Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Canimm çok teşekkürler darısı senin ve tum istiyen lerin başına (Amiinnnn)
Kanda baktımdm 428 çıktı haftalik iğne ve vajinal jel kullanıyorum tedbir olarak inşallah bu sefer bişey olmaz

Benide tanimslardi

Ayyyyy basakkkk Catla patlaaa sen arkadasim bir tepsi yas pasta yapmis ve bana sim sirmadan ayakkabı cantasi yaptirmis bir ara resim çekerim marasta böyle bos gelmiyolar annesi de tek kişilik nevresim tkm getirmiş saolsunlar

saçmaymış.
gidene zorluk olur ayol.
hasta görmeye gidicem bide nevresim takımı goturcem pehh
1lt süt yeter

gözünaydın SMİLECİM ALLAH tamamına erdirsin..gayet iyi bencede değerin zaten 2 günde bir 2 katına çıkıyor doktorun haklı yani...ama keseyi değerin ancak 1500 olunca görürsün..

15 gün sonra gel dedi doktorum ahh nasıl geçecek zaman ama tekrar düşük tehlikem benim

Canimm çok teşekkürler darısı senin ve tum istiyen lerin başına (Amiinnnn)
Kanda baktımdm 428 çıktı haftalik iğne ve vajinal jel kullanıyorum tedbir olarak inşallah bu sefer bişey olmaz
amin canım inşaallah...iğne ne için kullanıyorsun ..

saçmaymış.
gidene zorluk olur ayol.
hasta görmeye gidicem bide nevresim takımı goturcem pehh
1lt süt yeter

sağol aşkım ya
tamam ilk işim topiki supurmek
dünyanın en sessiz süpürgesiyle..
link değil de evimde çeker koyarım resmini olmazmı

Biliyomusun spn gebeligomde tekrarTE="beydagli, post: 37967810, member: 306680"]test manyağı şimdi eczanenin önünden geçsem yine alırım heralde ama aynı eczaneden deel,utanıyom walla artık ordaki çocuk beni tanıdı artık her ay alıyorum..

yookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkzaten attım artık çöpe sinirlerim bozuldu hayla pijamayla oturuyom bişey yapasımda yok..
yemeğimide bulaydım eyiydi...[/QUOTE]
Biliyomusun son gebeligimde copten geri alip baktigimda silik cizgi gordumdu yoksa negatif diye attimdi dusun ayni gun kan vermistim 400 kusur ciktiydi sen yinede test bakinca 5 dk sonra kontrol et hmn atma okadar siliktiki kocis yok bisey demisti iddiaya giripte kan vermeye gittiydik gebe ciktiydim

bende kaç saat bıraktım bafsçım ama hiç birşey yoktu yinede kırmızılar gelmeyene kadar umut var bakalım..hoş ben hamile kalsamda gerisi daha büyük sorun ama ...
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kız bu ne takmışşş kafasına taçını yerimm onunnnnn cilvelimmm
Moraliniz yerine gelsin
iyi geldi walla sağol

Hee benim tacim
Bu defa olacak ameliyat oldun o kadar
Düzeldi oran buran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…