- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
aminnn.....Rabbim daha datlilarini sana nasip eylesin cnm saglikla sihhatle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminnn.....Rabbim daha datlilarini sana nasip eylesin cnm saglikla sihhatle
sevinç kız bunlar çok ama çok tatlı ay bayıldım bunlara helE o küçük varya küçük sosis çok tatlı maşallah 41 keremaşallah![]()
Maşallah canim benimAllahım dert keder vermesin sağlıkla büyüsünler insallahSaol cnm buyutuyok 8 e girdik maasallah
Aaaaaa salaklara bak isleri gucleri yok aptallarinay kızlar şu anda elim ayağım titriyor sinirde özel numara aradı az önce bende açtım ziraat bankasından arıyoruz dedi tabii yemedim banka özel numaradan armaz sonra bir sürü kızlı erkekli kahkahalar eşliğinde o...........uylamı görüşüyorum dediler ağzıma geleni söyledim kapattım..hepsinin öğreni yada çok genç oldukları seslerinden o kadar belliki bazen o kadar üzülüyorumki şu yeni nesile baktıkça yazık çok yazık...
bunca yıldır telefon taşıyorum ilk defa böyle bir terbiyesizlikle karşılaştım....
ahlaksızlar canım ne aptalı...Aaaaaa salaklara bak isleri gucleri yok aptallarin
Manyaklar yaaa sapıklar.. çok rahatsız edilirsen savcılığa verebilirsinizay kızlar şu anda elim ayağım titriyor sinirde özel numara aradı az önce bende açtım ziraat bankasından arıyoruz dedi tabii yemedim banka özel numaradan armaz sonra bir sürü kızlı erkekli kahkahalar eşliğinde o...........uylamı görüşüyorum dediler ağzıma geleni söyledim kapattım..hepsinin öğreni yada çok genç oldukları seslerinden o kadar belliki bazen o kadar üzülüyorumki şu yeni nesile baktıkça yazık çok yazık...
bunca yıldır telefon taşıyorum ilk defa böyle bir terbiyesizlikle karşılaştım....
sürtükleray kızlar şu anda elim ayağım titriyor sinirde özel numara aradı az önce bende açtım ziraat bankasından arıyoruz dedi tabii yemedim banka özel numaradan armaz sonra bir sürü kızlı erkekli kahkahalar eşliğinde o...........uylamı görüşüyorum dediler ağzıma geleni söyledim kapattım..hepsinin öğreni yada çok genç oldukları seslerinden o kadar belliki bazen o kadar üzülüyorumki şu yeni nesile baktıkça yazık çok yazık...
hadi hayırlısı o zaman sen haftaya gidiyon yine
benimkide arnica sulu ama hiç koku yapmıyor çünkü iyi temizliyorum
ama keşke sulu almasaydım çünkü evi temizledikten sonra birde onu temizliyosun,sende bunu yapmazsın belki ondan koku yapar
he walla doğru ben rapor vermiyorum mesela
ay hadi hayırlısı saracım yumoşların hemencecik büyüsünde başlansın
ewet nazocum sadece konuşmak için konuşuyo çoğu insan laf olsun torba dolsun,boşver gitsin her densize cevap verecek olsak....
yok kız sen öyle yapma taş falan yok sana
günaydın canım![]()
ay kızlar şu anda elim ayağım titriyor sinirde özel numara aradı az önce bende açtım ziraat bankasından arıyoruz dedi tabii yemedim banka özel numaradan armaz sonra bir sürü kızlı erkekli kahkahalar eşliğinde o...........uylamı görüşüyorum dediler ağzıma geleni söyledim kapattım..hepsinin öğreni yada çok genç oldukları seslerinden o kadar belliki bazen o kadar üzülüyorumki şu yeni nesile baktıkça yazık çok yazık...
ne bileyim uzun zamandan sonra çekindim
banada vermedi cevap
densiz çok benimde ev sahibinin gelini aşağıda kiracıyla konuşuyor güya sessiz
ama ben ikinci kattan oturduğum yerden duyuyorum
beni anlatıyor ikinci kattakininde çocuğu yok sürekli evde dört duvar arasında canı sıkılmıyormu ay ben olsam evde duramam falan sanki onlara evde durun diyen var herkesin huyu farklıdır ben sürekli olur olmaz sokağa çıkmayı sevmiyorum hem burda okadar çok tandığım yok çıkıp çıkıp kime gideceksem hiç muhattap olmuyorum bende
insanlar bazen sırf soru sormak konuşmak için konuşuyor ne konuştuklarını bilmeden
bendemi öyle yapsaydım acaba taş kime gittiyse artık anlamadım
bende iki günlük yıkadım dün gezip tozuncabide lavabonun altına su akmış onla uğraştım
heee babasi beyaz kar gibisevinç kız maşallah büyüdükçe güzelleşiyor bu paşa
sana benzemiyo şükür
babası gibi beyaz heralde
dis yok bugun tam 7 olduk 8 den gun aldikdaha diş miş çıkarmıyomı Miro
8.ay bitti
Bende izliyomOglani öğle uykusuna yatırdum
Aşkın bedeli ni izliyom başka izleyecek bişiy yok
Saracim çoksaol cnmdfarisi basina ikiz ikiz insallah
Ayyyyyy insallahhhhh dualarim seninle beydosla beraber insallahkızlar az önce doktordan geldim maşallah herşey yolunda iğnelerin dozunuda düşürdü doktorum perşembeye yeniden kontrole gidecem dualarınızı eksik etmeyin olurmu