Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

oglanin ogretmenine hediye almaya ciktik ugradik yedik ictik kactik:110: onlar gelmesin diye gityim kac gun oldu :63:

İyiyim yormiyi akilli benim oglum:63:
iyi:110:
beydoş patlıcan musakkayı senin yaptığın gibi yaptım çok güzel oldu eşimde gerçekten bu çok güzel olmuş deyip beğenince çok mutlu oldum sağol canım ben bunu daha önce hiç düşünememiştim açıkçası
afiyet olsun canım ....
hazır çirbadan nefret ederim hiç yapmadım:110:
yeşil mercilerle anneannenin köyden yolladığı kesme ev eriştesini pişiriyosun
ayrı bi tencerede tereya soğan salça kavuruyosun baharatlarını da katıp, yemeğe ekliyosun:110:
---------------
vay apılam vay ocak başındaydı demek bugün:cool:
----------
vayyyy iyiyimişşşşşşş:KK59:
-----------
dünmüş evet , tanıtımlarda pazar günü diye bişi duymuştum, hatta günü yine değişmiş demiştim, yanılmışım zahir:cool:bugün yeni başlayan şeref meselesi varmış, lakin bu da güzelmş:KK31:
bende sewmem hazır çırba:63:işte bildiğin erişte çorbası ama iç anadoluda bacak çırbasıda diyiler...
ben özellikle izlemedim şeref meselesini pazar günü dizi izlemek istemiyorum...

Günaydın kızlar
Altın kizlar
Ben 6.30 da görevi devraldım herifden oğlan 3.30 dan beri ayakta. :KK53:

Inşallah hepimiz için hayırlı bi hafta olur
:KK51:

Duman bugün doğum yapiyiiii sağsalim kucağına alsin bebisini. Rabbim Her isteyene nasip etsin inşallah.
günaydınnn ewet bugün DUMANNNNNN DOĞURUYİİİİİİ:KK71::KK71::KK71:
Sayin Deroş hnm yok geçmiş şöyle boyle okuyun cvp hazin diye ahkam kesiyidin kaç defa verdim tarif git oku:110:
HE Haklısınnn:110:
Meraklişarlar öğretmenimiz bayan ve kapali
Bizde pierre cardin den eşarp aldik:D
güle güle kullansın zarif bir hediye:110:
Dun mangal basinda tikinmadim :110:
Bir sis ciğer ve tek bir tane köfte yedim:110:
Ve bol salata ayran:63:
Catladiniz merak tan:110:
he heeee:110:

kız seni yirim çok tatlısın sen :KK74: :KK74::KK74:

tatlım patlıcanları yıkayıp alacalı soyduktan sonra yuvarlak yuvarlak dilimledim sonra bi tabağa sıvıyağ ve biraz tuz ekledim patlıcanları bu yağla yağladım sonra yağlı kağıt serdiğim tepsiye dizip fırına sürdüm kızarınca çıkardım çevirdim diğer yüzlerinide kızarttım sonra patlıcanları teflon tepsiye dizdim üzerine hazırladığım kıymalı harcı döküp yaydım üzerine sivri bibberleri ikiye bölüp dizdim onunda üstüne domateslerin kabuklarını soyup yuvarlak dilimleyerek dizdim sonra salçalı su yaptım üzerine döktüm fırına verdim 20-25 dakika sonra servise hazırdır.

kıymalı harcıda şöyle hazırladım soğanları küp küp doğradım biraz soteleyince kıymasını kattım kıymalar suyunu salıp çekince salçasını ekledim sonra tuzunu pul biberini karabiberini ekledim karıştırdım en son maydanoz ekledim ocağı kapattım.aslında sarımsakda eklense güzel olur ama unuttum bi dahaki sefere sarımsakda ekleyecem bide patlıcan yerine kabaklada deneyecem.
SARACIMM ben kabak musakkayıda öyle yapıyorum oda çok güzel oluyor,yani 1 yemek kaşığı yağ ile kızartmış oluyosun sebzeleri,hatta kuru köfte,patates bile yapıyorum aynı şekilde..elma dilimi baharatlı ,kekikli patateside yapıyorum çok güzel oluyor..yanına 1 tepside domatesleri ikiye kesiyorum yeşil biber,soğan pişiriyorum şahaneee...

günaydınnn ewet bugün DUMANNNNNN DOĞURUYİİİİİİ:KK71::KK71::KK71:

HE Haklısınnn:110:

güle güle kullansın zarif bir hediye:110:

he heeee:110:
Ben zaten mesaci yazdığında okumustum. Bütün mesaclari okurum. Geçmişte aramiycam yazmak istemiyosan senin keyfin bilir sevinç hanim. Aklımda kaldığı kadariyla yaparım zor bişi deel nasıl olsa:110:

:KK14:

DUMANNNNNNN BUGÜN DOĞURUYORRRRRR:KK73::KK73::KK73::KK73:CANIM ARKADAŞIMMM,BİDENEMMMM:KK71::KK71::KK71:ALLAH SAĞSALİM KURTARSINNNN:KK73::KK73::KK73:
Hee nasıl haber alicaz ki kendi gelip yazmayana kadar. Inşallah güzel geçer sezaryeni ve cok ağrıları olmaz inşallah.
Hemen sütü gelir bebiside emer inşallah.
Sezeryanin bu yönünü sevmiyom hemen süt gelmiyor çoğu zaman

:110::110::110::110:
Sen biliyin aklımda kaldığı gibi yaparım :63:
:110:
Bu halde ne misafiri :110:
arkadas gecmis olsuna:63:
hıııım güzelmiş caım iyi günlerde kullansın sizinde kesenize bereket
saol hayatim:29:
Ben zaten mesaci yazdığında okumustum. Bütün mesaclari okurum. Geçmişte aramiycam yazmak istemiyosan senin keyfin bilir sevinç hanim. Aklımda kaldığı kadariyla yaparım zor bişi deel nasıl olsa:110:

ne bagiriyon:110:
Hee nasıl haber alicaz ki kendi gelip yazmayana kadar. Inşallah güzel geçer sezaryeni ve cok ağrıları olmaz inşallah.
Ben arar ogrenirim:110:

haklısın kuzum hamile kadını üzüyor bu sevinçç:KK19:sen sıkılma yazar zahir yazmasada sara yapmıştı o yazar:KK19:
daha olmadı ben yazarım unutmadıysam:KK70:
amin inşaallah biraz daha vakit geçsin ararım...
Kalkimde kahvaltı yapiiim
Sonrada Anama telefon açiiim
Ana gibi yar olmaz
hee doğru...

SARACIMM ben kabak musakkayıda öyle yapıyorum oda çok güzel oluyor,yani 1 yemek kaşığı yağ ile kızartmış oluyosun sebzeleri,hatta kuru köfte,patates bile yapıyorum aynı şekilde..elma dilimi baharatlı ,kekikli patateside yapıyorum çok güzel oluyor..yanına 1 tepside domatesleri ikiye kesiyorum yeşil biber,soğan pişiriyorum şahaneee...

hııım bende bugün akşama mercimek çorbası yapacam yanına ne yapsam diye düşünüyodum baharatlı patates ve domates biber kızartayım fırında :D:D:D:D:D:D:D:D

herşeyi fırında yapmaya başladım elektrik faturası tavan yapacak bu ay :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

deroş kız sevinçle kavga etmeyin ben yazayım sana kabak salatasını

kabakları yıka kabuklarını kazı rendele sonra tavaya koy kısık ateşte suyunu salıp çekene kadar kavur hiç yağ ekleme sonra bırak soğusun bi kapta sarımsaklı yoğurt yap içine dereotu doğra ve bolca ceviz içi ekle ceviz içini um gibi etme dişe gelecek şekilde hazırla sonra hepsini kabakla karıştır üzerini ikiye bölünmüş cevizle süsle hepsi bu kadar :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

ne ara mesac yazdım şimdi yoktun burda:110:
:110: bir ara ggirdim
sevoşşşş dizin nasıl oldu ,ağrın varmı daha:110:
İyiyim bin sukur :110:
Düğün elbisesi almaya gidiyom...:110:

:KK55::KK55::KK55::KK55:
:eek::eek::eek:
:KK70::KK70: Yilan derisinden cikette al ustune yilan hikayesine dondu srnin ilbise :KK70: kendimi tutamiyoree elbise alacagina inaniyoree evw getirwbilecegine inanamiyoree ustune zimbalat magazadan cikarken yoksa kayboluyoree:KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X