Canim yaaaa kiyamam.
Tabiki yanındayız olması gerektiği gibi...
Saraaatabikii herhalukarda yanindayiz
Karadayi
Dolulukdan ziyade hormonlardandir canim. Dün gece de ben bi seans yaptım.sağol canım iyiki varsınız
sağol canım iyiki tanımışım sizi
karadayıyı bende izliyorum
kızlar sizler çok iyisiniz ben gene ağlıyorum içim ne kadar doluymuş meğer
Iyi kı sende varsın canim benim.sağol canım iyiki varsınız
sağol canım iyiki tanımışım sizi
karadayıyı bende izliyorum
kızlar sizler çok iyisiniz ben gene ağlıyorum içim ne kadar doluymuş meğer
Bafs uzak durmak iyi gelmez bence dön sen en iyisi buraya aktif olarak.. kafan dagilir kuzum...Slm canlarim bende 2 gundur cok sinirliyim dun sebebsiz yere agladim icine attiklarimiz bence sebeb olmadik anda cikiveriyorlar birde garip kokular aliyorum herseyden tiksiniyorum hemen oguruyorum bide canim tak tak seker istiyo ama bulmak zor burlarda siz hamile aseren oku oku etkileniyom heralde
Saramm canım benim sen de iyiki varsın,bak benimde gözlerim doldubiz her şekilde yanındayız dedin ya gözyaşlarıma hakim olamadım çok sağolun iyiki varsınız
İyi geç olsun güç olmasin.bence hangi corbada başarılıysan onu yap..çorba domates çorbası olsun diye düşünüyorum.
zaten bugün ve yarın müsait değillermiş
belki çarşamba gelirler
kıskanç
Evet maalesef zaman acımasızca ilerliyor. .bugün ilkokul arkadaşıma oturmaya gittim.
iki çocuğu var biri dışarda biri göbüşünde.
hey qidi zaman ne çabuk geçiyor
sizde amma çok kaynatmışınız hee
Benim annemde hemen takmış karni buzusmus..Canim onemli olan sağlıklı gebelik gecirmek ve bebisinde sağlıklı olması boşver gerisini. Ben alış de öyleydim ama bunda şimdiden yusyuvarlak olmak üzereyim. Sağlık olsun ne yapalım
Korseye gelince bende sevince sormuştum takmısmuydi diye. Ben doğumdan sonra çok geç taktım 2 ay falan geçmişti ama erken takiliyomu bilmiyordum hec.. doğumdan hemen sonra sezeryanlilar hemen takabiliyomu o zamanlar doktoruma sormayida ihmal ettim.
Geç takmama rağmen faydası olmuştu yinede
Canım sıkılmış ti..noldu giiii
Heee yemek yiyifikkk
tak tak şeker ney kız. .yosam sende mi hamilesinSlm canlarim bende 2 gundur cok sinirliyim dun sebebsiz yere agladim icine attiklarimiz bence sebeb olmadik anda cikiveriyorlar birde garip kokular aliyorum herseyden tiksiniyorum hemen oguruyorum bide canim tak tak seker istiyo ama bulmak zor burlarda siz hamile aseren oku oku etkileniyom heralde
Kız beydos annen sezaryen mi olmuş.Saramm canım benim sen de iyiki varsın,bak benimde gözlerim doldu
İyi geç olsun güç olmasin.bence hangi corbada başarılıysan onu yap..
Evet maalesef zaman acımasızca ilerliyor. .
Benim annemde hemen takmış karni buzusmus..
Canım sıkılmış ti..
tak tak şeker ney kız. .yosam sende mi hamilesin
tak tak şeker ne kııızSlm canlarim bende 2 gundur cok sinirliyim dun sebebsiz yere agladim icine attiklarimiz bence sebeb olmadik anda cikiveriyorlar birde garip kokular aliyorum herseyden tiksiniyorum hemen oguruyorum bide canim tak tak seker istiyo ama bulmak zor burlarda siz hamile aseren oku oku etkileniyom heralde
burda çökelek yokHec sasirmadim.
Canim cokelik istedi
Iyi sanslisin annenle tadını çıkarın Ohhh ne guzellll. Walla annemi özledim şimdi sen böyle söyleyince.deroşş napıyon kuuş
Edoş bugün erken uyudu
annemle çay içiyoruz bizde
Agzimin suyu akdi kız..tulum peynirinide çok severim ben ama gerçek tulum peynirinden olacak ben anlarım gerçeğini isterse 100 tane koysunlar önüme..burda çökelek yok
anca köyden getirtiyos biz
çökeleği sündüreceksin şööleee oh misss
Allah kavuştursun tez zamanda cnm anneneIyi sanslisin annenle tadını çıkarın Ohhh ne guzellll. Walla annemi özledim şimdi sen böyle söyleyince.
Bende dualarimi okudum biraz sörf yapıyorum buralarda
ben sevmem tulum peyniriniAgzimin suyu akdi kız..tulum peynirinide çok severim ben ama gerçek tulum peynirinden olacak ben anlarım gerçeğini isterse 100 tane koysunlar önüme..
Saramm canım benim sen de iyiki varsın,bak benimde gözlerim doldu
Canım sıkılmış ti..
yarın test günümüz di mi kızlar
ayy çok heycanlı yaa
Saroşum dua ettim senin için
inşallah olumlu olurr
ZZannımca hamile olmam mümkün degil korunuyoz Yoksa bende suphelenirdim yani gecen sofrada agzimdan geri cikardim ekmekleri attirdim benim disimda herkes yedi rutubet kokuyodu tadida igrencti tovbe yeni aldirdim saat 3 te yiyebildim o kokuyu duymadan hapuur hupur nasil yediler o ekmegi bilmiyom deli oldum bitek benim kokudan rahatsiz olmus olmamdan kendimden suphe ettim resmen ama yok kuzum bi gariplik varda bebe olamaz supheli durum yok carpismalarda zaten ben cok korkuyorum artik perde dediler var dediler yok dediler kafam karman corman oldu bidaha nasil cesaret edeyim adam gibi bi drda bulamadim hem tupumun birinde sorin var mi yokmu o da belli degil denesemde gebe kalabilicemmi Allah biliyor puff yaram desildi yine Allah hayirlisiyla versin insallahSaramm canım benim sen de iyiki varsın,bak benimde gözlerim doldu
Canım sıkılmış ti..
ben adini bilmiyorum tak tak seker diyom beyaz yuvarlak ustu susamli kitir kitir kandillerde dagitilan beyaz renk susamli sekertak tak şeker ne kııız
burda varsa yolliyim ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?