Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bugün itibariyle yediklerime dikkat etme karari aldim
Menü
Şekersiz rezene
Haslanmis yumurta
Tuzsuz peynir
Dereotu
5 zeytin
bir dilim tam bugday ekmegi
sütun kesilirse görürüm seni

Bir hafta çok dikkat edecem bakalim etkisi olacakmi bu herif yüzünden kilo veremiyom ye sut olsun tatil pasta aliyo sürekli yemicemmmmm
tatlı müthiş süt yapıyo kim ne derse desin

KAÇ KİLO OLDU MIRAC Efendi?

inşaallah gelirim bir gün sağol canım,demle tabii ben sallam içememkız inşaallah bebişlerden miden bulanıyodurrr

sen niye gözükmüyon kız altta,modamı oldu çevrimdışı gözüküp yazmak
Heee Modaya AYAK uyduruyom

Beydoş ve deros altta gorunmuyo yesilde yanmiyi sara ve ben burdayik
BİZDE burdayik

Ayy nasıl dayaniyosun canim yaaa ben olsam şuana kadar çoktan test yapmıştım...

belki bana güleceksin ama ya çıkmazsa korkusu varya o yüzden yapmıyorum testi bir gün daha kendimi hamile düşünmek istiyorum çok güzel bir duygu çünkü zaten nasıl olsa anyayı konyayı anlayacaz

Göbek ve bel cevremde fazlalik var mekik cekemiyom ameliyat yerim çok agriyor iç dikisler yaniyi
bende merak ediyordum spor yaparsan ağrırmı diye... bu ebru şallı nasıl yapıyor anlamıyorum karı sezeyanla doğurup 6 ay sonra pilatese başlayabilirsiniz diyor nitekim kendide öyle yapıyor zaten...

Göbek ve bel cevremde fazlalik var mekik cekemiyom ameliyat yerim çok agriyor iç dikisler yaniyi

kendini çok zorlama canım çok kilon yokki yediklerine dikkat et bide miracı arabasına koy avaş yavaş yürüyüş yap tamamdır

hem süt için çok yemek gerekmiyor bol bol su içmek ve emzirmeyi çok istemek yeterliymiş

Çok aOTE="beydagli, post: 37709116, member: 306680"]bende merak ediyordum spor yaparsan ağrırmı diye... bu ebru şallı nasıl yapıyor anlamıyorum karı sezeyanla doğurup 6 ay sonra pilatese başlayabilirsiniz diyor nitekim kendide öyle yapıyor zaten...[/QUOTE]
Cok agriyoooo yorulunca bile poffggf

bende merak ediyordum spor yaparsan ağrırmı diye... bu ebru şallı nasıl yapıyor anlamıyorum karı sezeyanla doğurup 6 ay sonra pilatese başlayabilirsiniz diyor nitekim kendide öyle yapıyor zaten...

o alışmış canım ona bişey olmaz vücut esnekliğini kazanmış bir kere ama bizler onun gibi yapmaya kalksak bi yerimizi sakatlarız Allah korusun

belki bana güleceksin ama ya çıkmazsa korkusu varya o yüzden yapmıyorum testi bir gün daha kendimi hamile düşünmek istiyorum çok güzel bir duygu çünkü zaten nasıl olsa anyayı konyayı anlayacaz
canım benim kendini ikisinede hazırlaman güzel,inşaallah bu korkuların yersizdir..bencede yarın yap hayırlısı ne ise o olsun
Taviz edip durma yarina ne kaldi kullandigi ilaclardan pozitif vikar erken yaparsa

gorunmiyi
TACİZ mi demek istedin

Cnm adet olamadigim için vücut şiş çok yemiyorumda abur cuburun ucunu kacirdim sanirim bir hafta deneyecem kendimi sabah tartildim bakim nolacak hava buz burda miraç hasta olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…