Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

[QUOTEHee ydagli, post: 37921236, member: 306680"]BAŞAK Türkan Şoraya ve Gülşen Bubikoğluna hastayım çok sewiyorum çok beğeniyorum bana göre türkiyenin en güzel kusursuz yüzlü kadınıdır türkan şoray[/QUOTE]
heee bencede

sabah test yaptım silik çıktı elim ayağım titriyor inan inşallah bu bebeğim de beni bırakmaz dua edin
gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin

Hastaneden geliyorum
Emar çekildim
Dr bakti diz kapaginin altında bir yuva varmis o biraz darmis ayak zorlandigi zaman diz kapagim yana kayma yapiyormus bu kadar koşturmaya yana kayma yapmis
Dizlik verdi ameliyatlik bir durum yok dedi

geçmiş olsun canım çok yorma kendini en kısa zamanda geçer inşallah

Tesekkurlerrrrr

gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin

geçmiş olsun canım çok yorma kendini en kısa zamanda geçer inşallah

he öyle yap...o kadar yaptıkta ne oldu taçmı taktılar kafamıza NANKÖRŞARLAR
Heeee asla takmadilar
BELKİ AMA ya aniden gelirlerse kadın naz yapıyor bişeyciği yok yimeğe gitmiş derler..kaynana takımı bu unutma..

Heee insallah gelemezler
Hayirdir nerden dedi
Hakanda hastaneden geliyoruz
Sevincin dizi rahatsiz emar cekildi dedi
Gecmis olsun dedi o kadar

Heeee asla takmadilar

Heee insallah gelemezler
Hayirdir nerden dedi
Hakanda hastaneden geliyoruz
Sevincin dizi rahatsiz emar cekildi dedi
Gecmis olsun dedi o kadar
umursamazlar kız bilmezmiyim ,kendi kızları olsa anında başındalar ben bu insanları anlayamıyorum,kafam almıyor..halbuki biliyolar ailen orda değil gelselerdi ya yapılacak bişey varmı diye
ama ALLAH bırak boşver kocan ve çocukların yeter,kaynana takımı glsede faydasından çok zararı var..birde onları memnun etmek için uğraşıyor,rahat yatamıyor insan..

sağol datlum yok artık pişman değilim....başoş senin süpürge reklamlarda çıkan rowenta mı..

doğru walla kafam binbir çeşit,dolayısıylada unutuyor insan herşeyi
reklamlarda çıkan toz hazneli tatlım.
onun fiyatı 1000 Tl . Ama görünüşü harika, dun eşimle baktık çok beğendik..

benim istediğim toz torbalı, onun gorunuşu bu kadar hoş değil ama.
çok sessizmiş yaa hayla inanmıyorum o kadar sessiz olacağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…