bende bir tarif üzerine yoğurtlu denemiştim ama o çok farklıydı sebze olarakta sadece brokoli vardı içinde hiç sewmedim..ama yayla çorbasına bayılırımSutlu kremali yaptiysan hec yencel tarafi yok yogurtlu dene ohh miss yayla corbasi seven herkes bu brokoli corbasinida sever iddia ediyorum gaeantili
bende gelimmiAksama manti var
sütlaççççççççççakşam menüm
ıspanaklı nohut yemeği
tavuk köfte
salata
sütlaç
ewet canım SİNAN YAĞMUR un bu bir seriymiş ben sadece bunu okudum..bendede şimdi DOĞAN CÜCELOĞLU nun içimdeki çocuk kitabı var ona başlıcam..ben kitap okuma alışkanlığını çok geç kazandım pişmanım..beydoş bende aldım sinan yağmurun aşkın gözyaşları serisini Şemsi Tebrizi,Mevlana ve Kimya Hatun ama daha okumaya başlamadım şimdi Can Dündarın Yağmurdan Sonra isimli kitabını okuyorum sonra ona başlayacam
yuh..gerçi niye şaşırıyorum ki var öyle tipler...Küçük daha yaşım :)
Hepsi ayrı yerlerde tek elti Annemlere aynı yerde Annemlere her geldiğimde tetikte bekler pencerenin dibinde sesleri dinler
yani diploman ve maaşın varsa ona göre itibar görüyosun..kişilik kendini yetiştirme önemli değil..onlara göre tabiii...mesleğin varsa okumuşsan üst düzeydesin kuzumsaygıya değersin
lakin yalnızca ev hanımı isen fostirikten tayyare
------------
beydoş bundan sonra kapıyı veya tlfu istemeyek açmadığımda
süpürge yapıyodum duymamışım yalanını uyduramıycam
ben niki uzun diye SMİLE diyorum kuzuya,daha önce yazışmıştık düzgün okusaydınız görürüdünüz..kız evimde net yok ancak annemlere gidince yazabiliyorum demiştidirek bizi tercih etmene sevndim cnm ama pek aktif değilsin
daha çok görmek isteriz seni burda
19 yyasinda bence
Katiliyore bence 17 hadi tahminleri alalim
üçünüzde bilemedinizzzzzzzzzzzvalla ben söylemeye çekinince 16 diyye düşündüm
daha herif gelmediHerif geliyimis böön erkenci
Beydoş zobayi kurdunuzmu kizzz
bende bir tarif üzerine yoğurtlu denemiştim ama o çok farklıydı sebze olarakta sadece brokoli vardı içinde hiç sewmedim..ama yayla çorbasına bayılırım
bende gelimmi
bende patlıcan kebapı yaptım tepside,birde şehriyeli bulgur pilavı yaparım
sütlaçççççççççç
ewet canım SİNAN YAĞMUR un bu bir seriymiş ben sadece bunu okudum..bendede şimdi DOĞAN CÜCELOĞLU nun içimdeki çocuk kitabı var ona başlıcam..ben kitap okuma alışkanlığını çok geç kazandım pişmanım..
Ellerine saglik cnm dereotu koydunmutavuk köftesi muhteşem bir lezzet ama evde havuç yoktu patateste havuçda koymadım ama müthiş olmuş herkese tavsiye ederim
Ayyy bugün herif erken geldi yimek yedik bulasik yikadimm cayi koydum tam tencereyi yikiyordum guuum bir ses ne olduğunu anlamadum ayagim islanmaya başladı sen lavabonun alti koptikanmis abbow hemen suyu kapattim sofra bastim mutfak parke herif simdi lavabonun altini temizliyiii
kitap almayıda okumayıda çok severim canım kitaplığımda kaç kitap var inan sayısını bilmiyorum kitaba verdiğim paraya hiç acımam hatta cebimdeki tek kuruşu kitaba versem gam yemem
geçmiş olsun canım aksilik olmuş kaza geliyorum demiyor bazen
Nazoda face gelmiş buraya ugramamis
Kalkim lavabonun altındaki esyalari hipolayım.
Hipo = camasirsuyu
Simdi anlamayan olur
Tmmeşim faceden mesaj atıyor kontürü yok onun için açmıştım bana ulaşabilsin diye açık tutyorum
ablamla konuşuyordum o arada
Sorma bunuda yapistirmislarne gıcık bişeydir o bende yaşadım biliyorum lavobo yapıştırmaymış çıkmıştı bende düşmesin diye ne çileler çekiyordum
ALLAH kolaylık versin
Canlarımmmm ben geldim :) çok şükür oğluma kavuştum,3250 gr lık ablasının kopyası bi çocuk çıktı.. Ameliyathanede çok gerildim ya uyanamazsam diye korkup panik oldum, uyanmam da çok zor oldu nefes alamadım narkozun etkisiyle kıpırdayamadım, kendime gelene kadar ağladım durdum... Odaya çıkınca hemen emzirmeye çalıştım, ama başdönmesi mide bulantısı fenalaştım hemşireler de panik oldu, rengim bembeyaz olmuş buz gibi terlemişim gözlerim karardı nefes alamadım yine, çok şükür geçti o sıkıntılar şimdi iyim... Sütüm çok gelmedi oğlan açmı acaba diye düşünüyorum ama 3 kere kaka yaptığı için mama vermedik... İsmimiz Seyit Muhammed Ozan oldu , kimlikte ozan yazıyor ama kulağına hepsi okundu :) eyşan da gördü bugün kardeşini çok sevdi ha bire öptü, ama en sonunda dağıttı kucağına almak istedi bebiş benim diye ağladı oyuncak sanıyo herhalde :) giderken anne gel diye çok ağladıkızlar allahım inşallah herkese yansıtır bu duyguyu... Ancak şimdi fırsat bulabildim yazmaya merak ettiğiniz için teşekkür ederim.. Öpüyorum hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?