sen okuyonmu geçmişigecmisi okumak zahmetinde bulunsaydin bu taktigi saranin benden duydugunu anlardin
milletin parası çok demekki,İSRAFŞAR larKaynanamin komsusu mama sandalyesini atiyormus isi bitti diye oda almus bize verdi saka gibi 250 TL ilk sandalyelerden koy vitrine satisi bitti at cöpe
günaydın canım,geçmiş olsun yakışıklı alişeeGünaydın hayırlı bir hafta olur inşallah hepimiz için kızlar.
Allahım sağlık mutluluk ve hayırlı ömür versin hepimize çocuklarımıza ailelerimize tüm sevdiklerimize...
Alis in burnu akiyo hapsiriyor disten mi yoksa nezle mi anlayamadik...
hadi bakalım dewam edersin inşaallah arkandayımmmBugün itibariyle yediklerime dikkat etme karari aldim
Menü
Şekersiz rezene
Haslanmis yumurta
Tuzsuz peynir
Dereotu
5 zeytin
bir dilim tam bugday ekmegi
çoğu insan tatlının süt yaptığını zannediyor,hatat daha nelerin...sende anlat artık getirmesin,yosam tombul karısımı olsun istiyor,olabilir yaniBir hafta çok dikkat edecem bakalim etkisi olacakmibu herif yüzünden kilo veremiyom ye sut olsun tatil pasta aliyo sürekli yemicemmmmm
kaçmadım ne kaçmasıDoymadim ama yemicem su iciyom
Beydosta kacmis
Allah muhabbetinizi artirsin iyi kaynatmissiniz okudum ama yazamadim iki gundur kafami kasiyacak vaktim yok evdede esimin kardesi var misafir yatili... Sara cim yazamadim cok sevindim insallah 9 ay sonra kucaginda olur miniklerinbasaks canim kolay gelsin sizin islerdezor isler simdi git gel kiz aal.ak kolay degil tabi..lavanta kokulum sevincom derin nazemir ne yazacagimi bilemedim iki gundur yazmadim ya motor sogumus
yok ben eskiden sevmiyodum ama caydanligi kirleten için mecbur geri alıştım şimdi seviyom çok sukur
Kızlar aklıma gelmişken sizinle bişi paylaşmak istiyorum
zor Bi durumda kaldığınızda
şu duayı söyleyin
"lailahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimiin".
bu ne büyük Bi duadır Yarabbim
insan ferahlıyor rahatlıyor
inancı olmayan insanlar nasıl yaşıyor
şaşıyorum, içlerindeki sıkıntı nasıl gidiyor, neye sığınıyorlar???
çok yazık
gecmisi okumak zahmetinde bulunsaydin bu taktigi saranin benden duydugunu anlardin
Bugün ilk defa miraç mama sandalyesine oturup kahvaltisini yaptısaka gibi buyuyorlar
Bugün itibariyle yediklerime dikkat etme karari aldim
Menü
Şekersiz rezene
Haslanmis yumurta
Tuzsuz peynir
Dereotu
5 zeytin
bir dilim tam bugday ekmegi
bende hiç sevmedim,o ne öyle
doğulu derken nereli kız
hayırlı olsun miraç beyeeee
hee ben sewmem
evet ben sevmiyom mecbur kalmazsam hiç içmem sallamayı,birde başak sevmiyodu sanırsam..deroş çaydanlığını sarartmamak için sallama içiyor peh
çok haklısın canımsağol dua için okudum bile..
Akiyomus canim doktor söyledi burda bende bilmiyodumGunaydin cnm gecmis olsun dişten burun akmaz
ay eweeetttttttttttttttttttttttt,ALLAH ım inşaallah hamiledir innşaallahhhhhhhhhhhhhhh....Sara yarin test günü
Sara yarin test günü
ay eweeetttttttttttttttttttttttt,ALLAH ım inşaallah hamiledir innşaallahhhhhhhhhhhhhhh....
İlk defa duydum hakanin hic akmamistiAkiyomus canim doktor söyledi burda bende bilmiyodum
inşaallah gelirim bir gün sağol canım,demle tabii ben sallam içememsağol canım amin inşallah bebeklerim beni hiç bırakmaz
sana demleme çay yaparım kız sen gel yeterki
sen niye gözükmüyon kız altta,modamı oldu çevrimdışı gözüküp yazmakAkiyomus canim doktor söyledi burda bende bilmiyodum
Evet iciyom sisem yanimdakaçmadım ne kaçması
yeter yedin doyarsın merak etme,beyin doyma hissini yemekten 20 dakika sonra algılarmış,bekle biraz...suyu bol iç hem zayıflaman yardımcı olur hem süt yapar
inşaallah gelirim bir gün sağol canım,demle tabii ben sallam içememkız inşaallah bebişlerden miden bulanıyodurrr
sen niye gözükmüyon kız altta,modamı oldu çevrimdışı gözüküp yazmak
SAYIN SEVOŞ hanım hiç başakın avukatlığını yapmaya soyunmadım,sanada bir sorayım dedim ne war belki gözünden kaçan mesaclar olabilir ..yosam ben senin okuduğunu buraya karşıda çok vefalı olduğunu biliyomSayin Beydoş hnm bende geçmişi okumuyosam kimse okumiyi
Hayirdir basakin avukatliginami soyundan
Miraç bey mama sandalyesini pek sevdi
Herife dedim kendi de kilodan şikayetçi
Ben yemicem keyfi bilir
Daha adet olamadim 8 ay oldu
Sara insallahhhhh bebeklerin sinyal veriyor dur cnm ben çok umutluyum hadi hayirlisi
Sara isyerindesin dimi Nasil rahat kalkip gittinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?