Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sevoş yazını iyiki düzelttin ben anladım ama deroş sorup dururdu bu nedemek diye acayip birşey olmuştu çünkü
kız karılar 2 ayda bir röfle yaptırıyolarmış,kuaförler söylüyor..
Fakiri cok fakir zengini cok zengin cnm
Baskada bir b.ka yaramiiler

Evet canim gormemistim diger uazini okuyunca donup baktim kacirmisim hangisi dogru diyo anlamadim benim ablam hastanede calisiyor filmi yolla ben bide burdakilere gostereyim dedi ona gonderecegim boyle olunca daha yorgun hissediyorum kendimi bi muddet bu konuyu kapatacagim derslere yogunlasacagim sinavlara az kaldi zaten 3 ay korunayim enazindan hsg cekildigimden veri agrilarim bile gecmedi daha inan kurtaj oldugumda bile boyle agri hissetmemistim ben gercekten dinlenmeye ihtuyacim var

Burada Suriyeli çok diyormuski karilar marasin erkekleri süper karilarda is yok
her söylemleri aynı demek anteptede aynı şeyi söylüyolarmış 45 yaşında adam 20 yaşındaki kadınla evlenmiş,uleyn hem ülkeye yerleştiler hem milletin kocasını ayartıyolar..tövbeeeeeeee
5 TL ye heriflerle yatiyolarmis
abowwwwwwwww

Fakiri cok fakir zengini cok zengin cnm
Baskada bir b.ka yaramiiler
he insan kimisine çok üzülüyor kisinede sinir oluyor..bizim buraya yakın küçük bir tuhafiye war,bende çorap almaya gitmiştim kızın biri geldi gündüz vakti çok koyu bir makyajla baktık arapça max factorun rimelini soruyi

[QBurada "beydagli, post: 37622252, member: 306680"]her söylemleri aynı demek anteptede aynı şeyi söylüyolarmış 45 yaşında adam 20 yaşındaki kadınla evlenmiş,uleyn hem ülkeye yerleştiler hem milletin kocasını ayartıyolar..tövbeeeeeeee

abowwwwwwwww[/QUOTE]
Burda bin tl ye gencecik kizlari veriyolar heriflerin canina minnet

Burda

[Abboowwwww ye="beydagli, post: 37622293, member: 306680"]he insan kimisine çok üzülüyor kisinede sinir oluyor..bizim buraya yakın küçük bir tuhafiye war,bende çorap almaya gitmiştim kızın biri geldi gündüz vakti çok koyu bir makyajla baktık arapça max factorun rimelini soruyi[/QUOTE]
Abboooooowwwww
Evet ozellikle goz makyajlari cok abartili

Abboowwwww TE="beydagli, post: 37622464, member: 306680"]hee 1 kilo vermişsporda şimdi gidiyor walla ben hala şaşırıyorum ama gidiyor...yoksa bu saatte ben burda olurmuydum...[/QUOTE]
Abbo bizimki 3 gun gitti 3 kilo verdiydi

beydagbugünost: 37622490 .!.:
aşureyi ne zaman yapacan sevoş hanım yapta bizede dağıt...daha tatmadım bu sene
Bilmiyom giii bugun apt arka bahceye kazan kurup pisirdiler bizede verdiler saolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…