• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ah kuzum yaaa daha 1 yıllık evliymişsin,bak çok şükür hamilede kalabiliyorsun,daha 2 ayda bişey değil bazen korunmadan sonra vücut ona alışıyor...bak bende 3 aydır deniyorum,ne kadar stres yaparsan o kadar geç geliyor kendini rahatlatmaya çalış...
düşüklerinin sebebini araştırmadılarmı..

Kan pıhtılaşma testi patoloji testi felan yaptım çıkmadı bişey yaşımiz ufak bile sayılır ama herkes dünya kadar dedikodu yapıyor evde hep ağlıyorm

Kan pıhtılaşma testi patoloji testi felan yaptım çıkmadı bişey yaşımiz ufak bile sayılır ama herkes dünya kadar dedikodu yapıyor evde hep ağlıyorm
oh çok şükür bir şey çıkmamış,sen millete ne bakıyorsun herkes neler söyler çok iyi bilirim..bırak konuşsunlar ALLAH hepsinden büyük,bebeğin en kısa zamanda gelir inşaallah..

bak canım ben 17 yıllık evliyim tam 7 bebeğimi kaybettim 6 sı kürtaj biride evde düşmüştü..tam vazgeçmiştim 3 yıldır korunuyordum ama yeniden deniyorum ..benim gibi birçok şey yaşayan var burda..bunu yazmamın sebebi,vazgeçmemen kimseye aldırış etmemen...bizim yaşadıklarımız kendi elimizde olan şeyler değil kuzum kaç yaşındasın bilmiyorum ama belliki çok gençsin o yüzden önünde kocaman bir hayat var önemli olan kocan o sana iyi olsun..ben 36 yaşındayım,o yüzden şükret ve çalışmalara dewam et:KK19:

Sevinç... yok canim elbiseden değil... arada aklıma geliyor ama öylesine.. gidip aynısını alicam yine :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Çünkü 1.5 ay sonra başka elbise bulamam bu fiyata :confused:

kız DEROŞŞ ALLAH ta seni güldürsün:KK19:
benim kalkıp bulaşıklarımı haletmem ilazım,pazara gitmem ilazım,sonrada anama gitmem ilazım,benden bir tane daha olsada o yapsa bunları keşke:KK14:
yağmurda yağdı yağacak ,yağarsa nasıl giderim...

oh çok şükür bir şey çıkmamış,sen millete ne bakıyorsun herkes neler söyler çok iyi bilirim..bırak konuşsunlar ALLAH hepsinden büyük,bebeğin en kısa zamanda gelir inşaallah..

bak canım ben 17 yıllık evliyim tam 7 bebeğimi kaybettim 6 sı kürtaj biride evde düşmüştü..tam vazgeçmiştim 3 yıldır korunuyordum ama yeniden deniyorum ..benim gibi birçok şey yaşayan var burda..bunu yazmamın sebebi,vazgeçmemen kimseye aldırış etmemen...bizim yaşadıklarımız kendi elimizde olan şeyler değil kuzum kaç yaşındasın bilmiyorum ama belliki çok gençsin o yüzden önünde kocaman bir hayat var önemli olan kocan o sana iyi olsun..ben 36 yaşındayım,o yüzden şükret ve çalışmalara dewam et:KK19:

17 yılda 7 düşük çok kötü ama 7 defa hamile kalmışsn olur senin inşallah öyle doğdu içime benim kuzenin 16 yıllık evli çocuğu olmuyordu ilkini düşük yaptı şimdi iki çocuğu var örnekler çok biliyorum o yüzden sadece Allaha sığınıyorm

Eşim 23 yaşında kendi yaşımi söylemeye çekiniyorm :)

Son düzenleme:
kız DEROŞŞ ALLAH ta seni güldürsün:KK19:
benim kalkıp bulaşıklarımı haletmem ilazım,pazara gitmem ilazım,sonrada anama gitmem ilazım,benden bir tane daha olsada o yapsa bunları keşke:KK14:
yağmurda yağdı yağacak ,yağarsa nasıl giderim...
Sende hep gül canim

o_O:oops::oops:

17 yılda 7 düşük çok kötü ama 7 defa hamile kalmışsn olur senin inşallah öyle doğdu içime benim kuzenin 16 yıllık evli çocuğu olmuyordu ilkini düşük yaptı şimdi iki çocuğu var örnekler çok biliyorum o yüzden sadece Allaha sığınıyorm

Eşim 23 yaşında kendi yaşımi söylemeye çekiniyorm :)
eşin 23 se,sende 18 yada 19 musun yoksa siz daha beb siniz kuzum, söyle canım çekinme bişey demicez söz,seni bağrımıza basarız.. hem yaşın genç hemende hamiş kalırsın ..bende de kan pıhtılaşması çıkmıştı..
Sende hep gül canim
:KK19::KK19::KK19::KK19:

Back
X