yooo gayette muhabbetin olduEros değildi basak erosla benim çok muhabbetim olmadikiçocuğu bulup herifi bahane edip kaçan tayfasi
serçe kuşumuReglim geldiği için çok mutluyum
Kuş gibi oldum
mesleğin varsa okumuşsan üst düzeydesin kuzumzaten bir reklamında doğru çıktığını görmedim ben zaten tamamen sessiz olduğuna pek inanamamıştım..
ama yinedekonuşma sesi düzeyinde olmasıda çok iyi benimki canavar gibi bağırıyor,o çalıştığında dünyayla bütün ses irtibatım kesiliyor
he kızları biblo gibi hep bir yerde otursun,birde öğretmen olunca ne oluyor anlamıyorum ..benim bir eltimde var öyle kadın 2 çocuk anası ama daha yemek yapmasını bile bilmiyor..
direk bizi tercih etmene sevndim cnm ama pek aktif değilsinYoktum önceden dışardan takip ederdim şimdi üye oldum şimdi arada girebiliyorm ama seviyorum burayı ♡
Sessaydi diyom cçok net hatirliyom öffffffffyooo gayette muhabbetin oldu
kaç kere birlik olup şarladınız bana
hey gidinin
Yokkkk balina kususerçe kuşumu
nitekim serçe kuşuna göre biraz ağırsıda
değişik bir fikir tebrik ediyorum EDOŞU afiyet olsun,demekki okuyordun hemen hopladın
Yap canim afiyet olsun bence begenir daha yaptigimda begenmeyen cikmadi sarimsakla havucu kavururken soganda koyabilirsin az ama demin tarifte unuttum sanirim eksik olmasinBafs yarin Abim geliyi yapacam corbayi
bizeneooreeeeeeeeeeeCamasir seriyooreee
abovvvvvvv yuhhhKüçük daha yaşım :)
Hepsi ayrı yerlerde tek elti Annemlere aynı yerde Annemlere her geldiğimde tetikte bekler pencerenin dibinde sesleri dinler
yok benim için geçerli değilabowwwwwsende bir görümüsün artık
altın topakları bizim
ayy atlamisim simdi yaziyim bisey almadim firsat olmadi babamlar siyah kazak almis bende hazirlik yaptim biliyosunuz yedik ictik mutlu huzurlu daha ne olsun hediyeyi bi ara telafi edicem ama aklimdaBafs
Kocana . Doğum günü hediyesi ne aldın?
aman sorma cok hassasim ben biliyon zormus bu yollarda yurumekKotu bişey dememiski canim neye bozuldun?
Kuru üzüm gerçekden iyidir keşke bende yesem
Canimm yomek annemm benimÇok saol bafscim deneyecem mutlaka
kiz bilerek mi yapiyoree merak ettiriyoree ilgi cekiyoree de bakem kac yasindasim gizemli kadinKüçük daha yaşım :)
Hepsi ayrı yerlerde tek elti Annemlere aynı yerde Annemlere her geldiğimde tetikte bekler pencerenin dibinde sesleri dinler
Katiliyore bence 17 hadi tahminleri alalim19 yyasinda bence
valla ben söylemeye çekinince 16 diyye düşündümKatiliyore bence 17 hadi tahminleri alalim
çirkefingoSessaydi diyom cçok net hatirliyom öffffffff
Yokkkk balina kusu
Safinazzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?