Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

gecmisi okumak zahmetinde bulunsaydin bu taktigi saranin benden duydugunu anlardin
sen okuyonmu geçmişi
ewet sen bu karnıyarık taktiğini yazmıştın ben okumuştum
Kaynanamin komsusu mama sandalyesini atiyormus isi bitti diye oda almus bize verdi saka gibi 250 TL ilk sandalyelerden koy vitrine sat isi bitti at cöpe
milletin parası çok demekki,İSRAFŞAR larneyse miraçın kısmetiymiş,güle,güle kullansın bol mamalar yesin
günaydın canım,geçmiş olsun yakışıklı alişee
Bugün itibariyle yediklerime dikkat etme karari aldim
Menü
Şekersiz rezene
Haslanmis yumurta
Tuzsuz peynir
Dereotu
5 zeytin
bir dilim tam bugday ekmegi
hadi bakalım dewam edersin inşaallah arkandayımmm
Bir hafta çok dikkat edecem bakalim etkisi olacakmi bu herif yüzünden kilo veremiyom ye sut olsun tatil pasta aliyo sürekli yemicemmmmm
çoğu insan tatlının süt yaptığını zannediyor,hatat daha nelerin...sende anlat artık getirmesin,yosam tombul karısımı olsun istiyor,olabilir yani

sağol canım amin inşallah bebeklerim beni hiç bırakmaz

sanada kolay gelsin

yok ben eskiden sevmiyodum ama caydanligi kirleten için mecbur geri alıştım şimdi seviyom çok sukur

çok rahat oluyo hemde pratik

dua için sağol caım La Havle duasını bende okurum

gecmisi okumak zahmetinde bulunsaydin bu taktigi saranin benden duydugunu anlardin

evet valla çok sağol bu yöntem harika

Bugün ilk defa miraç mama sandalyesine oturup kahvaltisini yaptı saka gibi buyuyorlar

maşallah büyüyolar ne güzel

Bugün itibariyle yediklerime dikkat etme karari aldim
Menü
Şekersiz rezene
Haslanmis yumurta
Tuzsuz peynir
Dereotu
5 zeytin
bir dilim tam bugday ekmegi

bende dikkat etsem ne güzel olur ama bu sabah midemin bulantısından bişey yiyemedim ki

sana demleme çay yaparım kız sen gel yeterki

Sayin Beydoş hnm bende geçmişi okumuyosam kimse okumiyi
Hayirdir basakin avukatliginami soyundan

Miraç bey mama sandalyesini pek sevdi

Herife dedim kendi de kilodan şikayetçi

Ben yemicem keyfi bilir

Daha adet olamadim 8 ay oldu

sağol canım amin inşallah bebeklerim beni hiç bırakmaz

sana demleme çay yaparım kız sen gel yeterki
inşaallah gelirim bir gün sağol canım,demle tabii ben sallam içememkız inşaallah bebişlerden miden bulanıyodurrr

Akiyomus canim doktor söyledi burda bende bilmiyodum
sen niye gözükmüyon kız altta,modamı oldu çevrimdışı gözüküp yazmak

SAYIN SEVOŞ hanım hiç başakın avukatlığını yapmaya soyunmadım,sanada bir sorayım dedim ne war belki gözünden kaçan mesaclar olabilir ..yosam ben senin okuduğunu buraya karşıda çok vefalı olduğunu biliyom
ne zaman adet olursun acaba,olsan rahatlardın
herifin kendi kilolarındanmı seninkilerdenmi şikayetçi

Sara insallahhhhh bebeklerin sinyal veriyor dur cnm ben çok umutluyum hadi hayirlisi

inşallah canım bende umudumu kaybetmeyeyim diyorum sonra kendini çok kaptırma diyorum oturup ağlıyorum az önce iş yerindeki arkadaşıma anlatıyodum ağladım gözlerim doldu elimde değil Allah yardımcımız olsun

[QUOöyle beydagli, post: 37708937, member: 306680"]SAYIN SEVOŞ hanım hiç başakın avuşikayetçi yapmaya soyunmadım,sanada bir sorayım dedim ne war belki gözünden kaçan mesaclar olabilir ..yosam ben senin okuduğunu buraya karşıda çok vefalı olduğunu biliyom
ne zaman adet olursun acaba,olsan rahatlardın
herifin kendi kilolarındanmı seninkilerdenmi şikayetçi[/QUOTE]
İyi oyle olsun
Dr bir yila kadar beklenebilir diyo
Herif kendi kilosundan sikayetci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…