Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canııııııım

cok haklısın canım seninle çok benziyo eşlerimizle ilgili durumlarımız biliyomusun bende altı yıllık evliyim ve ailesine gıcık olduğumu anladıüından beri daha bi düşkün oldu

aman iyi davransan ne olacak benimkileri hergün sırtında taşı bir gün yere bıraktınmı senden kötüsü yok ıstanbuldan geldiğimden beri arayıp bi hoşgeldin demediler oysa ben giderken gittim hoşçakalın dedim kaynanamın elini öptüm büyüktür diye benim görümcekler evde kalmaışlıklarının acısını benden çıkarıyolar eşimi paylaşamıyolar resmen benimle hareketlerini görseniz yemin ediyorum döversiniz onları mesela yolda hep beraber bi yere gidiyoruz dimi küçük görümcek ki kendisi 42 yaşında direk eşimin ya koluna girer ya elini tutar bizden uzaklaştırır tanımayan görse abisi değilde eşi zanneder ama eşimde ne var kardeşimle gidiyorum der kaç kere kavga ettim bu yüzden

inşallah canım bebeğimin olmasını b,le istemiyolar ama eşimin yanında rol kesip istiyomuş gibi yapıyolar ilk bebeğimi düşürdüğümde evde kalmış büyük görümcekin zil takıp oynamadığı kalmıştıki bunu benden önce komşularım farketmişti eşime diyince inanmıyo tabiii

nadir hasta olur
ama bu boğaz enfeksiyonu çok sık oluyor
boğazıyla ilgili bir sorun var heralde.
sağol cnm

geçmiş olsun canım

Yemenizi yiyip carsiya gittik herif az dolasak dedi ona ayakkabı aldik bana bluz eve geldik cay içip medceziri izliyiik

güle güle giyinin canım

amin sağol canım

çok tatlısın biliyomusun

Yuhhhhhhhhh en kucugu 42 yasindamiiiiiii
Abbow isin cok zor cnmmm kiskanclar
Koluna giriyomus elini tutuyomus tovbeestagfirrr

Anlayamıyorum bazı insanları.....
çok giciklar....
Ben artık bu tarz sorunların ilişkimi yıpratmasindan o kadar yoruldum ki çok zor gerçekden de.
Seninde esin benimki gibi seni avcunun içi gibi bildiki icin artık bu tarz davranışları hep yaşayacaksın. Ben 10 yılı doldurdum hala yaşıyorum. Çünkü davranislarimi sürekli olarak degistirmedim. Sende eğer değiştirmessen 10. Yilindada aynen bizim gibi olursun. Benim gibi zaman zaman sinir krizi geçirirsin. O yüzden lütfen bu yönde gayret et. Hem aslında yapabillsek kendimizede büyük iyilik yapmış oluruz...

[QUOTEkoydunmir, post: 37674258, member: 249001"]uf dün yemek yapmaktan yırttıkta bugün ne yapsamki
Adini koydunmu bitti sayilir ne yapacagini bulmasi zor[/QUOTE]

buldum donducuda mantı vardı hazır onu yaptım
bide banyo yapıp temiz giyindimi hiç yemek kokasım gelmiyor yoksa yaparım üşenmemde

aşk olsun nazocum görmezlikten gelirmiym hiç.
alevli Bi konu vardı o yüzden cvbım geç kaldı
-----
tşk ederim teyzesi

rol yapmaktan nefret ediyorum

bu ne biçim Bi hayat

rol yaparak hayatının yönünü değiştirirsin zaten bir süre sonra bakmışın herşey isteğin doğrultusunda
ben eşime ablalarını zorla aratıyorum mesala
memlekete gittikmi ben derim ablana gidelim abinlere gidelim yada sen git diye
belkide arama niye sık arıyorsun gibi şeyler desem inadına arayacak
eğerki kavga ederek çözemiyorsan taktik değiştereceksin kendi iyiliğin için
yoksa bu hayat böyle inatlaşarak geçmez

bugün mantı yaparken aklıma geldi biraz ayırdım bende yüksük çorbası yapmak için
çorbanın adını ben yüksük çorbası biliyorumda acaba yanlışmı biliyorum
yüzükmü yüksükmü ?

bugün izlediğim bi filimde gelincik lafını duydum ama hiç bişey yapmayan kendini beğenmiş olduğunu vurgulamak için öyle dedi sende bişeymi ima ediyosun

benden küçüksün canım yinede ben 39 bitti 40 merdiven dayadım
tamam canım okudukça yazarım ben yine inşallah doğumdan öne biter

bende çok sık boğaz enfeksiyonu olur ağızdan nefes almaktanmı oluyormuş
nefes darlığı olduğu zamanlarda genelde ağızdan nefes alıp veririm bişey daha öğrendim sayenizde

Yemenizi yiyip carsiya gittik herif az dolasak dedi ona ayakkabı aldik bana bluz eve geldik cay içip medceziri izliyiik

güle güle güzel günlerde giy

ne diyim ALLAH görüyo

Günaydın siskolar...

En güzel benim

Hayırlı haftasonları hepimize inşallah...

En güzel benim

Sara
Canim nasılsın daha iyisini inşallah...

Kan testi yapcan mi aayyyyy çok heyecanlandim...3 gun öncesinde kanda çıkar...
Belirti varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…