Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

[QÇocuk"beydagli, post: 37528467, member: 306680"]olabilir
ay keşke benimde öyle bir komşum olsa insan istiyor ...
nazo çok haklısın bizim çocuğumuz olursa inşaallah,nasıl alışırız bilmiyorum..bende çok zorlanırım heralde..[/QUOTE]

Cicukunuz olirda 3 gun 3 gece uyumazsiniz insallah

bugün yürüyüş yapmadık bende sporumu evde yapacam
sonrada banyo sonrada sobayı yakıp keyif yapacam
bende yürüyüş yapmak istiyorum yaa am tek başıma gitmekte istemiyorum daha doğrusu kociş onuda bırakmıyor..
evde de yaparım da her ay ya çocuk varsa diye ne zamndır yapmıyorum..
kız siz soba yakmaya başladınızmı
Heee yaziklar olsun

Mutlaka git aile hekimine

Yokkk pizza yicez olis istiyi
iyi afiyet olsungez,gez hazır yemek söyle
karışıkmı yiceniz
Beydosla deros kaciyi
Nazoda kacar tek basimami beklicem topiki
sen cezalısın biz kaçmıyik açık açık söyliyik
çık bende çıkıyom

Cicukunuz olirda 3 gun 3 gece uyumazsiniz insallah[/QUOTE]
kız uyumalı dua etsene

Bu aradaTKB karisina watsaptan ve normal tlf msj attim cvp yok cagri bilem atmadi umursamazsar

bende tek başına sevmiyorum neyseki ilk kez benim gibi yürüyüş yapmayı seven bi komşum oldu
bende sadece adetime bir hafta kala dikkat ediyodum varsa diye artık önemsemiyorum sadece ağır kaldırmıyorum ama spora devam
dün akşam yaktık ilk kez soğudu hava otururken üşüyosun iş yaparken sorun olmuyoda

Cicukunuz olirda 3 gun 3 gece uyumazsiniz insallah
kız uyumalı dua etsene[/QUOTE]

inşallah ablamın çocukları gibi uykuyu seven çocuklarımız olurda uykusuz kalmayız

Deros cnm yasin demissin arapça bilmoyom türkçeden okuyom ben ve firsat bulursam okuyabilirim cnm tefriciyeyi ezbere biliyorum

inşallah ablamın çocukları gibi uykuyu seven çocuklarımız olurda uykusuz kalmayız[/QUOTE]
spor gerçekten insana çok iyi geliyor..
ay inşaallah aminn
Selam kızlar

Gez gez yoruldum ayaklarim ağrıyor
gez bakalım hamiş olunca nasılsa gezemiceksin
Var canim yedi tanesi dollenmis cumartesi transferim var
ayyy çok güzel bir haber bu cumartesi demek ne heyecan vardır şimdi sizde,hadi hayırlısı sara çok sewindimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…