Heee cicuk durmassa herşey zor
ama cicuk napsin o kadar temizlik yapmışsın giki cikmamis
Ben de doğru düzgun bişey yapamiyim...eskiden di rahat rahat yaylana yaylana temizlik şimdi artık yarim yamalak hep.Uyuttumda yaptimvir vir kucak istiyii
Sara
Canim nasılsın daha iyisini inşallah...
Kan testi yapcan mi aayyyyy çok heyecanlandim...3 gun öncesinde kanda çıkar...
Belirti varmı ?
Sara Nasil oldun cnm
Beydos
Sara
tava yapıyom fırında tavuk kanat ve sebzeli. Bu kadar yeter çok bileFasulye pisti pilav aasama sicak sicak yaww çok yoruluyom ben yaslandimmi nedir
hayırlısı canim o zaman bizde saliyi bekliyoruz senle birlikdedaha iyiyim canım eşim gönlümü almayı başardı aslında hep arada kalıyo onada üzülüyorum ama bende haksız değilim hep o cadı ailesinin yüzünden ama bugün iyiyim
kan testini gününde yapacam canım belirti aramıyom çünkü yok yani bel ağrısını saymazsak bide ara ara kasıklardaki batmayı başka bir belirti yok ama bunlar ilaçlardanda olabilir bilmiyom yani salıya ne kaldı bekleyip görecez
iyiyim canım sağol bugün çok iyiyim
Beydoş umarim isini bitirmissindirbir hafta oldu
tava yapıyom fırında tavuk kanat ve sebzeli. Bu kadar yeter çok bile
hayırlısı canim o zaman bizde saliyi bekliyoruz senle birlikde
belirtiler de belli olmuyo zaten. Hatta hiç belli olmuyo.
Allahtan esin gönlünü almış. Bu yönü iyi. Gönül almasını biliyo
nazocum bişi ima etmek için dememiştimbugün izlediğim bi filimde gelincik lafını duydum ama hiç bişey yapmayan kendini beğenmiş olduğunu vurgulamak için öyle dedi sende bişeymi ima ediyosun
benden küçüksün canım yinede ben 39 bitti 40 merdiven dayadım
tamam canım okudukça yazarım ben yine inşallah doğumdan öne biter
bende çok sık boğaz enfeksiyonu olur ağızdan nefes almaktanmı oluyormuş
nefes darlığı olduğu zamanlarda genelde ağızdan nefes alıp veririm bişey daha öğrendim sayenizde
güle güle güzel günlerde giy
ne diyim ALLAH görüyo
tatlışım Egenin burnunda bişi yok ama çok şukurCanim benim burnumda da sorun vardı deligin biri kapaliydi. Gece yatarken ağzım açık yatiyomusum. Eee haliyle 3 4 haftada bir boğaz enfeksiyonu. En sonunda kemiği düzelttiler deliği açtılar geçti boğaz agrilarim
sadece bana cevap yaziyiiii
heee sadece bana cevap yaziyiii
çok doğru söylüyorsun sonuna kadar katılıyorumrol yaparak hayatının yönünü değiştirirsin zaten bir süre sonra bakmışın herşey isteğin doğrultusunda
ben eşime ablalarını zorla aratıyorum mesala
memlekete gittikmi ben derim ablana gidelim abinlere gidelim yada sen git diye
belkide arama niye sık arıyorsun gibi şeyler desem inadına arayacak
eğerki kavga ederek çözemiyorsan taktik değiştereceksin kendi iyiliğin için
yoksa bu hayat böyle inatlaşarak geçmez
ne diyim ALLAH görüyo
akmasından bişi olmaz canımKızlar merhaba hepımız hamıle kalmak ıcın uğraşıyoruz ınsallah hepımızde başarıcaz peki hangi yöntemle ilişkıye gırıyorsunuz ben genelde altta Olduğum şeklide denıyoruz ama yatmama rağmen ayağa kalktığım gıbı alıyo Aşağıya nasıl bısey denıcem bılmıyorum
ben oğlumu Mircan kaya nın ninnileriyle büyüttümFış fış kayikci kayikcinin küreği hop hop eder yüreği aksama fincan böreği yavrum yesin buyusun tipis tipis yurusu eee eee eee eee
Cnm tup bebek yaptigini bilmiyormuda üstüne yikiliyor pesssss dogrusuuuusalla gitsin kiymali makarna salata yap gitsin
Bu arada bogazin için çokggeçmiş olsun cnm stresten hep . kan testinin vaktini bekle bencede
tava yapıyom fırında tavuk kanat ve sebzeli. Bu kadar yeter çok bile
hayırlısı canim o zaman bizde saliyi bekliyoruz senle birlikde
belirtiler de belli olmuyo zaten. Hatta hiç belli olmuyo.
Allahtan esin gönlünü almış. Bu yönü iyi. Gönül almasını biliyo
Heee Biz de öyleyiz. Ailesi olmasa sorun hiç yok çok şükür..biliyo tüp bebek yaptığımızı ama düşünce yokki eşim gelince dedim ablan böyle böyle yaptı diye boş ver alınmamıştır takma kafana dedi
kıymalı yumurta yaptım canım yanınada turşu ve şalgam suyu çıkardım
akşam bi an bayılacam sandım içim geçti çok kötü oldum eşim kolonya falan verdi dinlenince geçti noluyo bana anlamadım şimdide bulaşıklar beni bekliyo ama hiç halim yok
sağol canım
evet gönül almasını biliyo sabahtan beri peşimde pervane ailesi bizden uzak olsa biz hiç sorun yaşamayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?