Cnm adet olamadigim için vücut şiş çok yemiyorumda abur cuburun ucunu kacirdim sanirim bir hafta deneyecem kendimi sabah tartildim bakim nolacak hava buz burda miraç hasta olur
niye gözükmüyor yaaa ama ben kendi ismimi görüyorummbu arada beydoş bendede görünmüyor senin ismin ben sevinç bide derin var
ewet yaaa ama ne güzel sanki hiç doğurmamışlar gibi,hamileliklerinde de sanki SOLUCAN LEBELEBİ yutmuş gibi oluyor..
Taciz yazdim akilli tlf kendi duzeltiyicanım benimŞiran ini ikisinede hazırlaman güzel,inşaallah bu korkuların yersizdir..bencede yarın yap hayırlısı ne ise o olsun
TACİZ mi demek istedin
niye gözükmüyor yaaa ama ben kendi ismimi görüyorumm
hahayttttt işte gülme komşuna gelir başınaaaTaciz yazdim akilli tlf kendi duzeltiyisanki kendine soran var
alis uzun zaman oldu tartıya goturmedim. 1 yaşında 10 kiloydu. Ondan sonra bıraktım 4 aydır kliniğe goturmuyom. Ama bu Yakınlarda istiyom götürmek. Burda 1 yaş kontrolü bilem yok. Çok gıcık bi yerKesilmez insallah saglikla beslenecem hic yemicem demedim
Gecen ay 8 kiloydu aliş kaç kilo
hala agriyomu kizzzz...Göbek ve bel cevremde fazlalik var mekik cekemiyom ameliyat yerim çok agriyor iç dikisler yaniyi
herkesin kisilgi farklı demekki. Ben de gidip biran önce öğrenmek isterim dayanamam o yüzden paralarım çok boşu boşuna gitti. Ama benim durumumda erken öğrenmek iyi oluyor çünkü kan sulandiricilara ne kadar erken başlarsan o kadar iyi..belki bana güleceksin ama ya çıkmazsa korkusu varya o yüzden yapmıyorum testi bir gün daha kendimi hamile düşünmek istiyorum çok güzel bir duygu çünkü zaten nasıl olsa anyayı konyayı anlayacaz
taciz edip durma ya da tahrik etme demek istedin sanırımTaviz edip durma yarina ne kaldi kullandigi ilaclardan pozitif vikar erken yaparsa
gorunmiyi
İnsallah hakandada adet olunca fossss diye indiydi 3 aylikti ozamanhımmm anladım sen adet olmadığın için şişsin adet olunca düzelirsin merak etme
hava burdada soğuk
niye gözükmüyor yaaa ama ben kendi ismimi görüyorumm
olabilir canım..belki sistemden kaynaklıdır dün nazoda gözükmüyodu
yukarıda isminin üzerine tıkla bak bakalım çevrimiçi durumunu göster kutucuğu işaretlimi
heee birde bana gülüyordu,hazine yazacağıma hazne yazdım diye neler etmiştialis uzun zaman oldu tartıya goturmedim. 1 yaşında 10 kiloydu. Ondan sonra bıraktım 4 aydır kliniğe goturmuyom. Ama bu Yakınlarda istiyom götürmek. Burda 1 yaş kontrolü bilem yok. Çok gıcık bi yer
hala agriyomu kizzzz...
ama sende ev işiyle çok yoruyon kendini.
küçük bebek zaten başlı başına zor birde hergün yerinde durmuyon.
herkesin kisilgi farklı demekki. Ben de gidip biran önce öğrenmek isterim dayanamam o yüzden paralarım çok boşu boşuna gitti. Ama benim durumumda erken öğrenmek iyi oluyor çünkü kan sulandiricilara ne kadar erken başlarsan o kadar iyi..
taciz edip durma ya da tahrik etme demek istedin sanırım
hahayttttt işte gülme komşuna gelir başınaaa
Agriyi haylaaaa hic dinlenemiyomalis uzun zaman oldu tartıya goturmedim. 1 yaşında 10 kiloydu. Ondan sonra bıraktım 4 aydır kliniğe goturmuyom. Ama bu Yakınlarda istiyom götürmek. Burda 1 yaş kontrolü bilem yok. Çok gıcık bi yer
hala agriyomu kizzzz...
herkesin kisilgi farklı demekki. Ben de gidip biran önce öğrenmek isterim dayanamam o yüzden paralarım çok boşu boşuna gitti. Ama benim durumumda erken öğrenmek iyi oluyor çünkü kan sulandiricilara ne kadar erken başlarsan o kadar iyi..
kk beni görmezden gelse mesaclarımı yayınlamaz....İnsallah hakandada adet olunca fossss diye indiydi 3 aylikti ozaman
Kk gormezden gelmis seni
alis uzun zaman oldu tartıya goturmedim. 1 yaşında 10 kiloydu. Ondan sonra bıraktım 4 aydır kliniğe goturmuyom. Ama bu Yakınlarda istiyom götürmek. Burda 1 yaş kontrolü bilem yok. Çok gıcık bi yer
hala agriyomu kizzzz...
selam kızlarrrr nasılsınız bakimm..bayağ değişmiş kk girmeyeli..biraz karışık geldi..
Serayyyyyyyseray03hoşgeldin 37709351 .!.:selam kızlarrrr nasılsınız bakimm..bayağ değişmiş kk girmeyeli..biraz karışık geldi..
nihayett sağol kuzum,demekki benimle alakalı değil...beydoş şimdi görünüyosun gözün aydın
serayyy hoşgeldin canım nasılsınselam kızlarrrr nasılsınız bakimm..bayağ değişmiş kk girmeyeli..biraz karışık geldi..
kk beni görmezden gelse mesaclarımı yayınlamaz....
TAVİZ verme kuzum yarini bekle ne kaldikicanım bende pıhtılaşma sorunu yok bununla ilgili test yaptırmıştık o yüzden kan sulandırıcı kullanmıyorum şunun şurasında yarına ne kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?