Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annnaaa karı sabahın 5 inde bile teftişteSara cnm sabahin beşinde napiyordun uykunmu kacti![]()
Annnaaa karı sabahın 5 inde bile teftişte
Kiz tkb bile bunu yapmuyodu...
Gözüme girdin![]()
Elbiseyi kaybettin diyemidkaybettim diyemipost: 37536751 .!.:Kızlar çok duygusalim...
Her şeye ağlar oldum
Sara cnm sabahin beşinde napiyordun uykunmu kacti![]()
Günaydın kızlar....
Hayırlı bir gün olur inşallah hepimiz icin![]()
Kızlar çok duygusalim...
Her şeye ağlar oldum
günaydın güzel hatunlar![]()
abowww göndermedi demek aliş bacak kadar gelmez şimdiden herşeyi yönlendiriyo vay yaramaz bıdıkBaCima gidecektim gidemedim
oğlan inat etti 2 saat yemedi yemeğini
yemeğini bitirdikten sonra da ben çok yorgun düştüm gitmedim
hala da çok yorgunum
ALLAH sabır versin bende haberlerde çok ağladım çok kötü bir durum...Allahım sen yardım et şu madende kalan insanlara.... ufff yaaa nelerin neleri var yaaa... Allah ailelerine sabır versin.
Ateş düştü resmen madende kalanlarin evlerine...
gece burdada yağdıDisarda seller gidiyiiii uykum kacti![]()
aaaaa yoksa hamilemisin kız senKızlar çok duygusalim...
Her şeye ağlar oldum
Gunaydin cnmgünaydın güzel hatunlar![]()
üzülme canım kalırsın işaallah,hepimiz bu uğurda neler yaşadık ve yaşıyoruz..sen anlat bakalım ne zamndır deniyosun kaç yıllık evlisin daha önce hamilelik geçirdinmi...Çok kötüyüm çok
Hamile kalamadikca daha çok üzülüyorum düşüklüklerime
üzülme canım kalırsın işaallah,hepimiz bu uğurda neler yaşadık ve yaşıyoruz..sen anlat bakalım ne zamndır deniyosun kaç yıllık evlisin daha önce hamilelik geçirdinmi...
ah kuzum yaaa daha 1 yıllık evliymişsin,bak çok şükür hamilede kalabiliyorsun,daha 2 ayda bişey değil bazen korunmadan sonra vücut ona alışıyor...bak bende 3 aydır deniyorum,ne kadar stres yaparsan o kadar geç geliyor kendini rahatlatmaya çalış...Yeni Evli sayıları kasımda senem dolacak
Evlendiği 2. Ay hamile kaldım kazayla 7 haftalik düşürdüm
1 ay sonra tekrar hamile kaldım 5 haftalıkken düştü oda 6 ay korundum 2 aydır deniyorum olmuyor tam günleri denk getiriyorum doktor gözetiminde yine de olmuyor
sara sen kesin heyecandan uyumamışsındır![]()