gözün aydın canım Allah tamamına erdirsinsabah test yaptım silik çıktı elim ayağım titriyor inan inşallah bu bebeğim de beni bırakmaz dua edin
Hastaneden geliyorum
Emar çekildim
Dr bakti diz kapaginin altında bir yuva varmis o biraz darmis ayak zorlandigi zaman diz kapagim yana kayma yapiyormus bu kadar koşturmaya yana kayma yapmis
Dizlik verdi ameliyatlik bir durum yok dedi
SMİLE CİMMMM gözün aydın canımmm çook sevindimm ALLAH tamamına erdirsin hiç gecikmeden pazartesi kanda baktır sonrasında da doktordan randevunu al canımmm
iyi çok şükür,dinlen demedimihadi tekrar geçmiş olsun...
gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin
geçmiş olsun canım çok yorma kendini en kısa zamanda geçer inşallah
uçmayıver sende bir süre ayakların yere bassınSaol Hee cok zorlama dedi
ucmadan yap isini dedi
heee bencede
dizlikide kaydırmaCamasir attim yikaniyiiioğlan balkona getirir ben sererim bu ortopedik dizlik supermis
geçmiş olsuna geliler zaar,birde bu dizle hizmetmi edecen yat aşaıya tövbe estağfırMirro uyudu şükür: 21:
Belki kaynosgil gelecekmis aksama
Ogullari hizmet eder artik dizim agriyor benim
benim herif etli nohut yemeği istedi ocakta şimdi pişiyor,yanınada pilav yaparımMenüde ne var
Herif bugünde disarda yiyek dedi
Yok dedim çorba ve spagetti yapim bari
geçmiş olsuna geliler zaar,birde bu dizle hizmetmi edecen yat aşaıya tövbe estağfırkocan bir çay demler içer giderler..
Kayinbabos belki dedibenim herif etli nohut yemeği istedi ocakta şimdi pişiyor,yanınada pilav yaparım
kaynoşgil geliyor nasıl dışarı gidecen zati
he öyle yap...o kadar yaptıkta ne oldu taçmı taktılar kafamıza NANKÖRŞARLARheeeee umrumda deeel
BELKİ AMA ya aniden gelirlerse kadın naz yapıyor bişeyciği yok yimeğe gitmiş derler..kaynana takımı bu unutma..Kayinbabos belki dedi
Heeee asla takmadilarhe öyle yap...o kadar yaptıkta ne oldu taçmı taktılar kafamıza NANKÖRŞARLAR
BELKİ AMA ya aniden gelirlerse kadın naz yapıyor bişeyciği yok yimeğe gitmiş derler..kaynana takımı bu unutma..
umursamazlar kız bilmezmiyim ,kendi kızları olsa anında başındalar ben bu insanları anlayamıyorum,kafam almıyor..halbuki biliyolar ailen orda değil gelselerdi ya yapılacak bişey varmı diyeHeeee asla takmadilar
Heee insallah gelemezler
Hayirdir nerden dedi
Hakanda hastaneden geliyoruz
Sevincin dizi rahatsiz emar cekildi dedi
Gecmis olsun dedi o kadar
aferin ll. hakanaOturduğum yerde camasir katliyom camasirida hakan topladi
reklamlarda çıkan toz hazneli tatlım.sağol datlum yok artık pişman değilim....başoş senin süpürge reklamlarda çıkan rowenta mı..
doğru walla kafam binbir çeşit,dolayısıylada unutuyor insan herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?