- 9 Temmuz 2014
- 188
- 68
- 53
SMİLE CİMMMM gözün aydın canımmm çook sevindimm ALLAH tamamına erdirsin hiç gecikmeden pazartesi kanda baktır sonrasında da doktordan randevunu al canımmm
iyi çok şükür,dinlen demedimihadi tekrar geçmiş olsun...
aa ne güzel yaaKizlarrr maasallah miraç 8 aylik ve emekliyorrrr bunun arkasına koşmaya bende gram et kalmayacak sanirimm
btanimslast: 37967752 .!.:dün aldım ama bu sabah yaptım,
he bende aynen dediğin gibi hayalet çizgi görmeye uğraşıyorum,ışığı yakıyorum telefonun ışığını testin üzerine tutuyorum eviriyorum çeviriyorum ama nafile
Gozunaydin benim 148 di
aa ne güzel yaa
erken emeklemiş valla
ama diş miş yok.
emekleyen bebek seviyorum.
emzik tutuyomu
Ayyyyy basakkkk Catla patlaaa sen arkadasim bir tepsi yas pasta yapmis ve bana sim sirmadan ayakkabı cantasi yaptirmis bir ara resim çekerim marasta böyle bos gelmiyolar annesi de tek kişilik nevresim tkm getirmiş saolsunlar
gözünaydın SMİLECİM ALLAH tamamına erdirsin..gayet iyi bencede değerin zaten 2 günde bir 2 katına çıkıyor doktorun haklı yani...ama keseyi değerin ancak 1500 olunca görürsün..
Cok sagol canim umut oluyorsunuz hepinizi çok seviyorum ☺
amin canım inşaallah...iğne ne için kullanıyorsun ..Canimm çok teşekkürler darısı senin ve tum istiyen lerin başına (Amiinnnn)
Kanda baktımdm 428 çıktı haftalik iğne ve vajinal jel kullanıyorum tedbir olarak inşallah bu sefer bişey olmaz
saçmaymış.
gidene zorluk olur ayol.
hasta görmeye gidicem bide nevresim takımı goturcem pehh
1lt süt yeter
sağol aşkım yaben yazacaktım ama duman açıklamış okursun bebişim
ay ewet bende ıspanak yapınca çok yoruluyorum, birde o kadar uğraşıyosun azıcık kalıyor
gözünaydınnnnnnngüle,güle kulannnn hayırlı olsun..artık sessizce tpiki süpürürsün leş gibi oldu
şu enim bilmediğim link koymayı yapta görek süpürgeni..
ewet gerçekten insan çok heyecanlanıyor,sesin ilk konuştuğunda içine kaçıyor sanki
ben tanısaydım söylerdim adamceğızın gözünü açmak lazım
saçmaymış.
gidene zorluk olur ayol.
hasta görmeye gidicem bide nevresim takımı goturcem pehh
1lt süt yeter
geçer merak etme, dikkat et kendine dinlenbir iş yapma...15 gün sonra gel dedi doktorum ahh nasıl geçecek zaman ama tekrar düşük tehlikem benim
sağol aşkım ya
tamam ilk işim topiki supurmek
dünyanın en sessiz süpürgesiyle..
link değil de evimde çeker koyarım resmini olmazmı
olur tabi hemde daha iyi olur egede tutsun süpürgeyisağol aşkım ya
tamam ilk işim topiki supurmek
dünyanın en sessiz süpürgesiyle..
link değil de evimde çeker koyarım resmini olmazmı
bende kaç saat bıraktım bafsçım ama hiç birşey yoktu yinede kırmızılar gelmeyene kadar umut var bakalım..hoş ben hamile kalsamda gerisi daha büyük sorun ama ...Biliyomusun son gebeligimde copten geri alip baktigimda silik cizgi gordumdu yoksa negatif diye attimdi dusun ayni gun kan vermistim 400 kusur ciktiydi sen yinede test bakinca 5 dk sonra kontrol et hmn atma okadar siliktiki kocis yok bisey demisti iddiaya giripte kan vermeye gittiydik gebe ciktiydim
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kız bu ne takmışşş kafasına taçını yerimm onunnnnn cilvelimmm
iyi geldi walla sağolMoraliniz yerine gelsin
bende kaç saat bıraktım bafsçım ama hiç birşey yoktu yinede kırmızılar gelmeyene kadar umut var bakalım..hoş ben hamile kalsamda gerisi daha büyük sorun ama ...
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kız bu ne takmışşş kafasına taçını yerimm onunnnnn cilvelimmm
iyi geldi walla sağol
inşaallah sevom,oramda buramda hal kalmadı zatiHee benim tacim
Bu defa olacak ameliyat oldun o kadar
Düzeldi oran buran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?