• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Canim geldim cumartesi pazar kocis evdeydi temizlik yaptik sonra gezmeye ciktik ziyaretlere gittik. Kaynosa gittik cumartesi gec vakte kadar ordaydik pazarda bacima gittik ordan aonra alışverişe çıktık aksamda yemeğe gittik.. dolu dolu geçti.
Ohhhhhhhhhhh :110:

:110: herşey hazir bulasik makinesini yerlestirecdm evi şöyle bir süpürüp duş alacam

bugün aşure ayının ilk günü bugün eve yiyecek birşeyler aldımı bütün yıl bereketli olurmuş bunu biliyordum
ama bugün birde bebek isteyenler bebek giysisi yada bebeğe ait herhangi birşey alırlarsa birdahaki muharrem ayına kadar bebek sahibi olurmuş diye duydum sizlerlede paylaşayım dedim gerçi bende dışarı çıkmadımki bebek eşyası alayım

Beydos sonuclarin iyi cikar insallah yaz mutlaka
:KK19: miro uyudu mutfagi toplayıp masayi kurayim:D
iyi çıktı çok şükür sevinççim sağol:KK19:
İsimlerimiz siyah yaziyi artik:63::63:
heeee :63:
Beydos geldinmi bacim?
şimdi geldim bacım..sonuçlarımı aldım toktur hepsi normal dedi..ordanda anneme gitim yaprak sardım yoruldum geldim:KK14:
bugün aşure ayının ilk günü bugün eve yiyecek birşeyler aldımı bütün yıl bereketli olurmuş bunu biliyordum
ama bugün birde bebek isteyenler bebek giysisi yada bebeğe ait herhangi birşey alırlarsa birdahaki muharrem ayına kadar bebek sahibi olurmuş diye duydum sizlerlede paylaşayım dedim gerçi bende dışarı çıkmadımki bebek eşyası alayım
aşure ayına girdiğimizi biliyordum ama böyle bir şeyi senden öğrenmiş oldum...keşke daha önce yazsaydın neyse sağlık olsun..

Kabak taratorumu yaptim
Salatami yaptim strecledim
Corbami yaptim
Kadayifi kavurdum muhallebiyi pisirdim
Soguyunca kavusturacam
Cay brdagimi tepsimi cerezlerimi misafir idasina hazir ettim
Hakan geldi yenegini vwrdim miraci uyutuyom:63::63:
maaşşallah sana:nazar::nazar::63:
:110: herşey hazir bulasik makinesini yerlestirecdm evi şöyle bir süpürüp duş alacam
heeeee:110:

Nazom kız önceden haber verseydin alirdik.
Ben bugun dışarı çıktım ama sadece makarna ekmek yoğurt çikolata aldim:KK57::KK57::KK57: sağlık olsun. Çok sağol yinede canim.

iyi çıktı çok şükür sevinççim sağol:KK19:

heeee :63:

şimdi geldim bacım..sonuçlarımı aldım toktur hepsi normal dedi..ordanda anneme gitim yaprak sardım yoruldum geldim:KK14:

aşure ayına girdiğimizi biliyordum ama böyle bir şeyi senden öğrenmiş oldum...keşke daha önce yazsaydın neyse sağlık olsun..
Iyi çok sevindim canim herseyin normal olduğuna. Icin rahat yoluna devam et.
Beline kuvvet :KK53:

2 gun evde yoktum ya onun onceside 2 gun esimin erkek kardesi gelip kaldiydi bozde yazdimmiydi bilmiyom neysem evi pok goturmus cok is gordum bugun yorgunum belimin agrisida gecmedi ya korkmaya basladim niye surekli belim agriyor hsgden dedimdi ama 1 hafta oldu gecmesi gerekmezmiydi yapisti ustume kaldi agri

2 gun evde yoktum ya onun onceside 2 gun esimin erkek kardesi gelip kaldiydi bozde yazdimmiydi bilmiyom neysem evi pok goturmus cok is gordum bugun yorgunum belimin agrisida gecmedi ya korkmaya basladim niye surekli belim agriyor hsgden dedimdi ama 1 hafta oldu gecmesi gerekmezmiydi yapisti ustume kaldi agri
Normaldir canim. Üstüne de kendini bu kadar yorarsan daha da sürer yani... bak bende geçen gün ne zorum vardiysa yordum kendimi temizlikden daha yeni yeni kendime geliyom. Dedim ki tizim derin ne zorun vardı varsın b.k götursun önemli olan sağlık dedim kendime. Ama şu titizlikle başım dertte zati

Back
X