Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Menüde neler var
Beydoş anasindan sarmaū getirir
Nazo börek yapiyi
Basak makarna kizartiy
Deroş tost yiyi
Saraaaa
Bafs herifiylen antalya sokaklarini arsinliy
Menüde neler var
Beydoş anasindan sarma getirir
Nazo börek yapiyi
Basak makarna kizartiy
Deroş tost yiyi
Saraaaa
Menüde neler var
Nazo börek yapiyi
Basak makarna kizartiy
Deroş tost yiyi
Saraaaa
eve geldim dun babaamnede yedikti ispanak yimegi ve tarhana corbam duriyi hemen tavuk hasladim pilav yapiyoree sofra kuruyoree herif gece ise gidiyoree sonra size laf yetistiriyoree ben hala adet oladim midemde bulaniyoree hamilede cikmiyoree kafayi yemek uzere oluyoree bana bisiyler oluyoree

Tamamen stresten

Dünyaya bak kimi adet olsam diye dört gözle bekliyor kimi de lanet kirmizilari görünce üzülüyor pofffffffff herif duydumu
Cnm hamile olup saglikla kucagina alacaksan beklemeye değer sabret az kaldi insallah

Beydoş sana hediyem olsun
canım arkadaşım sağol çok sevindim gerçekten,nasıl buldun bravo vallahi ne diyeyim çok teşekkür ederim,aslında daha gösterişli sewinirdim ama canım çok sıkıldıbir yayınevi basarmı acaba bu şiiri
3 aRalik 2013 de zobana yazdigin siir

Basaka kapak olsun
sen jetgil ünvanını hakediyorsun
Beydoş evini temizleyip lahana sarmaya gidici
çok ama çok yoruldum bugün üstünede kırmızı kartı yedim..kendimden istifa etmek istiyorum
Beydos giderken bi test al da bak

Ayyyyyy
Uzulme yaaa
çok üzüldüm sevinç bu ay çok ümitlenmiştik
Bu 4. Aymiydi cnm normal ama yaaaa
ilk temmuzda adetime 10 gün kala korunmayı bırakmıştık onuda sayarsan 5 ay oldu....zaten doktor 6 ay süre verdi ama ben doktora gitmeyi hiç istemiyorum çok yoruldum
Dünyaya bak kimi adet olsam diye dört gözle bekliyor kimi de lanet kirmizilari görünce üzülüyor pofffffffff herif duydumu
Cnm hamile olup saglikla kucagina alacaksan beklemeye değer sabret az kaldi insallah
oda aksi gibi bugün erken geldi ,zaten benim canım sıkkın oluca hemen yüzümden anlaşılır,söyleyince oda üzüldü ama neyapalım hayırlısı...

Canim benim ya seni çok seviyorum beklenen gün gelecek sabret nolur sen neler atlattin bir kirmizi kart bozmaz seni istifa etme

Hayirlisi cnm uzulmemek elde değil ama ne bilim ne yazacagimi bulamadim pofffff

iyi sevindim iyi olmasına..
bende kitabın sayfalarını kıvırmayı hiç sevmem..
ewet...

Canim benim ya seni çok seviyorum beklenen gün gelecek sabret nolur sen neler atlattin bir kirmizi kart bozmaz seni istifa etme
bende seni çok seviyorum sevinç sağolasın iyiki sizler varsınız,bunları ancak yaşayanlar anlıyor..sabrediyorum başka çarem yok..
Hayirlisi cnm uzulmemek elde değil ama ne bilim ne yazacagimi bulamadim pofffff
ewet hayırlısı ama insanız işte zayıfız,üzülüyoruz elimizde değil....bu arada miraçın resmine bayıldım çok güzel avatar olmuş..

Bencede yilin şiiri
sayende bulundu
Menüde neler var
Nazo börek yapiyi
Basak makarna kizartiy
Deroş tost yiyi
Saraaaa
ewet anamdan bugünkü yemeğim...orda hastalanınca annemde üzüldü...
Cevap yazarken senin alintilarida duzeltiyom
ben ikinizinkinide düzeltiyorum...

yalnız artıkın geçen yılın şiiri oldu
bu yıl için şiir bekliyoruz
bu B12 im çok düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…