Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tatlım ben öyle yağsız tuzsuz diyet yapmıyorum ne pişirdiysem yiyorum ama az az bide hamur işini makarnayı pilavı kaldırdım ekmeğide azalttım şekeri kestim böyle işte musakka yerim beydoşun dediği gibi fırında kızartacam patlıcanları

Kaynim geçmiş olsun bile demedi

yuuuuuuuuuuh

evet bende burdayım artık ve çok mutluyum canım

bu arada ben deroş ve beydoş sabah akşam buradalr derken kötü bi manada demedim sadece nazoya sizin kadar sık gelmediğini söylemek istedim yanlış anlaşılmasın sakın burada sadece yazdığımız için bazen kendimizi ifade etmemiz zor oluyo o yüzden yazayım dedim

aynen senin yaptığın gibi yapacam canım

kızlar benıde ranıza alırmısınız

içinde ağır tencereler takımlar olan bi dolap

ben anladım senin ne demek istediğini ama iyi yapmışsın aciklamissin. Anlamayan arkadaşlar olabilir

Alırız tabii niye almayalim...
Hoşgeldin
Kısaca hikayeni anlatirmisin bize..
Neden burdasin mesela
Hangi rüzgar sürükledi seni buraya
ben on yıllık evlıyım 4.5 yaında kızım var evlılıgımın ılk gunlerınden berı korunmadım bır suru dktrlara gıtıım esımdede bended bır sorun yok en son devt. hast de bı doktora gıtıım o zamanda bır soruyn cıkmadı en son hsg cekıldım hsg den sonra gunumde adet oldum ondan sonra adete 10 kala dktr cagırdı tahlıller ultrasyon falan bırsey yok gebe degılsın gıt on gune kadar adeteın baslar bırdahakı ay catlatma ıgnesı yaparız ddı bende eve geldım dedımkı bırakıyorum madem bırsey yok rabbım verırı ddım ve adete 1.2 kala surprız bır sekılde hamıle kalmısım neyse kızım dogdu 4.5 yasında sımdıde gene ıstıyorum 1 yıldır olmuyor bende 3.4 dktra gıttım bı sorun yok en son bı ozele gıttım catlatma ıgnesı yapalım dedı gecen ay yaptım tutmadı bende kızımdan once dktra gıttım oda bır sorun yok hsg rahım rongenı ıstedı ben 5 yıl once cekıldım rabbım dusmanıma vermesın coooook acıydı 1 hafta acı cektım agladım sımdı gene ıstıyor barı uyustuun dıyom olmaz dıyor ve ben o acıyı bırdaha cekemem madem bırsey yok elbet olur bu arada troıd hastasıyım omurboyu ılac alacagım yanı kararsızım ne yapacagım bılmıyorum kızım bır mucıze ıle geldı budas oyle gelır herhalde kac dktra gıttıysem olur dedı nasıp demekkı bende bıraktım esımde dktra gıtme olur dıyo kararsızım ne yapacagım bılmıyorum kusura bakma uzun oldu cnmmm

evdeki ıspanakları kavurup büyük fırına gönderip börek yaptırayım en iyisi,dünden nohut ve pilavda var çorbada var yeter...
bende çorba koydum ocağa
bacaklı çorba diyolar adına duydunmu bilmem
ama ben hiç hoşlanmadım o isimden

tabiiki alırız ne demeknickin ne hoşmmuş
kendinden bahseder misin
ben on yıllık evlıyım 4.5 yaında kızım var evlılıgımın ılk gunlerınden berı korunmadım bır suru dktrlara gıtıım esımdede bended bır sorun yok en son devt. hast de bı doktora gıtıım o zamanda bır soruyn cıkmadı en son hsg cekıldım hsg den sonra gunumde adet oldum ondan sonra adete 10 kala dktr cagırdı tahlıller ultrasyon falan bırsey yok gebe degılsın gıt on gune kadar adeteın baslar bırdahakı ay catlatma ıgnesı yaparız ddı bende eve geldım dedımkı bırakıyorum madem bırsey yok rabbım verırı ddım ve adete 1.2 kala surprız bır sekılde hamıle kalmısım neyse kızım dogdu 4.5 yasında sımdıde gene ıstıyorum 1 yıldır olmuyor bende 3.4 dktra gıttım bı sorun yok en son bı ozele gıttım catlatma ıgnesı yapalım dedı gecen ay yaptım tutmadı bende kızımdan once dktra gıttım oda bır sorun yok hsg rahım rongenı ıstedı ben 5 yıl once cekıldım rabbım dusmanıma vermesın coooook acıydı 1 hafta acı cektım agladım sımdı gene ıstıyor barı uyustuun dıyom olmaz dıyor ve ben o acıyı bırdaha cekemem madem bırsey yok elbet olur bu arada troıd hastasıyım omurboyu ılac alacagım yanı kararsızım ne yapacagım bılmıyorum kızım bır mucıze ıle geldı budas oyle gelır herhalde kac dktra gıttıysem olur dedı nasıp demekkı bende bıraktım esımde dktra gıtme olur dıyo kararsızım ne yapacagım bılmıyorum kusura bakma uzun oldu cnmmm

evet kim ne dese dokunuyor demirin yoktur diyip duruyor demirimde vitaminimde yerinde daha yeni tahlillerde bakıldı herkse cok biliyor ona kızıyorum

Allah ım tüm isteyenler versin gel katıl aramıza hoşgeldin benimde bir oğlum var bende 2. bebeğimi bekliyorum gelmiyor sıpa iki kere gebe kaldım beni bırakıp gittiler Allah ım sağlıkla yollasın kardeşlerini inşallah seninkininde benimkininde buarada bende hsg yi yeni çekildim adetimi bekliyorum gelmedi hala adetlerimde bozuldu son aylarda

ama canım ben hsg cekılmeyı goze alamıyorum cok korkuyoruuuum coooook acıııı rabbıme havale edıyorum ne verırse hayırlı versın ınsallah

ne kusuru uzun raporları topik üyeleri çok sever.

Allahım kızını sana bagislasin inşallah ona en kisa surede bi kardes verir Rabbim.

Aramıza hosgeldin

bizimlesin

tabiiki alırız ne demeknickin ne hoşmmuş
kendinden bahseder misin
ben aldım bile
Ben sormustum

ayy Allah kimseyi mecbur bırakmasın
yaşayanlar hep çok zor diyor
inşallah gerek kalmaz cnm
madem temizse Bi daha neden çekeceksin o acıyı.
eşin haklı gibi gozukuyo hayatım
yine de sen bilirsin tabiiki
kızınızıda Allah bağışlasın inşallah
daha küçük bence kardeş için
bence ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…