herşeyde bir hayır vardır sevincim öyle düşün...İkidir ayni şey oluyor erken gidiyoruz özel hastane olduğu halde işimiz cabuk bitsin diye ama boyle oluyor
var kız ,gel içelimBeydos cayin varmi ya cay icemedim bugun
iyi yapıyorsun bende eskiye nazarann çok ama çok az ilerledim...Ben yapiyom bazen zor olsada cunku sabir tasi catliyor cnm bu hayat benim diyorum baskasinin istediği gibi değil kendim istediğim gibi diyip resti cekebiliyom sukur
kız üşenme bir çay demle kahvaltını yap..bende kahvaltı yapmazsam gün içinde ne yersem yiyeyim doymam....sallama kaçak çayda mı varDaha doymam bugün cay icemezsem neyseki acil durumlar için sallama kacak cayim var
biliyom da işte birde çıkmazsa pöfffff,neyse hayırlısı bakalımBaktirabilirsin cnm 3-4 gün var adete birşey varsa cikar zaten kanda insallah yarabbim
Kiz simit poaca peynir yedim doydum var tabikız üşenme bir çay demle kahvaltını yap..bende kahvaltı yapmazsam gün içinde ne yersem yiyeyim doymam....sallama kaçak çayda mı varyeni duydum
Bekle istersen cnm erken ogrenmekte iyi olmuyorbiliyom da işte birde çıkmazsa pöfffff,neyse hayırlısı bakalım
afiyet olsun...Kiz simit poaca peynir yedim doydum var tabi
Bekle istersen cnm erken ogrenmekte iyi olmuyor
öylemi diyosun bekleyim dimi olmazsa önce idrar testi yaparım bu kez sabredip günüm geçerse yaparım..inşaallah sabrederim...karbonata işemekte yok bu seferBir defa erken öğrendim kimyasal olup gittiydi bisver bekle cnm
Heeeeeesalladınmı kız çayı,heç birşey ataşta demleme gibi olmuyor...ama dar vakitte idare edecen artıkın...
iyi aklımda bulunsunHeeeeeekiz ceylon tea yeşil paket
tamam kız işemicem söz, limona işyen bile varmış peh,ben onada işemicem arkedeş..ateş atmak ne demekKarbonatada iseme bende bir hafta kala ateş atardim varmi yokmu diye
Derosla caymi ictin sende anlamiyontamam kız işemicem söz, limona işyen bile varmış peh,ben onada işemicem arkedeş..ateş atmak ne demek
hee saklayamadım söyledim kudurdu,bana diyorki sen numarayı gördün ben kızıyorum diyemi saklıyosun ver numarayı ben onları biipppppppppppppppppppppppppppppppppppp.......Beydos dünkü salak tlf dan kocise bahsettinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?