çok şükür...Basak iyiki eltimiz yok gerci benim simdilik yok
sağol cnmamin canım sağol...halıların çok güzelmi güle,güle kullan ,karadayının sponsorundan almışsın ordanmı esinlendin
iyi olmana sewindim canım ama keşke hiç beklemeden dewam etseydiniz,zaman o kadar hızlı geçiyorki
benimde saçlarım çok dökülüyor yaa heryerden yopluyorum sinir bozucu birşey
seninde halıların güzelmiş güle,güle kullan..bir tanesinin üzerinde edoşun patiği kalmış kıyamam
ellerine sağlık canım,benim eşimde çok sewer tatlıyı...bende aç karnına 1,2 tane yerim...
çok güzel Bİ Şİ olmuş......
ama bunun sorumluluğunu bilip düşünmen bile güzel bişi...
bende topike geldiğim zamanlarda kendimi sorumlu hissedip görevimi ifa ediyorum...uzunca dönem gelmediğimde bu sorumluluğu yerine getiremem den korktuğum için gelmem...çünkü burdaki insanlar çok değerli ve beni kaale alıp sorular soruyolar yada sohbet ediyolar..cevap vermemek olmaz,vermediğin zaman tıpkı birisiyele sohbet ederken onu hiç umursamadan dinlemeye benzer...ama olur ya gözden kaçanlara birşey diyemem, insanlık hali bende yapıyorum...
ayrıca sizin gibi küçük çocukları olupta birde buraya yetişen arkadaşlarıma tebrik ve takdirlerimi sunuyorum
çok acı ve çok kötü...başkaları mutlu olsun diye kendini mutsuz edip istemediğin şeyleri yapmak ve başkalarını kırmamak için hep kendini kırmak HAYIR,yada YOK diyememek ne kadar can acıtıcı..........
sevinç hanım artık özellerde devlet gibi oldu vallahi tıklım tıklım.BeydossssGunaydin cnm Dr geldik miracin aylik kontrolü vardi dun iki defa aradigim halde gittik Dr bulamadik sabah rahatsizlanmis gelememiş herif dellendi çünkü hastane bize çok uzak
yap bencedesevinç yarın sağlık ocağına gidebilirim belkiii,acaba bthcg ye baktırsammı
Derosla caymi ictin sende anlamiyonalevenirdim telaslanirdim hamilemiyim degilmiyim diye anladinmi
ay biliyordum walla bunu söyleyeceğiniii he anladım kız sen ateşte ölçüyodun ya bir ara onunla alakalı bir şey zannettim
Deros yok piyasadauyuyi zaar Nasil olsa beğenmediği herif cicuka bakiyiiii
Abboowwwww bu msji görürse saydirir bana
sağol cnm
evet Edoşun pofidiği kalmış. Ortalık biraz dağınıktı
olduğu gibi çektim.
ayrıca Edoş yazman çok hoşuma gitti
gorunce
ooo saygılar efendim .
çok teşekkürler samimi duygularınızdan ötürü
çok acı ve çok kötü...
benm dunki yazdığım msjı anımsattı
istemrdğin şeylere gülümsemek...
abuu deroş sorarsa ne derik
sevinç hanım artık özellerde devlet gibi oldu vallahi tıklım tıklım.
bizde hep özele gidiyoruk ondan biliyorum .
devlette sıra beklemiyek, paramızla işimizi çabuk halledek diyoruz
paramızla sıra bekliyoruz
Henry micro kullanıyom çok memnunum orda varmı bilmiyor internetten bak. Sıradan bi süpürge ama çok iyideroşş neden msj yazmadan gittin
aşkıım. Senin supurgen toz torbalı mı
sakurudun post: 37409364 .!.:başak hanım efendi niye sen bana cevap yazmıyosun ayran içip ayrımı düştük
Nerdesinizzzzzz
Nişan elbisesinin fotosunu çek buraya koy taaammmi?Basakkkkkkk kardeşinin nisaninda ne giyecen nisan nerde olacak
Çok fonksiyonlu kariiiMiroyu uyuttum hakani doyurdum
Unutma beni ye bakuyom kaslarimi aliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?