• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Sagol canım amin inşallah bu sefer olacak inaniyorum

İnşallah senin bebişinde doğal yoldan gelir oooh değmeyin keyfime :D:D:D
ay inşaallahhh,sağol canım hep birlikte keyifleniriz ne güzel olur:KK19:
:D:D:D:D
:kk77::kk77::kk77: yemek yedik geldik:KK55:
:KK50:cayimizi evimizde icecez :KK50:
Miraci uyutuyom :KK46:
Babasiyla abisi cimiiler:p
afiyet olsun sevoşum:KK19:
Beydos kebapmi yiyin :110:
heee kebap yidim adanada ne yenir tabikii kebap:kk77:
sonrada avm ye gittik ecuk dolaştık geldik:D
Afiyet olsun canım

Bende eşime naz yapmaya başladım bile meyva suyu almaya gönderdim:KK22:
oohhhhhh sefan olsun hele bir tam kesinleşsinde eşine o zaman iyice gösteririsin inşaalllahh nazınııııııı:KK71:

ay inşaallahhh,sağol canım hep birlikte keyifleniriz ne güzel olur:KK19:

afiyet olsun sevoşum:KK19:

heee kebap yidim adanada ne yenir tabikii kebap:kk77:
sonrada avm ye gittik ecuk dolaştık geldik:D

oohhhhhh sefan olsun hele bir tam kesinleşsinde eşine o zaman iyice gösteririsin inşaalllahh nazınııııııı:KK71:

hadi iyigeceler herkeseee:KK15:

Aynen canım nazlanmayi hak ettik dimi:KK48:

Sanada afiyet bal şeker olsun

kaynoşa gidecükk,bir bakim size dedimdi am kimseler yok:110:

deroşşşşş nerdesin kız uğramamışsınnn:KK57:

Slm kizlarr Nasılsıniz
Ben bebiş düşüncesini kafamdan attığımdan beri çok iyiyim şükür
Kacis işte bende bu pazar tatilinde 9 da uyandım hemde gece 4 te yaptığım halde kahvaltı ettim Evimi tem izledim işlerim bitti şimdi bi duşa girip dışarı çıkacam alışveriş yapıcam iş arkadaşlarıma tremisu yapıp götürücem sozverdim yapmadan olmaz bi size bakım 2 sohbet ederiz dedim ama kimseler yok neyse öptüm sizleri

Slm kizlarr Nasılsıniz
Ben bebiş düşüncesini kafamdan attığımdan beri çok iyiyim şükür
Kacis işte bende bu pazar tatilinde 9 da uyandım hemde gece 4 te yaptığım halde kahvaltı ettim Evimi tem izledim işlerim bitti şimdi bi duşa girip dışarı çıkacam alışveriş yapıcam iş arkadaşlarıma tremisu yapıp götürücem sozverdim yapmadan olmaz bi size bakım 2 sohbet ederiz dedim ama kimseler yok neyse öptüm sizleri
Cnm iyi olmana çok sevindim doğal yoldan gelir insallah bebegin :21: ellerine Saglik tiramisu tarifini alalim bir ara:29:

Pazar olunca topik sakindi bugun anca yazabildim bende belim hala agriyor bugun babamlarla gezdik aksamda kebebciya gidicektik ama gezerken babamin tasikardisi tuttu moraller bozuldu tabi acile gittik neyseki duzeldi sonra cok üzüldüm Rabbim sifa versin ritim bozuklugu var yarin kardiyolojiye gidecek bende sali gunu diger doktora gidip hsg yi bide ona gostereyim diyorum bakalim buarafa ben ozel bi hastaneye is basvurusu icin form doldurdum babam acildeyken beklrme esnasinda bide ariyolarmis gel calis diye :KK48: tam arkasindada kiralik daire vardi cok guzeldi ilk firsatta gonlumuze gore bulursak merkeze tasinicaz esimin osyeri merkezde git gel zor oluyor neyse iyi geceler herkese:KK8:

Back
X