Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Anaaaammmmmm 4 gün var daha günü gecipte testte cikmayan var akillim ne hemen moralini bozuyonnnn
yok o günden sonra aramadı
test yaptım,dayanamıyorum napim..ama iyi oldu bana gördüm yine negatifi oturdum .ıçımın üstüne..ama çok canım sıkıldı..

Anaaaammmmmm 4 gün var daha günü gecipte testte cikmayan var akillim ne hemen moralini bozuyonnnn
öyle ama,ne bileyim sevinç yaaa gözlerim pörtledi 1 saat bakmaktan bir umut işte belki çıkar dedim..aslında dün kanda baktıraktım sonra dedim birde kandada çıkmaz iyice sıkılırım..kocam bu ay çok ümitli,ama test yaptığımı söylemedim ona..

bende adete bir hafta kala kafayi yerdim elimde olmadan evde test bulundurma insan dayanamayıp işeyiveriyor

Testi dunmu yaptinki otur oturdugun yerde
Ayni şeyleri yasadim emin ol
Seni çok iyi anliyorum
Hatta hayali silik çizgiyi bile görür oldiydum

Testi dunmu yaptinki otur oturdugun yerde
Ayni şeyleri yasadim emin ol
Seni çok iyi anliyorum
Hatta hayali silik çizgiyi bile görür oldiydum
dün aldım ama bu sabah yaptım,

he bende aynen dediğin gibi hayalet çizgi görmeye uğraşıyorum,ışığı yakıyorum telefonun ışığını testin üzerine tutuyorum eviriyorum çeviriyorum ama nafile

Evet çok net anlasiliyor negatif elektrik

Ayni bennnnn test kolik
test manyağı şimdi eczanenin önünden geçsem yine alırım heralde ama aynı eczaneden deel,utanıyom walla artık ordaki çocuk beni tanıdı artık her ay alıyorum..
Beydoş silik cizgidemi yokkiz ama çok erken yaaaa
yookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkzaten attım artık çöpe sinirlerim bozuldu hayla pijamayla oturuyom bişey yapasımda yok..
yemeğimide bulaydım eyiydi...

Ay kızlar alemisiniz.. Rabbim yüzünüzü güldürsün.. yorumlar süper her bir yorumda kendimi buldum.. insan ümitleince ne manyak hallere düşüyor yahuuu

Adetime 4 gün var.. test yok evde/ ayrıca çıkmam bu günlerde yatili misafirim var /ayrıca Allah ın takdirine de kalmış ..
sayımız 4mil dileğimiz 1bebek Allahim sen nasip et..

amin... ewet daha ne manyaklıklarımız varda işte ne yapalım ALLAH hepimize sabırlar versin..

Yaptırdım canım pozitif beta hcg 428 çıktı bana göre düşük ama doktorum normal dedi ☺
gözünaydın SMİLECİM ALLAH tamamına erdirsin..gayet iyi bencede değerin zaten 2 günde bir 2 katına çıkıyor doktorun haklı yani...ama keseyi değerin ancak 1500 olunca görürsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…