aynen öyle dayanamıyor adam,dur bakalım sözde beni utandıracakmışBogazina mi dikkat etmiyi
ay ne güzel ALLAH kabul etsin...Bilmiyom giii bugun apt arka bahceye kazan kurup pisirdiler bizede verdiler saolsunlar
Valla benimde cnm cok istiyorduay ne güzel ALLAH kabul etsin...
Ben anladim derosta yok zatifokus tv de SU ve ATEŞ başladı özcan denizin filmi...fokus tv derken FOX yani..
Zor simdiye 5 kilo vermeliydi ilk kilolar hizli gider[/QUOTE]Zortşimdiye5 agli, post: 37622519, member:gizli gide80"]aynen öyle dayanamıyor adam,dur bakalım sözde beni utandıracakmış
Ben anladim derosta yok zati
Eyvah eyvaha bakiiim
heee kız bende izledim haberlerde şok oldummmhaberleri izliyorumda antepli kilisli erkekleri suriyeli kadınlar kapışıyormuş,herifler karılarını tehdit ediyormuş seni boşar suriyeli genç alırırım bir tane diye
çok bakımlılarmış,kuaförden çıkmıyolarmış,vücut makyajı bile yaptırıyolarmış her kuaföre gittiklerinde
ne oldiiii rengin soldiiiKör olasicalar
seWincom ayağını denk alBurada Suriyeli çok diyormuski karilar marasin erkekleri süper karilarda is yok
yok canim daha neler5 TL ye heriflerle yatiyolarmis
Deros Deros sen olmasan bunların halini kim anlamaya caksevoş yazını iyiki düzelttin ben anladım ama deroş sorup dururdu bu nedemek diye acayip birşey olmuştu çünkü
kız karılar 2 ayda bir röfle yaptırıyolarmış,kuaförler söylüyor..
Abboooooowwwwwhe insan kimisine çok üzülüyor kisinede sinir oluyor..bizim buraya yakın küçük bir tuhafiye war,bende çorap almaya gitmiştim kızın biri geldi gündüz vakti çok koyu bir makyajla baktık arapça max ="beydagli, post: 37622293, member: 306680"]he insan kimisine çok üzülüyor kisinede sinir oluyor..bizim buraya yakın küçük bir tuhafiye war,bende çorap almaya gitmiştim kızın biri geldi gündüz vakti çok koyu bir makyajla baktık arapça max factorun rimelini soruyi
hee iyiki düzelttinfokus tv de SU ve ATEŞ başladı özcan denizin filmi...fokus tv derken FOX yani..
Ben anladim derosta yok zati
Eyvah eyvaha bakiiim
Dumosss nereye tasiniyon kiz ev aldin insallah
Hosbulduk bende yarin kan testi yaptiracatim hamile olabilirim heyecanliyimgel gel hoşgeldin
Cimden oyle geldi boyle bi isim yazdim tskr ederimbak bu güzel olur madem tanıdık doktor var oda temiz derse ,bence çok ara vermeden dene ..maalesef zaman çok acımasız...
gel canciğerim hoşgeldin..ne içten bir kullanıcı adı
amin canım... kız büyük ama çok eski,kira olmasaydı ewi düzenlerdik..ayrıca temizliğide çok zor..
yok bende uzun rapor yazma yeteneği yok
he aynen öyle bunların içinde benim kaynoşgilde var
benim evin yanında oturan Suriyeliler hiç bakımlı değil, korkunçlarhaberleri izliyorumda antepli kilisli erkekleri suriyeli kadınlar kapışıyormuş,herifler karılarını tehdit ediyormuş seni boşar suriyeli genç alırırım bir tane diye
çok bakımlılarmış,kuaförden çıkmıyolarmış,vücut makyajı bile yaptırıyolarmış her kuaföre gittiklerinde
gel cnm hoşgeldin safalar getirdin.Ben yeni katildim araniza gelebilirmiyim sohbetinize
nolmuş yaniçok Uzun alıntı yapmissin
Basakta ustu kapali tebrik etmiş beni
Rapor için önemli deel
Bir ara nisan ve gelinle ilgili detaylari yaz börülce basak
5 TL ye heriflerle yatiyolarmis
piyasayı da biliyosun bakıyorumdaaBurda bin tl ye gencecik kizlari veriyolar heriflerin canina minnet
Burda
fokus tv de SU ve ATEŞ başladı özcan denizin filmi...fokus tv derken FOX yani..
Kiskanmayin sizde yapinheee kız bende izledim haberlerde şok oldummm
ne oldiiii rengin soldiii
seWincom ayağını denk al
yok canim daha neler
Deros Deros sen olmasan bunların halini kim anlamaya cak
Abboooooowwwww
Evet ozellikle goz makyajlari cok abartili
bu açıklama deroş içinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?