- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Meraklişarlar öğretmenimiz bayan ve kapali
Bizde pierre cardin den eşarp aldik![]()
hıııım güzelmiş caım iyi günlerde kullansın sizinde kesenize bereket
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meraklişarlar öğretmenimiz bayan ve kapali
Yok anam ihtiyac mecbur aliyik para oldugundan degil memur kocis tek maasla geciniyik 657 ye tabionun koçtaşta herşey varla alakası yok kuzum
paranın b.k gibi oluşuyla alakası var
demekki paranız b.k
Allah daha çok versin
iyioglanin ogretmenine hediye almaya ciktik ugradik yedik ictik kactikonlar gelmesin diye gityim kac gun oldu
İyiyim yormiyi akilli benim oglum![]()
afiyet olsun canım ....beydoş patlıcan musakkayı senin yaptığın gibi yaptım çok güzel oldu eşimde gerçekten bu çok güzel olmuş deyip beğenince çok mutlu oldum sağol canım ben bunu daha önce hiç düşünememiştim açıkçası
bende sewmem hazır çırbahazır çirbadan nefret ederim hiç yapmadım
yeşil mercilerle anneannenin köyden yolladığı kesme ev eriştesini pişiriyosun
ayrı bi tencerede tereya soğan salça kavuruyosun baharatlarını da katıp, yemeğe ekliyosun
---------------
vay apılam vay ocak başındaydı demek bugün
----------
vayyyy iyiyimişşşşşşş
-----------
dünmüş evet , tanıtımlarda pazar günü diye bişi duymuştum, hatta günü yine değişmiş demiştim, yanılmışım zahirbugün yeni başlayan şeref meselesi varmış, lakin bu da güzelmş
![]()
günaydınnn ewet bugün DUMANNNNNN DOĞURUYİİİİİİGünaydın kızlar
Altın kizlar
Ben 6.30 da görevi devraldım herifden oğlan 3.30 dan beri ayakta.
Inşallah hepimiz için hayırlı bi hafta olur
Duman bugün doğum yapiyiiii sağsalim kucağına alsin bebisini. Rabbim Her isteyene nasip etsin inşallah.
HE HaklısınnnSayin Deroş hnm yok geçmiş şöyle boyle okuyun cvp hazin diye ahkam kesiyidin kaç defa verdim tarif git oku![]()
güle güle kullansın zarif bir hediyeMeraklişarlar öğretmenimiz bayan ve kapali
he heeeeDun mangal basinda tikinmadim
Bir sis ciğer ve tek bir tane köfte yedim
Ve bol salata ayran
Catladiniz merak tan![]()
SARACIMM ben kabak musakkayıda öyle yapıyorum oda çok güzel oluyor,yani 1 yemek kaşığı yağ ile kızartmış oluyosun sebzeleri,hatta kuru köfte,patates bile yapıyorum aynı şekilde..elma dilimi baharatlı ,kekikli patateside yapıyorum çok güzel oluyor..yanına 1 tepside domatesleri ikiye kesiyorum yeşil biber,soğan pişiriyorum şahaneee...kız seni yirim çok tatlısın sen![]()
tatlım patlıcanları yıkayıp alacalı soyduktan sonra yuvarlak yuvarlak dilimledim sonra bi tabağa sıvıyağ ve biraz tuz ekledim patlıcanları bu yağla yağladım sonra yağlı kağıt serdiğim tepsiye dizip fırına sürdüm kızarınca çıkardım çevirdim diğer yüzlerinide kızarttım sonra patlıcanları teflon tepsiye dizdim üzerine hazırladığım kıymalı harcı döküp yaydım üzerine sivri bibberleri ikiye bölüp dizdim onunda üstüne domateslerin kabuklarını soyup yuvarlak dilimleyerek dizdim sonra salçalı su yaptım üzerine döktüm fırına verdim 20-25 dakika sonra servise hazırdır.
kıymalı harcıda şöyle hazırladım soğanları küp küp doğradım biraz soteleyince kıymasını kattım kıymalar suyunu salıp çekince salçasını ekledim sonra tuzunu pul biberini karabiberini ekledim karıştırdım en son maydanoz ekledim ocağı kapattım.aslında sarımsakda eklense güzel olur ama unuttum bi dahaki sefere sarımsakda ekleyecem bide patlıcan yerine kabaklada deneyecem.
Ben zaten mesaci yazdığında okumustum. Bütün mesaclari okurum. Geçmişte aramiycam yazmak istemiyosan senin keyfin bilir sevinç hanim. Aklımda kaldığı kadariyla yaparım zor bişi deel nasıl olsagünaydınnn ewet bugün DUMANNNNNN DOĞURUYİİİİİİ
HE Haklısınnn
güle güle kullansın zarif bir hediye
he heeee![]()
Hee nasıl haber alicaz ki kendi gelip yazmayana kadar. Inşallah güzel geçer sezaryeni ve cok ağrıları olmaz inşallah.DUMANNNNNNN BUGÜN DOĞURUYORRRRRRCANIM ARKADAŞIMMM,BİDENEMMMM
ALLAH SAĞSALİM KURTARSINNNN
![]()
Sen biliyin aklımda kaldığı gibi yaparım![]()
arkadas gecmis olsunaBu halde ne misafiri![]()
saol hayatimhıııım güzelmiş caım iyi günlerde kullansın sizinde kesenize bereket
ne bagiriyonBen zaten mesaci yazdığında okumustum. Bütün mesaclari okurum. Geçmişte aramiycam yazmak istemiyosan senin keyfin bilir sevinç hanim. Aklımda kaldığı kadariyla yaparım zor bişi deel nasıl olsa
![]()
Ben arar ogrenirimHee nasıl haber alicaz ki kendi gelip yazmayana kadar. Inşallah güzel geçer sezaryeni ve cok ağrıları olmaz inşallah.
Hemen sütü gelir bebiside emer inşallah.
Sezeryanin bu yönünü sevmiyom hemen süt gelmiyor çoğu zaman
haklısın kuzum hamile kadını üzüyor bu sevinççBen zaten mesaci yazdığında okumustum. Bütün mesaclari okurum. Geçmişte aramiycam yazmak istemiyosan senin keyfin bilir sevinç hanim. Aklımda kaldığı kadariyla yaparım zor bişi deel nasıl olsa
![]()
amin inşaallah biraz daha vakit geçsin ararım...Hee nasıl haber alicaz ki kendi gelip yazmayana kadar. Inşallah güzel geçer sezaryeni ve cok ağrıları olmaz inşallah.
Hemen sütü gelir bebiside emer inşallah.
Sezeryanin bu yönünü sevmiyom hemen süt gelmiyor çoğu zaman
hee doğru...Kalkimde kahvaltı yapiiim
Sonrada Anama telefon açiiim
Ana gibi yar olmaz
ne ara mesac yazdım şimdi yoktun burda
arkadas gecmis olsuna
saol hayatim
ne bagiriyon
Ben arar ogrenirim![]()
yinemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiDüğün elbisesi almaya gidiyom...
![]()
Hava soğuk zatiii çok durmam... hem alisin magazalara alerjisi var bırakmaz çok mağaza dolasiim.yinemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçabuk gelde merak etmiyek
![]()
SARACIMM ben kabak musakkayıda öyle yapıyorum oda çok güzel oluyor,yani 1 yemek kaşığı yağ ile kızartmış oluyosun sebzeleri,hatta kuru köfte,patates bile yapıyorum aynı şekilde..elma dilimi baharatlı ,kekikli patateside yapıyorum çok güzel oluyor..yanına 1 tepside domatesleri ikiye kesiyorum yeşil biber,soğan pişiriyorum şahaneee...
Düğün elbisesi almaya gidiyom...
![]()
ne ara mesac yazdım şimdi yoktun burda![]()
İyiyim bin sukursevoşşşş dizin nasıl oldu ,ağrın varmı daha![]()
Düğün elbisesi almaya gidiyom...
![]()
Yilan derisinden cikette al ustune yilan hikayesine dondu srnin ilbise
kendimi tutamiyoree elbise alacagina inaniyoree evw getirwbilecegine inanamiyoree ustune zimbalat magazadan cikarken yoksa kayboluyoree
![]()