BaCima gidecektim gidemedim
oğlan inat etti 2 saat yemedi yemeğini
yemeğini bitirdikten sonra da ben çok yorgun düştüm gitmedim
hala da çok yorgunum
Yok kusmez oBacın kusmez inşallah
Ben internetten izliyorum dizileri oğlan dizi izlettirmiyoki...Kara para ask
Abboowwwww
Abboowwwww
Bidaha deneme yapcakmisiniz nazom?? Yumurta arttırıcı kullandirmismuydi toktorun?inşallah kalır çocuğuna kardeş yaparsın
benim kalmadı malesef 2 yumurtam oldu ikiside transfer edildi
ikizde başta zor olur bakması ama sonra çok rahat edersin... inşallah hayırlısı ile tutar kuzumevet canım yanılmıyorsun üçüncü denemem
haklisin ikizlerimiz gelsinde ben gezmeye ara vermeye raziyim
Sağol canım Allah razı olsun hepinizden
Inşallah kalır canım
Sen birdaha tedaviyi ne zaman dusunuyosun nazocum
maddi olarak suanda imkansizBidaha deneme yapcakmisiniz nazom?? Yumurta arttırıcı kullandirmismuydi toktorun?
Anlıyorum canim. Hayatın kime ne gösterecegi hiç belli olmaz. Rabbim büyük ne kismetler serer önüne insanın ummadik anda.
maddi olarak suanda imkansiz
Canim bende Türkçeden okuyom. Arapça bende bilmiyorum. Ne kadar okuyabilirsen bana söylede düşeyim toplamdan. Zaten 150 kaldı biraz okuyanlar var. Çok sağol Allah razı olsun canim.Deros cnm yasin demissin arapça bilmoyom türkçeden okuyom ben ve firsat bulursam okuyabilirim cnm tefriciyeyi ezbere biliyorum
ikizde başta zor olur bakması ama sonra çok rahat edersin... inşallah hayırlısı ile tutar kuzum
maddi olarak suanda imkansiz
Amin canımAllahım sen yardım et şu madende kalan insanlara.... ufff yaaa nelerin neleri var yaaa... Allah ailelerine sabır versin.
Ateş düştü resmen madende kalanlarin evlerine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?