heee ben gezerimewet kendimi kuş gibi hafiflemiş hissediyorumyok sobayı kurmadık daha
ay ne güzel inşaallah bende hamile olursam az kilo alırım,yosam yusyuvarlak olurum
ya bende bunu çok duydum sende taktınmı ve işe yaradımı gerçekten
sağol kuzumm iyi diyelim iyi olsun,seninde iyi olmana çok sewindim özlemiştim seni
anama gittimdi
ben senmiyim fellik,fellik gezimm
ben hiç günlük dizi izlemem
heee anama gittim
kimse yok
Heee kız bende duydum sokdayim yani...geldim hemen bamyamı koydum ocağa,yanınada pilav yaparım,sonrada az ütüm var belkiiii yaparım
bu tarz benimi izliyorum rivayete göre bu hafta nur elenecekmiş
iyi yap zaten ne güzel,kimsenin bir itirazı yok,ben annemden dolayı çok gezemiyom,özledim gezmeyi hoş eskidende çok gezmezdim ama,en azından giderdim biraz ...daha çicukta bakamıyorum,napim günlük dizileride sewmiyorum,bu tarz benimi izliyorum..heee ben gezerim
Gunluk dizimede bakarim
Kariyerde yaparim
Cocugada bakarim
bakalım doğru çıkacakmı,bende izliyom izlerken ütümü yaptım yemeğimde pişti..Heee kız bende duydum sokdayim yani...
Bende izliyom
Sara yarin sonucu alir almaz yaz cnmdualarim seninle
Saracim canın hala istiyomu salgam?
Bende aynısını demistim
geldim hemen bamyamı koydum ocağa,yanınada pilav yaparım,sonrada az ütüm var belkiiii yaparım
bu tarz benimi izliyorum rivayete göre bu hafta nur elenecekmiş
SARAA sabah kaçta gideceksin kan testine
hayırlısı ne ise o olsun canımyazarım canım
eveeeet her öğünde içiyom aşermekten ziyade seviyorum bu tadı
yazacam canım her şeyimi sizlerle paylaşıyorum bana hep moral hep destek oldunuz tabiki sonuc ne olursa olsun önce size yazacam
ellerine sağlık canım ben bamyaya accıkda nohut koyuyorum çok güzel oluyor
sabah 9 gibi gidecem canım iki saatte ancak belli olur öğlene doğru haber verirm inşallah
hayırlısı ne ise o olsun canımbiz her şekilde yanındayız
bende bamyaya nohut koyuyorum saracım,üzerine de ezilmiş sarımsak ve nane döküyorum ekşili, yapıyrum çok güzel oluyor
çorba domates çorbası olsun diye düşünüyorum.çıkş,çıks,çıks
inşaallah saracım,dediğin gibi takımın parçası yaaa o olmazsa olmaz...
her erkek,hatta erkek için geçerli değil bu kadında öyledir insanın ailesi için eleştirel konuşmalar yapmaya başlayınca karşındakinin haklı olduğunu içinde bilsende insan direk savunmaya geçer...ama inan bana eleştirmeyi bir süre bıraktığında dinlemeye geçtiğinde erkek her ailesiyle biraraya geldikten sonra senin hiç birşey söylemediğini görünce kendileri yavaş,yavaş dökülüp anlatmaya başlıyorlar...
ben kabak yada patlıcan musakkası yaptığımda halka,halka doğrayıp biraz yağlayıp tuzlayıp aynen fırın kağıdı üzerine dizip aynı işlemi yapıyorum oda çok güzel ve daha hafif oluyor..hatta 2 kez balığıda öyle yaptım şahane oldu ,hem daha sağlıklı
hayırlı olsun SMİLECİMMM gelişmelerden bizide haberdar et..ben hiç olmadığımdan bir şey diyemicem..
herifi boş bırakma sık,sık güzel mesaclar at barii,daha ne zamn gidecen bakim
karar verdinmi çorbaya
Doymadim ama yemicem su iciyom
Beydosta kacmis
kıskançSayin Beydoş hnm bende geçmişi okumuyosam kimse okumiyi
Hayirdir basakin avukatliginami soyundan
Miraç bey mama sandalyesini pek sevdi
Herife dedim kendi de kilodan şikayetçi
Ben yemicem keyfi bilir
Daha adet olamadim 8 ay oldu
Canim onemli olan sağlıklı gebelik gecirmek ve bebisinde sağlıklı olması boşver gerisini. Ben alış de öyleydim ama bunda şimdiden yusyuvarlak olmak üzereyim. Sağlık olsun ne yapalımewet kendimi kuş gibi hafiflemiş hissediyorumyok sobayı kurmadık daha
ay ne güzel inşaallah bende hamile olursam az kilo alırım,yosam yusyuvarlak olurum
ya bende bunu çok duydum sende taktınmı ve işe yaradımı gerçekten
sağol kuzumm iyi diyelim iyi olsun,seninde iyi olmana çok sewindim özlemiştim seni
anama gittimdi
ben senmiyim fellik,fellik gezimm
ben hiç günlük dizi izlemem
heee anama gittim
biz her şekilde yanındayız dedin ya gözyaşlarıma hakim olamadım çok sağolun iyiki varsınız
noldu giiii
Heee yemek yiyifikkkbaşakk yoksa bugünmü geldi misafirlerin hiç uğramamışsın,nazoda gelmemiş
diğer kızlarda bu saatte yemek yiyor zaar
Doğumdan hemen sonramı takmistin?Deros korse taktim cnm yaninca cikardim
Bir hafta sonraydi Dr takabilirsin dedi ama dayamamadimDoğumdan hemen sonramı takmistin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?