Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Sutlu kremali yaptiysan hec yencel tarafi yok yogurtlu dene ohh miss yayla corbasi seven herkes bu brokoli corbasinida sever iddia ediyorum gaeantili
bende bir tarif üzerine yoğurtlu denemiştim ama o çok farklıydı sebze olarakta sadece brokoli vardı içinde hiç sewmedim..ama yayla çorbasına bayılırım
Aksama manti var
bende gelimmi
bende patlıcan kebapı yaptım tepside,birde şehriyeli bulgur pilavı yaparım
akşam menüm

ıspanaklı nohut yemeği
tavuk köfte
salata
sütlaç
sütlaçççççççççç
ewet canım SİNAN YAĞMUR un bu bir seriymiş ben sadece bunu okudum..bendede şimdi DOĞAN CÜCELOĞLU nun içimdeki çocuk kitabı var ona başlıcam..ben kitap okuma alışkanlığını çok geç kazandım pişmanım..

Küçük daha yaşım :)

Hepsi ayrı yerlerde tek elti Annemlere aynı yerde Annemlere her geldiğimde tetikte bekler pencerenin dibinde sesleri dinler
yuh..gerçi niye şaşırıyorum ki var öyle tipler...
yani diploman ve maaşın varsa ona göre itibar görüyosun..kişilik kendini yetiştirme önemli değil..onlara göre tabiii...

kız doğru söylüyosun,bahaneyi yok etti senin süpürge...
direk bizi tercih etmene sevndim cnm ama pek aktif değilsin
daha çok görmek isteriz seni burda
ben niki uzun diye SMİLE diyorum kuzuya,daha önce yazışmıştık düzgün okusaydınız görürüdünüz..kız evimde net yok ancak annemlere gidince yazabiliyorum demişti

tavuk köftesi muhteşem bir lezzet ama evde havuç yoktu patateste havuçda koymadım ama müthiş olmuş herkese tavsiye ederim

Ayyy bugün herif erken geldi yimek yedik bulasik yikadimm cayi koydum tam tencereyi yikiyordum guuum bir ses ne olduğunu anlamadum ayagim islanmaya başladı sen lavabonun alti kop tikanmis abbow hemen suyu kapattim sofra bastim mutfak parke herif simdi lavabonun altini temizliyiii

kitap almayıda okumayıda çok severim canım kitaplığımda kaç kitap var inan sayısını bilmiyorum kitaba verdiğim paraya hiç acımam hatta cebimdeki tek kuruşu kitaba versem gam yemem

geçmiş olsun canım aksilik olmuş kaza geliyorum demiyor bazen

Bende oyleydim sayisiz kitabim ve dünya klasikleri setim var ama çocuklardan zaman bulamiyorum
kitap almayıda okumayıda çok severim canım kitaplığımda kaç kitap var inan sayısını bilmiyorum kitaba verdiğim paraya hiç acımam hatta cebimdeki tek kuruşu kitaba versem gam yemem

sevinç geçmiş olsun
saracım merhaba bende severim kitap okumayı helede beni sardıysa hiç bırakmam elimden bitirene kadar

dün hiç giremedim işimi bitiremedim eşimde erken geliyor bu hafta şimdi uyuyorda gireyim dedim
gündüzde komşuya kurabiye yaptık sonrada yürüyüş derken akşam oldu

Kalkim lavabonun altındaki esyalari hipolayım.
Hipo = camasirsuyu
Simdi anlamayan olur

ne gıcık bişeydir o bende yaşadım biliyorum lavobo yapıştırmaymış çıkmıştı bende düşmesin diye ne çileler çekiyordum
ALLAH kolaylık versin

eşim faceden mesaj atıyor kontürü yok onun için açmıştım bana ulaşabilsin diye açık tutyorum
ablamla konuşuyordum o arada
Tmm
ne gıcık bişeydir o bende yaşadım biliyorum lavobo yapıştırmaymış çıkmıştı bende düşmesin diye ne çileler çekiyordum
ALLAH kolaylık versin
Sorma bunuda yapistirmislar

41 kere
ALLAH analı babalı kardeşli büyütmek nasip etsin
en çokta eyşana duygulandım canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…