hee o kim oluyorki sewmyom ben o karıyıııHeee bilemiycem belki öyle olur kaderine razi gelecen artık.
Ivana'yi mi kiskanacam. Hmmm micimin kenarıo beni kıskanır. Herzaman arar gelimde bi kiyafetime bak tarzmı diye son sözümü söyledim geçen. Dedim sen ne yapsanda boş dedim git bak sewincoya kadın tarz resmen ondan biraz örnek al dedim.
Yaaa kızlar
Kendi kendime neşe yaratiyom yaaa pes yanii!!!!
Senaryo yönetmen ve yapımcı hepsi benimhaaa pardon bi de oyuncu
çok geçmiş olsun kııız şükür önemli bişi yokmuş.Eyii
Babam banyida dusmus onu merak ediyom
anladık herhaldaha öncede yamıştın ya 1+1 diye
he yorgunluğumu alırmı yoksa dahamı çok yorulurum
gözünaydınnn canımm çok sewindim RABBİM tamamına erdirsin..sen nekadar zamandır deniyodun
abowww yedirmeyin çocuklarınıza o zamn...düzgün olan hiçbirşey bırakmadılarki
heee iyiki yanlış bir kelime yazmışım,ayrıca start ın başlamak oldığunu biliyok sanki hepiniz bir hata yapmamı bekliyormuşsunuz gibii beeee
heee bana saydırmışlar
git bence ne güzel işte
senin gibimiii
kıskanıyorsan sende giy
yok daha neler
güle,güle canım iyi eğlenceler...
Heee bilemiycem belki öyle olur kaderine razi gelecen artık.
Ivana'yi mi kiskanacam. Hmmm micimin kenarıo beni kıskanır. Herzaman arar gelimde bi kiyafetime bak tarzmı diye son sözümü söyledim geçen. Dedim sen ne yapsanda boş dedim git bak sewincoya kadın tarz resmen ondan biraz örnek al dedim.
Yaaa kızlar
Kendi kendime neşe yaratiyom yaaa pes yanii!!!!
Senaryo yönetmen ve yapımcı hepsi benimhaaa pardon bi de oyuncu
Kıskansin ne olacakki.. daha iyi hatta
nerdesiniz uleyn karşıma çıkııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,parçalıcam sizizabahın koründe hepsi gozünün çapağınan buraya gelmişler ayıkmadan sallayıp durmuşlar..sizi gidi SAZANLAR
Deros basos nerdesiniz topun ucuna ben geldim
Ayyy oglanmi agliyi ne
siz de hemen benden gorup arkama takıldınız.Önce başoş yazmisti startin anlamini bilmiyii zaar diye o bizim gözümüze soktu ortaligi karistirdi mikser basak
benimki uzatılmıcak ufak Bi espiriktio benim dilime düşer zaar O KARI FESLEĞENE bile intihar ettirmişti..tepsi popolu
hay sizin START tınıza.........................BAŞAK hanımmmmmm heralde start ın anlamını biliyok ne var yani arada şaşırmışsak insanlık hali,üstelik benim kelime haznem kendi çapımda gayet iyidir
Kelime hazinem demek istedin sanirim
ama kelime hazinem denir ona
sara son 4 gündü dimi canımmmmm,ay çok heyecanlııı
melekSabah sabah o karilara uydum yoksam yaparmiyim hemsom
Basak ortaya atti derosta tahtina ortak aradi kabak bana patladi
Benim totom tepsi gibi nolmuş yani
Tepsi popoyuda başoş cikardiydi mikser basos
gebe kal diyeokunmuşkızlarrr benim bir eltime hacdan ACVE hurması gelmiş,bunun 40 tanesine yasin okutup bana yolladı..her gün bir tane ye dedi,hamile kalmam niyetiyle okutmuş...
ben bu çalışmalara başlamadan söylemişti bana sağolsun yapmış....acaba şimdimi yesem,hamile kaldıktan sonramı..ama onlar hamile kalmam niyetiyle okumuşlar..
şurayıda yapıver aplam beegelecek kadına ayıp olmasın diye benim gibi evi toparlayıp ortalığı temizleyen stres yaşayan varmıdır ki
benim bu 3 üncü olacak heralde temizlik için birini getirtmem,bel fıtığı ve boyun fıtığım ilerleyince mecburen alıyorum ama hayla alışamadım..çünkü ben kimseye şunu yap bunu yap diye söyleyemiyorum yaa.şimdiden onun stresi sarıyor beni walla...benmi acayiplik yapıyorum bilemedim..
BakamadumSewinco Ivana ya bak ne kadar kısa giyinmiş
SSaçma sapan bir küvet var girerken cikarken dusuyolar soktur at dedimçok geçmiş olsun kııız şükür önemli bişi yokmuş.
Bi kerede annen düşmüştü banyoda sanki
acaba banyodamı Bi sıkıntı var
Evden cikinca bir saatlik yol bile gurbet herzaman gidemiyosun buyuk oglanin okulu var cokbilenşar ayni sokakta olmak gibimi bak beydosa istedigi zaman gidiyik.maraşla adana arası 2 saatmiş
2saatlik mesafeye gurbet diyo bide
pehhh
filik baş
Saol hayatimSevinç babana geçmiş olsun
Noluyo size ya moralinin yuksek olmasi gereken yerde kocani kiniyorumDerosum heyecan yok eşimle kavga ettik moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?