Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Sara
Canim nasılsın daha iyisini inşallah...

Kan testi yapcan mi aayyyyy çok heyecanlandim...3 gun öncesinde kanda çıkar...
Belirti varmı ?

daha iyiyim canım eşim gönlümü almayı başardı aslında hep arada kalıyo onada üzülüyorum ama bende haksız değilim hep o cadı ailesinin yüzünden ama bugün iyiyim

kan testini gününde yapacam canım belirti aramıyom çünkü yok yani bel ağrısını saymazsak bide ara ara kasıklardaki batmayı başka bir belirti yok ama bunlar ilaçlardanda olabilir bilmiyom yani salıya ne kaldı bekleyip görecez

Sara Nasil oldun cnm

iyiyim canım sağol bugün çok iyiyim

en büyük görümcem geldi öğle yemeğini hazırladım yedik belim çok ağrıyodu ben biraz uzanayım dedim sanırım alındı kalktı gitti abla kusura bakma falan dedim ama yok canım ben evime gidiyom dedi ooof ya bunların hepsi bi tuhaf zaten boğazımda ağrıyo yutkunamıyom dünden beri eşim ballı süt hazırlıyo o biraz iyi geldi

akşama yemek yok kıyma çıkardım ne yapsam acaba

[QUOTE"]sara_28, post: 37687854, member: 238516"]en büyük görümcem geldi öğle yemeğini hazırladım yedik belim çok ağrıyodu ben biraz uzanayım dedim sanırım alındı kalktı gitti abla kusura bakma falan dedim ama yok canım ben evime gidiyom dedi ooof ya bunların hepsi bi tuhaf zaten boğazımda ağrıyo yutkunamıyom dünden beri eşim ballı süt hazırlıyo o biraz iyi geldi

akşama yemek yok kıyma çıkardım ne yapsam acaba[/QUOTE]
Cnm tup bebek yaptigini bilmiyormuda üstüne yikiliyor pesssss dogrusuuuu salla gitsin kiymali makarna salata yap gitsin

Fasulye pisti pilav aasama sicak sicak yaww çok yoruluyom ben yaslandimmi nedir
tava yapıyom fırında tavuk kanat ve sebzeli. Bu kadar yeter çok bile

hayırlısı canim o zaman bizde saliyi bekliyoruz senle birlikde
belirtiler de belli olmuyo zaten. Hatta hiç belli olmuyo.
Allahtan esin gönlünü almış. Bu yönü iyi. Gönül almasını biliyo

Beydoş umarim isini bitirmissindir bir hafta oldu

nazocum bişi ima etmek için dememiştim
yeni ve taze gelin anlamında soylemiştim

tatlışım Egenin burnunda bişi yok ama çok şukur
uyuması güzel ağzı açık felan değil.
bademciklerle ilgili sanırsam

Kızlar merhaba hepımız hamıle kalmak ıcın uğraşıyoruz ınsallah hepımızde başarıcaz peki hangi yöntemle ilişkıye gırıyorsunuz ben genelde altta Olduğum şeklide denıyoruz ama yatmama rağmen ayağa kalktığım gıbı alıyo Aşağıya nasıl bısey denıcem bılmıyorum

çok doğru söylüyorsun sonuna kadar katılıyorum
lakin rol yapmak zorunda olan ben olduğum için kızıyorum bu duzene
ben rol yapmazsam hiçbişey iyi olmuyo
maalesef

akmasından bişi olmaz canım
içeri giren fazlasıyla yeter cnm
yalnız accık beklemek lazım
hemen kalkma.
inşallah çok bekletmez bebişiniz cnm
Fış fış kayikci kayikcinin küreği hop hop eder yüreği aksama fincan böreği yavrum yesin buyusun tipis tipis yurusu eee eee eee eee
ben oğlumu Mircan kaya nın ninnileriyle büyüttüm

Cnm tup bebek yaptigini bilmiyormuda üstüne yikiliyor pesssss dogrusuuuu salla gitsin kiymali makarna salata yap gitsin

biliyo tüp bebek yaptığımızı ama düşünce yokki eşim gelince dedim ablan böyle böyle yaptı diye boş ver alınmamıştır takma kafana dedi

kıymalı yumurta yaptım canım yanınada turşu ve şalgam suyu çıkardım

akşam bi an bayılacam sandım içim geçti çok kötü oldum eşim kolonya falan verdi dinlenince geçti noluyo bana anlamadım şimdide bulaşıklar beni bekliyo ama hiç halim yok

Bu arada bogazin için çokggeçmiş olsun cnm stresten hep . kan testinin vaktini bekle bencede

sağol canım

evet gönül almasını biliyo sabahtan beri peşimde pervane ailesi bizden uzak olsa biz hiç sorun yaşamayız

Heee Biz de öyleyiz. Ailesi olmasa sorun hiç yok çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…