Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Cnm adet olamadigim için vücut şiş çok yemiyorumda abur cuburun ucunu kacirdim sanirim bir hafta deneyecem kendimi sabah tartildim bakim nolacak hava buz burda miraç hasta olur

hımmm anladım sen adet olmadığın için şişsin adet olunca düzelirsin merak etme
hava burdada soğuk

Kesilmez insallah saglikla beslenecem hic yemicem demedim
Gecen ay 8 kiloydu aliş kaç kilo
alis uzun zaman oldu tartıya goturmedim. 1 yaşında 10 kiloydu. Ondan sonra bıraktım 4 aydır kliniğe goturmuyom. Ama bu Yakınlarda istiyom götürmek. Burda 1 yaş kontrolü bilem yok. Çok gıcık bi yer

Göbek ve bel cevremde fazlalik var mekik cekemiyom ameliyat yerim çok agriyor iç dikisler yaniyi
hala agriyomu kizzzz...
ama sende ev işiyle çok yoruyon kendini.
küçük bebek zaten başlı başına zor birde hergün yerinde durmuyon.

belki bana güleceksin ama ya çıkmazsa korkusu varya o yüzden yapmıyorum testi bir gün daha kendimi hamile düşünmek istiyorum çok güzel bir duygu çünkü zaten nasıl olsa anyayı konyayı anlayacaz
herkesin kisilgi farklı demekki. Ben de gidip biran önce öğrenmek isterim dayanamam o yüzden paralarım çok boşu boşuna gitti. Ama benim durumumda erken öğrenmek iyi oluyor çünkü kan sulandiricilara ne kadar erken başlarsan o kadar iyi..

Taviz edip durma yarina ne kaldi kullandigi ilaclardan pozitif vikar erken yaparsa

gorunmiyi
taciz edip durma ya da tahrik etme demek istedin sanırım

belki sistemden kaynaklıdır dün nazoda gözükmüyodu

yukarıda isminin üzerine tıkla bak bakalım çevrimiçi durumunu göster kutucuğu işaretlimi
olabilir canım..
heee birde bana gülüyordu,hazine yazacağıma hazne yazdım diye neler etmişti

hahayttttt işte gülme komşuna gelir başınaaa

Agriyi haylaaaa hic dinlenemiyom senin gibi degilim dayanamiyom
Hee taciz etme dedim cik tekrar bak mesaca

Çevirim "beydagli, post: 37709311, member: 306680"]olabilir canım..

heee birde bana gülüyordu,hazine yazacağıma hazne yazdım diye neler etmişti[/QUOTE]Cevirim ici oldun
Bu arada sen idda ettindi hazne yazdim hatta aciklama yaptiydin

Start gibi degildi yani

canım bende pıhtılaşma sorunu yok bununla ilgili test yaptırmıştık o yüzden kan sulandırıcı kullanmıyorum şunun şurasında yarına ne kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…