• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

BaCima gidecektim gidemedim
oğlan inat etti 2 saat yemedi yemeğini
yemeğini bitirdikten sonra da ben çok yorgun düştüm gitmedim

hala da çok yorgunum
abowww göndermedi demek aliş bacak kadar gelmez şimdiden herşeyi yönlendiriyo vay yaramaz bıdık:p
Allahım sen yardım et şu madende kalan insanlara.... ufff yaaa nelerin neleri var yaaa... Allah ailelerine sabır versin.
Ateş düştü resmen madende kalanlarin evlerine...
ALLAH sabır versin bende haberlerde çok ağladım çok kötü bir durum...
Disarda seller gidiyiiii uykum kacti :KK17::KK17:
gece burdada yağdı:110:
Kızlar çok duygusalim...
Her şeye ağlar oldum
aaaaa yoksa hamilemisin kız sen:KK57:

Çok kötüyüm çok

Hamile kalamadikca daha çok üzülüyorum düşüklüklerime
üzülme canım kalırsın işaallah,hepimiz bu uğurda neler yaşadık ve yaşıyoruz..sen anlat bakalım ne zamndır deniyosun kaç yıllık evlisin daha önce hamilelik geçirdinmi...

sevoş ne yapıyon kız miroylamı uğraşıyon başka işler mi çeviriyon:KK59:

üzülme canım kalırsın işaallah,hepimiz bu uğurda neler yaşadık ve yaşıyoruz..sen anlat bakalım ne zamndır deniyosun kaç yıllık evlisin daha önce hamilelik geçirdinmi...

Yeni Evli sayıları kasımda senem dolacak

Evlendiği 2. Ay hamile kaldım kazayla 7 haftalik düşürdüm

1 ay sonra tekrar hamile kaldım 5 haftalıkken düştü oda 6 ay korundum 2 aydır deniyorum olmuyor tam günleri denk getiriyorum doktor gözetiminde yine de olmuyor

Yeni Evli sayıları kasımda senem dolacak

Evlendiği 2. Ay hamile kaldım kazayla 7 haftalik düşürdüm

1 ay sonra tekrar hamile kaldım 5 haftalıkken düştü oda 6 ay korundum 2 aydır deniyorum olmuyor tam günleri denk getiriyorum doktor gözetiminde yine de olmuyor
ah kuzum yaaa daha 1 yıllık evliymişsin,bak çok şükür hamilede kalabiliyorsun,daha 2 ayda bişey değil bazen korunmadan sonra vücut ona alışıyor...bak bende 3 aydır deniyorum,ne kadar stres yaparsan o kadar geç geliyor kendini rahatlatmaya çalış...
düşüklerinin sebebini araştırmadılarmı..

Back
X