Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Heee bilemiycem belki öyle olur kaderine razi gelecen artık.

Ivana'yi mi kiskanacam. Hmmm micimin kenarı :KK70: o beni kıskanır. Herzaman arar gelimde bi kiyafetime bak tarzmı diye:KK59: son sözümü söyledim geçen. Dedim sen ne yapsanda boş:KK70::KK70::KK70: dedim git bak sewincoya kadın tarz resmen ondan biraz örnek al dedim. :KK70::KK70::KK70:

Yaaa kızlar :KK70::KK70::KK70:
Kendi kendime neşe yaratiyom yaaa pes yanii!!!!:KK70:
Senaryo yönetmen ve yapımcı hepsi benim:KK70: haaa pardon bi de oyuncu :KK70::KK70::KK70:
hee o kim oluyorki sewmyom ben o karıyııı:KK70::KK70:
walla ben senin bu haline BA YI LI YO RUMMM:KK19:

Beydos seviyom seni seviyorumseniseviyorumseniseviyorumseniseviyorumseniseviyorumseniseviyorumseniseviyorumseniseviyorumseniseviyorumseniseviyorumseniseviyorumseniseviyorumseni

anladık herhal:63:daha öncede yamıştın ya 1+1 diye:63:
he yorgunluğumu alırmı yoksa dahamı çok yorulurum:110:

gözünaydınnn canımm çok sewindim RABBİM tamamına erdirsin..sen nekadar zamandır deniyodun:nazar::nazar:

abowww yedirmeyin çocuklarınıza o zamn...düzgün olan hiçbirşey bırakmadılarki:KK12:

heee iyiki yanlış bir kelime yazmışım,:63:ayrıca start ın başlamak oldığunu biliyok sanki hepiniz bir hata yapmamı bekliyormuşsunuz gibii beeee:63:

heee bana saydırmışlar:63:

git bence ne güzel işte:KK19:

senin gibimiii:63:

kıskanıyorsan sende giy:63:

yok daha neler:63:

güle,güle canım iyi eğlenceler...

gittim yedim içtim doymuş olarak geldim

Heee bilemiycem belki öyle olur kaderine razi gelecen artık.

Ivana'yi mi kiskanacam. Hmmm micimin kenarı :KK70: o beni kıskanır. Herzaman arar gelimde bi kiyafetime bak tarzmı diye:KK59: son sözümü söyledim geçen. Dedim sen ne yapsanda boş:KK70::KK70::KK70: dedim git bak sewincoya kadın tarz resmen ondan biraz örnek al dedim. :KK70::KK70::KK70:

Yaaa kızlar :KK70::KK70::KK70:
Kendi kendime neşe yaratiyom yaaa pes yanii!!!!:KK70:
Senaryo yönetmen ve yapımcı hepsi benim:KK70: haaa pardon bi de oyuncu :KK70::KK70::KK70:

evet bu hamilelik sana bayaa yaramış:KK48:
Kıskansin ne olacakki.. daha iyi hatta o_O

çokta kıskandırmıyım yoksa tek başına dışarı çıkarmaz ama onun yanında istediğim gibi giyinip süsleniyorum gezmeye giderken

nerdesiniz uleyn karşıma çıkııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,parçalıcam sizi:KK62:zabahın koründe hepsi gozünün çapağınan buraya gelmişler ayıkmadan sallayıp durmuşlar..sizi gidi SAZANLAR:KK70::KK70:
:110:
Deros basos nerdesiniz topun ucuna ben geldim:mad::mad:
:KK22:
Ayyy oglanmi agliyi ne:KK23::KK23::KK23:
Önce başoş yazmisti startin anlamini bilmiyii zaar diye o bizim gözümüze soktu ortaligi karistirdi mikser basak :63::KK4::KK4:
siz de hemen benden gorup arkama takıldınız.
ilk ben soylemiştim

o benim dilime düşer zaar O KARI FESLEĞENE bile intihar ettirmişti..tepsi popolu :63:
benimki uzatılmıcak ufak Bi espirikti
:110:ama sevoşla deroşta karışınca uzadı mevzu

hay sizin START tınıza.........................BAŞAK hanımmmmmm heralde start ın anlamını biliyok ne var yani arada şaşırmışsak insanlık hali,üstelik benim kelime haznem kendi çapımda gayet iyidir:63:

Kelime hazinem demek istedin sanirim:KK23::KK23:
:KK67:sus kıız
:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17: ama kelime hazinem denir ona:KK17:
:eek:sende kaşındın artık .

:KK75:bukadar didiklemeyelim birbirimizi

Utu tamam dolaplar tamam cay iciyom bugun cok yorildum birazdan kilere inip ayakkabilari duzenleyecegim bide ev terliklerim icin ayakkabilik cikaricam yukari ben anlamadim is mi bitmiyo ben mi is buluyom puff

Sabah sabah o karilara uydum yoksam yaparmiyim hemsom :KK19:
melek:110:

Basak ortaya atti derosta tahtina ortak aradi kabak bana patladi:eek:
Benim totom tepsi gibi nolmuş yani :110:
:KK72:tam olarak nasıl oluor tepsi popo anlatır mısn

Tepsi popoyuda başoş cikardiydi mikser basos:63:
başoş gelince ortalık karıştı.
siz çok eyi geciniyonuz zahiir
herkes :63:birbirine dil çıkarıyo

kızlarrr benim bir eltime hacdan ACVE hurması gelmiş,bunun 40 tanesine yasin okutup bana yolladı..her gün bir tane ye dedi,hamile kalmam niyetiyle okutmuş...
ben bu çalışmalara başlamadan söylemişti bana sağolsun yapmış....acaba şimdimi yesem,hamile kaldıktan sonramı..ama onlar hamile kalmam niyetiyle okumuşlar..
gebe kal diyeokunmuş
gebe kaldıktan sonra niye yicen
dua et besmele çek yeee ohh

gelecek kadına ayıp olmasın diye benim gibi evi toparlayıp ortalığı temizleyen stres yaşayan varmıdır ki:KK64:
benim bu 3 üncü olacak heralde temizlik için birini getirtmem,bel fıtığı ve boyun fıtığım ilerleyince mecburen alıyorum ama hayla alışamadım..çünkü ben kimseye şunu yap bunu yap diye söyleyemiyorum yaa.şimdiden onun stresi sarıyor beni walla...benmi acayiplik yapıyorum bilemedim..
şurayıda yapıver aplam bee
:KK72:diyebilirsin mesela

Sewinco Ivana ya bak ne kadar kısa giyinmiş :63:
Bakamadum:63:
çok geçmiş olsun kııız şükür önemli bişi yokmuş.
Bi kerede annen düşmüştü banyoda sanki
acaba banyodamı Bi sıkıntı var
SSaçma sapan bir küvet var girerken cikarken dusuyolar soktur at dedim
:63:k.maraşla adana arası 2 saatmiş
2saatlik mesafeye gurbet diyo bide
pehhh
filik baş
Evden cikinca bir saatlik yol bile gurbet herzaman gidemiyosun buyuk oglanin okulu var cokbilenşar ayni sokakta olmak gibimi bak beydosa istedigi zaman gidiyi
Sevinç babana geçmiş olsun
Saol hayatim :KK19:
Derosum heyecan yok eşimle kavga ettik moralim çok bozuk
Noluyo size ya moralinin yuksek olmasi gereken yerde kocani kiniyorum :110:

Ayyy yeni gittiler oldum bittim herşey hazirdi sofraya kuruldular miraç bunlari görünce kiyamet kopardi yedik ictik oturma odasina geçtiler cay yaptim ccerez kurabiye felan yendi icildi topla bulasik yika miraci uyuttum. Meyve hazirla topla yerleştir pertttt oldum mirroyu babasına verdim odama gectim

Back
X