sende mi düzeltion sevoşun altıntılarınıCevap yazarken senin alintilarida duzeltiyom
he bitek yemek yapmayı sen biliyodun zatenMenüde neler var
Beydoş anasindan sarma getirir
Nazo börek yapiyi
Basak makarna kizartiy
Deroş tost yiyi
Saraaaa
Bafs herifiylen antalya sokaklarini arsinliy
yok canım dünden makarnam yok çünküMakarna kizartman hazirmi
Menüde neler var
Beydoş anasindan sarmaū getirir
Nazo börek yapiyi
Basak makarna kizartiy
Deroş tost yiyi
Saraaaa
Menüde neler var
Nazo börek yapiyi
Basak makarna kizartiy
Deroş tost yiyi
Saraaaa
eve geldim dun babaamnede yedikti ispanak yimegi ve tarhana corbam duriyi hemen tavuk hasladim pilav yapiyoree sofra kuruyoree herif gece ise gidiyoree sonra size laf yetistiriyoree ben hala adet oladim midemde bulaniyoree hamilede cikmiyoree kafayi yemek uzere oluyoree bana bisiyler oluyoreeMenüde neler var
Nazo börek yapiyi
Basak makarna kizartiy
Deroş tost yiyi
Saraaaa
eve geldim dun babaamnede yedikti ispanak yimegi ve tarhana corbam duriyi hemen tavuk hasladim pilav yapiyoree sofra kuruyoree herif gece ise gidiyoree sonra size laf yetistiriyoree ben hala adet oladim midemde bulaniyoree hamilede cikmiyoree kafayi yemek uzere oluyoree bana bisiyler oluyoree
canım arkadaşım sağolBeydoş sana hediyem olsun
3 aRalik 2013 de zobana yazdigin siir
Basaka kapak olsun
çok ama çok yoruldum bugün üstünede kırmızı kartı yedim..kendimden istifa etmek istiyorumBeydoş evini temizleyip lahana sarmaya gidici
Beydos giderken bi test al da bak
çok üzüldüm sevinç bu ay çok ümitlenmiştikAyyyyyy
Uzulme yaaa
ilk temmuzda adetime 10 gün kala korunmayı bırakmıştık onuda sayarsan 5 ay oldu....zaten doktor 6 ay süre verdi ama ben doktora gitmeyi hiç istemiyorum çok yoruldumBu 4. Aymiydi cnm normal ama yaaaa
oda aksi gibi bugün erken geldi ,zaten benim canım sıkkın oluca hemen yüzümden anlaşılır,söyleyince oda üzüldü ama neyapalım hayırlısı...Dünyaya bak kimi adet olsam diye dört gözle bekliyor kimi de lanet kirmizilari görünce üzülüyor pofffffffff herif duydumu
Cnm hamile olup saglikla kucagina alacaksan beklemeye değer sabret az kaldi insallah
canım arkadaşım sağolçok sevindim gerçekten,nasıl buldun bravo vallahi ne diyeyim çok teşekkür ederim,aslında daha gösterişli sewinirdim ama canım çok sıkıldı bir yayınevi basarmı acaba bu şiiri
sen jetgil ünvanını hakediyorsun
çok ama çok yoruldum bugün üstünede kırmızı kartı yedim..kendimden istifa etmek istiyorum
çok üzüldüm sevinç bu ay çok ümitlenmiştik
ilk temmuzda adetime 10 gün kala korunmayı bırakmıştık onuda sayarsan 5 ay oldu....zaten doktor 6 ay süre verdi ama ben doktora gitmeyi hiç istemiyorum çok yoruldum
oda aksi gibi bugün erken geldi ,zaten benim canım sıkkın oluca hemen yüzümden anlaşılır,söyleyince oda üzüldü ama neyapalım hayırlısı...
iyi sevindim iyi olmasına..yok cnm bu sıradan gribal Bi virüsmüş
bu gece huzurlu Bi gece geçirdik çok şukur
daha iyi şimdi
iğnelere ilaçlara devam
sende varya sana msj yazsak hiç geçmişe bakmazsın okumazsın
bu kezde geçmişe bakasın tutmuş
bende kitabın sayfalarını kıvırmayı hiç sevmem..ALLAH ım çok mutluyum geçmiş yok
saracım tesekkürler canım bende severim kitap paylaşımını
ama benim bir huyum vardır sayfalarını kıvırmayı hiç sevmem kaldığım yere kağıt vesaire bişey koyarım
her okuyan kıvırırsa o kitabın hali ne olur yoksa benmi abartıyorum
ewet...zoba sevgimle alakalı birden ilham geldi,tüm zoba kullananlara,zoba kardeşliğine gelsin;
ZOBAMIN ÜSTÜNDE ÇAYIM DEMLENİR, KAYNAR FIKIR,FIKIR
KESTANELERİ ATARIM FIRININA PİŞER ÇITIR,ÇITIR
NE ATSAM İÇİNE ODUN,TALAŞ GOCUNMADAN YAKAR
ISITIR İLİĞİME,KEMİĞİME,DÖTÜME VARANA KADAR
YATAK ODASINA GİTTİĞİMDE DONSAMDA
SALONA DÖNDÜĞÜMDE ,TEKRAR SICAĞIYLA SARIP SARMALAR
ZOBAM BENİM CANIM ZOBAM
yılın şiiri
bende seni çok seviyorum sevinç sağolasın iyiki sizler varsınız,bunları ancak yaşayanlar anlıyor..sabrediyorum başka çarem yok..Canim benim ya seni çok seviyorum beklenen gün gelecek sabret nolur sen neler atlattin bir kirmizi kart bozmaz seni istifa etme
ewet hayırlısı ama insanız işte zayıfız,üzülüyoruz elimizde değil....bu arada miraçın resmine bayıldım çok güzel avatar olmuş..Hayirlisi cnm uzulmemek elde değil ama ne bilim ne yazacagimi bulamadim pofffff
sayende bulunduBencede yilin şiiri
ewet anamdan bugünkü yemeğim...orda hastalanınca annemde üzüldü...Menüde neler var
Nazo börek yapiyi
Basak makarna kizartiy
Deroş tost yiyi
Saraaaa
ben ikinizinkinide düzeltiyorum...Cevap yazarken senin alintilarida duzeltiyom
bu B12 im çok düşük
yalnız artıkın geçen yılın şiiri oldu
bu yıl için şiir bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?