Oğlunu da öyle alıştir.Benim oglanda sevmez ama herifle ben yerik israfa gerek yok
Bu kadar yorma kendini evle. Unutma sende bi insansin. Bi kaç gün en azından rahat ol. Zaten çocuklar çok zorluyor insanı. Kendini bu kadar harap etme...Öyle yorucu bir hafta gecirdimki iki ayri yemekli misafir ev temizliği iki çocuk adana yarinda dip bucak günüm bugün dokuluyorum resmen
Sevmesede yiyor mecburenOğlunu da öyle alıştir.
Nasıl alistirirsan öyle gider
Coook haklisin cookBu kadar yorma kendini evle. Unutma sende bi insansin. Bi kaç gün en azından rahat ol. Zaten çocuklar çok zorluyor insanı. Kendini bu kadar harap etme...
Canimya güldürdün beni :) Allahu tealada seni guldursunEsim:
Saol hayatim ellerine Saglik çok Yoruldun git dinlen miracla ben ilgilenirim
Ailesiyle iyi olunca kendisiyle daha iyi oluyok
İçeri girince ben :
Canimya güldürdün beni :) Allahu tealada seni guldursun
aynen öyle sevinco hiçbi erkek sevmez ailesiyle kötü olan eşi. Bende diyorum ya az bişey uygulasam bile sonucunu çok iyi gorebiliyom ama benim sorunum devamli yapamamakk..Ben olayi cozdum ailesine sinir olsamda belli etmiyom saygi hürmet ohhhh
Dun esimi göreceksiniz etrafimda pervaneydi
sen işini bilirsin sevinco... walla bravo. Keske bende herzaman yapabilsem. Ben börülcelerle anlasamiyom daha çok. Ve benim anlasamadigimi bildiği ve gordugu için hiç düşkün olmayan herif bi düşkün oldu çıktı. Aklin sasar. Diyorum ya hep benim yanlışliklarim yuzünden oldu. Bir türlü politik olmayı beceremedim...Esim:
İçeri girince ben :
Kizzz ne var iki dkka rol yapacan tamamdiraynen öyle sevinco hiçbi erkek sevmez ailesiyle kötü olan eşi. Bende diyorum ya az bişey uygulasam bile sonucunu çok iyi gorebiliyom ama benim sorunum devamli yapamamakk..
sen işini bilirsin sevinco... walla bravo. Keske bende herzaman yapabilsem. Ben börülcelerle anlasamiyom daha çok. Ve benim anlasamadigimi bildiği ve gordugu için hiç düşkün olmayan herif bi düşkün oldu çıktı. Aklin sasar. Diyorum ya hep benim yanlışliklarim yuzünden oldu. Bir türlü politik olmayı beceremedim...
hııı evet onu bende çozdumBen olayi cozdum ailesine sinir olsamda belli etmiyom saygi hürmet ohhhh
Dun esimi göreceksiniz etrafimda pervaneydi
zaten öyledirEsim:
İçeri girince ben :
Geçmiş olsun canimhııı evet onu bende çozdum
saygı hürmet ohhhh
yaptığım dönemlerde benim eşim bana tşk ediyor .
huzurumuz çok yerinde oluyor
lakin ben kendi içimde mutlu olamıyorum.
ben ben olmuyorum o zaman, başkası oluyorum
rol yapamıyorum
kişinin arkasından ne konuşuyosam yuzunede aynı davranıyorum
------
Edoş yine boğaz kulak enfeksiyonu olmuş
zabahın 5inden beri ayaktayım.
geçmişe sonra bakcam
Yapamiyim işte yapamiyimKizzz ne var iki dkka rol yapacan tamamdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?