he doğru söylemiştin ama kurduk neyseki,sakalın çokmu kızben sana dedimdi nasılsa kurulacak bu soba 1 hafta erken 1 hafta geç ne farkeder
sakalımız yokki diyecem oda var
bende basardım bütün gün giderdi ama ben aralara kömür koyuyordum ozaman uzun gidiyor
koltuk iskeletini bende bilirim çünkü inegölde mobilya imalatı ve teşhir salonlaru çoktur
maalesef hiç hatırlamıyorum...o biraz zor be yavrukuş
tzamanını hatırlıyorsan aramaya değer
amma gidiyonKaynosgile gidiyok
ewet nazom bende o reklamı çok sewiyorum keşke herşey yine eskisi kadar masum ve güzel olsaydı...ne güzel reklam yapmışlar eskiden takip böyle edilirdi falan diye çok hoşuma gitti şimdi dürtme olayı çıkınca aklıma geldi
bide tarkan gibi çişini tutamıyonmuilk çıktığı zamanlarda bi tv programındaydı galiba canlı yayında reklamı beklemeden çişe gidiyorum demişti
bizimkide 1 artı 1 çabucak bitiyo iş
günaydın canım,son 2 günün kaldı inşaallah güzel haberler alırsın..Günaydın kızlar
günaydınnnn sanada hayırlı cumalar...Gunaydinnnnnnnn hayirli sabahlar hayirli cumalaaarrrr
ben yaptım,şincikte son keyif çayımı içerken size bakim dedim kalkacam işim varÇay hazir gelin kahvaltı yapak
Saol ne isin varben yaptım,şincikte son keyif çayımı içerken size bakim dedim kalkacam işim var
afiyet olsun
ewet yarın test almadım ama,yine bişeyler beni dürtüyor..birde sanki adet olacakmışım gibi geliyor ,sonrada acabamı diyorum..bilmiyorum svinç alsammı yoksa beklesemmi...eşimde niyeyse bu ay çok ümitli..Beydoş bat yarin dimi test yaptinmi
evi süpürecem,silecem vs.vs... sonrada anneme gidip lahana saracamSaol ne isin var
tövbü,tövbüüüüüCuma'ya mi gitcen
Bekle bence amma lahana yisinizewet yarın test almadım ama,yine bişeyler beni dürtüyor..birde sanki adet olacakmışım gibi geliyor ,sonrada acabamı diyorum..bilmiyorum svinç alsammı yoksa beklesemmi...eşimde niyeyse bu ay çok ümitli..
evi süpürecem,silecem vs.vs... sonrada anneme gidip lahana saracam
Azaldu bugunadetin dewam ediyormu
anamgil çok yapiler ,ben yaprak sarmasını daha çok sewerimBekle bence amma lahana yisiniz
Azaldu bugun
genelde ben yavaş yazarım sen jetsindirnet yavas
anamgil çok yapiler ,ben yaprak sarmasını daha çok sewerim
pazardada zaten lahana,ıspanak,pırasa,karnabahar ve hep yeşillik var genelde
Net hizima yetisemiiiigenelde ben yavaş yazarım sen jetsindir
sağol..Heeee bende yaprak sewerimelinize Saglik lahana sarmasini mimbara benzetirim
Olsa da yesek
KKeşke benimdekeşke sihirli bir değneğim olsaydı
sağol..
hangisi olsa mumbarmı lahanamı..lahana diyorsan gel yiyek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?