be hey teknolocio nasıl luyor ya walla şahaneymiş,oturdun netin başında sınava girdin hemi vay teknoloci
ellerine sağlık..saracım patlıcan musakkanın patlıcanlarını ben fırında kızartıyordum ..çok az yağ ve tuzla ..
bende ikeaya gitmek istiyorum ama çok uzak beePazar gorduk simdide koctasa gidiyok
kime yaptırıyosun börekievdeki ıspanakları kavurup büyük fırına gönderip börek yaptırayım en iyisi,dünden nohut ve pilavda var çorbada var yeter...
yok saracım hiiç yanlış anlamadım,ben senin anlatmak istediğin manada anladım kuzum hiç meraketme,hem zaten kötü birşey yokki yazdığında ..sende benim gibisin wallaevet bende burdayım artık ve çok mutluyum canım
bu arada ben deroş ve beydoş sabah akşam buradalr derken kötü bi manada demedim sadece nazoya sizin kadar sık gelmediğini söylemek istedim yanlış anlaşılmasın sakın burada sadece yazdığımız için bazen kendimizi ifade etmemiz zor oluyo o yüzden yazayım dedim
aynen senin yaptığın gibi yapacam canım
ewet güzel olur,ama yapmadım kaynoşa gittik orda yedik,geldik...yarın belki ya börek yada köfte yaparım ıspanakları bakalım kısmet...oooh ıspanaklı börek çok güzel olur afiyet olsun canım
alırız tabi gel buyurkızlar benıde ranıza alırmısınız
aferin senin kaynoşaiçinde ağır tencereler takımlar olan bi dolap
ben anladım senin ne demek istediğini ama iyi yapmışsın aciklamissin. Anlamayan arkadaşlar olabilir
ALLAH ikincisinide nasip eder inşaallah canım üzülme...rahim filminin acısını en iyi bilenlerdenim tam 4 kez çekildim gerçektende ağrılı ve sancılı...ben on yıllık evlıyım 4.5 yaında kızım var evlılıgımın ılk gunlerınden berı korunmadım bır suru dktrlara gıtıım esımdede bended bır sorun yok en son devt. hast de bı doktora gıtıım o zamanda bır soruyn cıkmadı en son hsg cekıldım hsg den sonra gunumde adet oldum ondan sonra adete 10 kala dktr cagırdı tahlıller ultrasyon falan bırsey yok gebe degılsın gıt on gune kadar adeteın baslar bırdahakı ay catlatma ıgnesı yaparız ddı bende eve geldım dedımkı bırakıyorum madem bırsey yok rabbım verırı ddım ve adete 1.2 kala surprız bır sekılde hamıle kalmısım neyse kızım dogdu 4.5 yasında sımdıde gene ıstıyorum 1 yıldır olmuyor bende 3.4 dktra gıttım bı sorun yok en son bı ozele gıttım catlatma ıgnesı yapalım dedı gecen ay yaptım tutmadı bende kızımdan once dktra gıttım oda bır sorun yok hsg rahım rongenı ıstedı ben 5 yıl once cekıldım rabbım dusmanıma vermesın coooook acıydı 1 hafta acı cektım agladım sımdı gene ıstıyor barı uyustuun dıyom olmaz dıyor ve ben o acıyı bırdaha cekemem madem bırsey yok elbet olur bu arada troıd hastasıyım omurboyu ılac alacagım yanı kararsızım ne yapacagım bılmıyorum kızım bır mucıze ıle geldı budas oyle gelır herhalde kac dktra gıttıysem olur dedı nasıp demekkı bende bıraktım esımde dktra gıtme olur dıyo kararsızım ne yapacagım bılmıyorum kusura bakma uzun oldu cnmmm
he duydum,erişte gibi hamur,nasıl yaptın anlataydın,inşaallah hazır çırba deeldirbende çorba koydum ocağa
bacaklı çorba diyolar adına duydunmu bilmem
ama ben hiç hoşlanmadım o isimden
ne kusuru uzun raporları topik üyeleri çok sever.
Allahım kızını sana bagislasin inşallah ona en kisa surede bi kardes verir Rabbim.
Aramıza hosgeldin
bizimlesin
ben aldım bile
Ben sormustum
sevinç APILAN bağa gitti,hayla mangalın başında diyilersevinç apla dizin nasıl oldu
Miro yoruyomu seni
datlum bizim burda börek içini hazırlıyosun yada lahmacun vs..arıyosun fırını kapına kadar geliyolar ve alıyolla..pişirip getiriyollakime yaptırıyosun böreki
söyle de bende yaptıriyim ayol
malzeme benden
o dün deelmiydiibugün gülllerin savaşı var izleyebilir miyim acaba?
ütüm de var gidiyim ütü yapıyım oğlan uyurkene
ohh derin ütü yaparken sevincin oğlan on halısında oynuyo
ben ütü yaparken kimse bi yerde oynamıyo
Arabadayiz eve donuyoz utunu yap hadi senin icon muzik sonses actimütüm de var gidiyim ütü yapıyım oğlan uyurkene
BEN BULAMADIMDA CN O YUZDENlistemizde yazıyo kuşum
Bi kısmımız neşeyle hamile kalıp zevkle doğurduk.
darısı diğer kısmımıza
KOPTUUUUMMMMMArabadayiz eve donuyoz utunu yap hadi senin icon muzik sonses actimoynuyom arabada
sewiNC aplami?sevinç apla dizin nasıl oldu
Miro yoruyomu seni
heee sormadım. Topiginin başında dursaydinda misafir ve ziyaretcileri karşılaşasaydinbana sormadanmı aldın
Bizimlesin
ne var kız Koçtaşda iki günde bir ordasinizPazar gorduk simdide koctasa gidiyok
bööön pazar diye essahtan yazmıyir kimse
benim için farketmiyor pazarda bir p.tesi de salı da çarşambada perşembe de cumada c.tesi de
ütüm de var gidiyim ütü yapıyım oğlan uyurkene
heee aferin onayok saracım hiiç yanlış anlamadım,ben senin anlatmak istediğin manada anladım kuzum hiç meraketme,hem zaten kötü birşey yokki yazdığında ..sende benim gibisin wallahem çok haklısın yazıyoruz diye tam ifade edemiyoruz kendimizi...
ewet güzel olur,ama yapmadım kaynoşa gittik orda yedik,geldik...yarın belki ya börek yada köfte yaparım ıspanakları bakalım kısmet...
alırız tabi gel buyur
aferin senin kaynoşa
bizde anladık merak etme
KOPTUUUUMMMMM
AMANN YARABBİİİMMM
YILIN ESPRİSİ
Ilk sayfada canim onu kastediyor doğru düzgün tarif verememisBEN BULAMADIMDA CN O YUZDEN
Ne ararsan var gecen yagli radyator baktiydik bugunde matkap aldik daha oncede mutfagima zebra perde aldimdi zaten kipa koctas medismarkt hepsi biarada yanyana bi gittikmi hepsini geziyik kipadanda cayci aldimsewiNC aplami?
heee sormadım. Topiginin başında dursaydinda misafir ve ziyaretcileri karşılaşasaydin
ne var kız Koçtaşda iki günde bir ordasinizbedava mi dagitiyolar
heee aferin onasevinç anlamamistir kesin
Bende cayci seviyorumNe ararsan var gecen yagli radyator baktiydik bugunde matkap aldik daha oncede mutfagima zebra perde aldimdi zaten kipa koctas medismarkt hepsi biarada yanyana bi gittikmi hepsini geziyik kipadanda cayci aldim
oglanin ogretmenine hediye almaya ciktik ugradik yedik ictik kactikben olsam bağa gitmezdim önce onlar geçmiş olsuna gelselerdi,adama bak yemiş içmiş gitmiş
yuhhhh
İyiyim yormiyi akilli benim oglumsevinç apla dizin nasıl oldu
Miro yoruyomu seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?