Heee birde onlara hizmet ederim eEsim dedi annemlere birakayimmi seni dedim sakami yapıyorsunumursamazlar kız bilmezmiyim ,kendi kızları olsa anında başındalar ben bu insanları anlayamıyorum,kafam almıyor..halbuki biliyolar ailen orda değil gelselerdi ya yapılacak bişey varmı diye
ama ALLAH bırak boşver kocan ve çocukların yeter,kaynana takımı glsede faydasından çok zararı var..birde onları memnun etmek için uğraşıyor,rahat yatamıyor insan..
bugün herif evde
hava kapalı yağışlı boğucu sıkıcı
evde bunalım takılıyos
wcye girdim kafamı dinliyom
sevinç boş ver kaynana takımını onlara iyilik yaramaz yabancı gibi geçmiş olsun demek moda galiba banada hep yapıyolar Allaha havale ediyorum sende onları görünce ağrını abart yüz verme diyecem ama anlamazlarki aslında anlarlarda sadece işlerine geleni
benim eşimde hasta falan olsam canım sıkılsa seni anamlara götüreyimmi der bende şaka yapıyon heralde derim onlar arayıp sormayacak ben hastada olsam onlara gidecem sanki muhtacım hııııh evimde yatar kuru ekmek yerim yinede gitmem
ben suit metro dan başkasına binmiyoooreeeeOkadar yoculuk yapiyoree sen hic kamil koca binmiyoree orda dagitiliyoreebirebir aynisi olmamis tabi muadilini yaptimsen simdi onuda sorarsin hani dr yazdigi ilac olmuyo rczanedede yerine ayni etken maddeli ilaci veriyo muadil ona deniyo iste bende bende lamilkocun biscottisinin muadilini yaptim boscotti iki kete firinlanmis demek kurabiyeyi iki kere firinliyosun elime saglik tam cayin yanina kitir kitir olmus cevizli kayisili yarcinli yaptim becerebilisem foto paylasirim
bununla geçmiş olsun inşallahHastaneden geliyorum
Emar çekildim
Dr bakti diz kapaginin altında bir yuva varmis o biraz darmis ayak zorlandigi zaman diz kapagim yana kayma yapiyormus bu kadar koşturmaya yana kayma yapmis
Dizlik verdi ameliyatlik bir durum yok dedi
.BAŞAKTürkan Şoraya ve Gülşen Bubikoğluna hastayım çok sewiyorum çok beğeniyorum bana göre türkiyenin en güzel kusursuz yüzlü kadınıdır türkan şoray
yemeye içmeye gelirlerMirro uyudu şükür
Belki kaynosgil gelecekmis aksama
Ogullari hizmet eder artik dizim agriyor benim
Saol ewet bayagi hafifledibununla geçmiş olsun inşallah
jettgill sevinco
ağrılar geçti mi
onlara iyilik yapsan da kotusun yapmasandaumursamazlar kız bilmezmiyim ,kendi kızları olsa anında başındalar ben bu insanları anlayamıyorum,kafam almıyor..halbuki biliyolar ailen orda değil gelselerdi ya yapılacak bişey varmı diye
ama ALLAH bırak boşver kocan ve çocukların yeter,kaynana takımı glsede faydasından çok zararı var..birde onları memnun etmek için uğraşıyor,rahat yatamıyor insan..
onlara iyilik yapsan da kotusun yapmasanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?