Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deroş kız sevinçle kavga etmeyin ben yazayım sana kabak salatasını
kabakları yıka kabuklarını kazı rendele sonra tavaya koy kısık ateşte suyunu salıp çekene kadar kavur hiç yağ ekleme sonra bırak soğusun bi kapta sarımsaklı yoğurt yap içine dereotu doğra ve bolca ceviz içi ekle ceviz içini um gibi etme dişe gelecek şekilde hazırla sonra hepsini kabakla karıştır üzerini ikiye bölünmüş cevizle süsle hepsi bu kadar![]()
Dumosun çok amacok slmi var sagsalim ozan seyitini kucagina almis ayikmasi çok zor olmuş
Olisi görseniz kipkirmizi daha maasallah
Bu arada beydagliya soyle musait degildim acamadim dedi![]()
Firinda tavuk köfte super oliyi
Tarif
Tavuk göğsünü koyma olarak aliyiruz
İçine bir patates bir havuç rendeliyiruz
Karabiber tuz kimyon kekik
Maydonoz dogruyoruz bir yumurta ve az galeta unu iyice yoguruyoruz köfte yapip
Firin tepsisine diziyoruz domates biberle firinliyoruz![]()
Denemelisiniz super oliyiiiiiiigözü aydın olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı sağlıklı bi evlat olsun inşallah
bunu bende yapıyorum canım gerçekten çok lezzetli oluyor ama ben içine havuç rendelemiyordum
Kendi kaybolmadiysa kesin elbiseyi kaybettideroş gelmedi acaba elbiseyi alamadımı
erkeğin evde olduğu gün ev batarnazooooo bugün nerdesin hiç gelmedin dün eşin evdeydi bugünde sen işmi yapıyosun acaba
Kendi kaybolmadiysa kesin elbiseyi kaybettiYoksa Alisimi kaybetti allah korusun
![]()
Denemelisiniz super oliyiiiiiiigözü aydın olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı sağlıklı bi evlat olsun inşallah
bunu bende yapıyorum canım gerçekten çok lezzetli oluyor ama ben içine havuç rendelemiyordum