara aradı az önce bende açtım ziraat bankasından arıyoruz dedi tabii yemedim banka özel numaradan armaz sonra bir sürü kızlı erkekli kahkahalar eşliğinde o...........uylamı görüşüyorum dediler ağzıma geleni söyledim kapattım..hepsinin öğreni yada çok genç oldukları seslerinden o kadar belliki bazen o kadar üzülüyorumki şu yeni nesile baktıkça yazık çok yazık...
bunca yıldır telefon taşıyorum ilk defa böyle bir terbiyesizlikle karşılaştım....
Aaaaaa salaklara bak isleri gucleri yok aptallarin

Manyaklar yaaa sapıklar.. çok rahatsız edilirsen savcılığa verebilirsiniz

:nazar::nazar::nazar:sevinç kız maşallah büyüdükçe güzelleşiyor bu paşa
sana benzemiyo şükür
babası gibi beyaz heralde

sürtükler

Oglani öğle uykusuna yatırdum

Aşkın bedeli ni izliyom başka izleyecek bişiy yok

hadi hayırlısı o zaman sen haftaya gidiyon yine:110:

benimkide arnica sulu ama hiç koku yapmıyor çünkü iyi temizliyorum:D
ama keşke sulu almasaydım çünkü evi temizledikten sonra birde onu temizliyosun,sende bunu yapmazsın belki ondan koku yapar:110:

he walla doğru ben rapor vermiyorum mesela:cool:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

ay hadi hayırlısı saracım yumoşların hemencecik büyüsünde başlansın:KK19:

ewet nazocum sadece konuşmak için konuşuyo çoğu insan laf olsun torba dolsun,boşver gitsin her densize cevap verecek olsak....

yok kız sen öyle yapma taş falan yok sana:KK19:

günaydın canım:KK19:

amin canım inşallah

maşallah kırkbirkere maşallah canım Allah yüzlerini hep böyle güldürsün iki oğlişinde aynı sana benziyo sevinç çok tatlılar sen gibi

Allah ıslah etsin böylelerini

ne bileyim uzun zamandan sonra çekindim

banada vermedi cevap :KK43:

densiz çok benimde ev sahibinin gelini aşağıda kiracıyla konuşuyor güya sessiz
ama ben ikinci kattan oturduğum yerden duyuyorum
beni anlatıyor ikinci kattakininde çocuğu yok sürekli evde dört duvar arasında canı sıkılmıyormu ay ben olsam evde duramam falan sanki onlara evde durun diyen var herkesin huyu farklıdır ben sürekli olur olmaz sokağa çıkmayı sevmiyorum hem burda okadar çok tandığım yok çıkıp çıkıp kime gideceksem hiç muhattap olmuyorum bende

insanlar bazen sırf soru sormak konuşmak için konuşuyor ne konuştuklarını bilmeden

bendemi öyle yapsaydım acaba taş kime gittiyse artık anlamadım:KK64:

bende iki günlük yıkadım dün gezip tozunca :D bide lavabonun altına su akmış onla uğraştım

boş ver tatlım kim ne derse desin milletin ağzı torba değilki büzesin ağzı olan konuşuyo işte

kızlar az önce doktordan geldim maşallah herşey yolunda iğnelerin dozunuda düşürdü doktorum perşembeye yeniden kontrole gidecem dualarınızı eksik etmeyin olurmu

Back
X