Bende dün kaynosda yedim. Bilmiyodum ..Narın düşüge neden olduğunu. Allah korusun hepimizi
Allah bozmasin nazocum... bir ömür boyu aynı heyecanla devam edin inşallah.evet işyerindede olsa yemeğimizi baş başa yedik
bazen dalga geçiyorum kimse yoksa benim içinmi kapattın restoranı diye
dün komşumda diyor sana bakarken eşinin gözleri gülüyor diye
hoşuma gitti demekki aşı dışardan bile görülüyor halen
silik cizgi varsa hamilesin demektir...kanda baktirdinmi?Burada çok uzun zamandır bebek bekleyenleri görünce kendimi söylemeye utanıyorum ama 4 5 aydır bebiş istiyoruz.ve son 2 ayı kimyasal gebelkle btirdim.bu ay çok umıtlydim göğüsler erken şişti ağız sulanması var.ama bugun kahverengi akıntıyla başladım güne ve sanırım kanamaya çevirecek.işin ilginç yanı adet günüm düzenler ve salı günü olmam gerekiyordu.hiç adet sancımda yok gittm erken gebelk testi aldım çok silikte olsa Bi çizgi daha vardı.durumum bu yani.
ALLAH ım çok mutluyum geçmiş yok
saracım tesekkürler canım bende severim kitap paylaşımını
ama benim bir huyum vardır sayfalarını kıvırmayı hiç sevmem kaldığım yere kağıt vesaire bişey koyarım
her okuyan kıvırırsa o kitabın hali ne olur yoksa benmi abartıyorum
Cay kurabiye
Menüde neler var
Beydoş anasindan sarma getirir
Nazo börek yapiyi
Basak makarna kizartiy
Deroş tost yiyi
Saraaaa
Bafs herifiylen antalya sokaklarini arsinliy
eve geldim dun babaamnede yedikti ispanak yimegi ve tarhana corbam duriyi hemen tavuk hasladim pilav yapiyoree sofra kuruyoree herif gece ise gidiyoree sonra size laf yetistiriyoree ben hala adet oladim midemde bulaniyoree hamilede cikmiyoree kafayi yemek uzere oluyoree bana bisiyler oluyoree
adet oldum kızlar canım çok sıkıldı
dikkat ediyorum çok sevmeme rağmen nar düşüğe neden oluyor diye onu bile yemiyorum.. ama hani birlaf yeterki ol desin RABBİM.. O ol demeden hiç birşey olmuyor..
keçiboynuzu tozuyla pekmezinden oluşan bir öz var ondan almıştı herif,yedik amaaaaaa...
evet işyerindede olsa yemeğimizi baş başa yedik
SAra napiyon kuzum
k baktırmadım zaten akıntı kanamaya çeviriyor sanırım.kimyasal,gebelik olabilir mi o silik çizgi ben iki kez yasadım cunkusilik cizgi varsa hamilesin demektir...kanda baktirdinmi?
Deros bu görür bilirgeldiğimi nasıl gördün kız aşağıda isimlerde yazmıyo
eşinin doğum günü kutlu olsun canim. Birlikte çok ama çok güzel bir ömür geçirin bebeklerinizle inşallah..kızlar bugün çok yoğun bir gün geçirdim hatta bi,r ara geldim topiğe sadece beğenip çıktım işlerim acayip yoğundu akşamda eve geldim hızlıca evi toparladım üstümü değiştirdim makyajımı yaptım saçımı başımı düzelttim ve eşimle şık bir restorana yemeğe gittik çünkü bugün eşimin doğumgünü az önce eve geldik birazdanda pasta kesecez ve dans edecez başbaşa çok güzel bir gece tasarladım
Maasallah maasallah Allahim muhabbetinizi arttirsinevet işyerindede olsa yemeğimizi baş başa yedik
kızlar bugün çok yoğun bir gün geçirdim hatta bi,r ara geldim topiğe sadece beğenip çıktım işlerim acayip yoğundu akşamda eve geldim hızlıca evi toparladım üstümü değiştirdim makyajımı yaptım saçımı başımı düzelttim ve eşimle şık bir restorana yemeğe gittik çünkü bugün eşimin doğumgünü az önce eve geldik birazdanda pasta kesecez ve dans edecez başbaşa çok güzel bir gece tasarladım
ALLAH mutlulugunuzu daim etsin canim muhtesem bir gece olacagi kesin insallah bebeginizin temellerinide atarsiniz bu gecekızlar bugün çok yoğun bir gün geçirdim hatta bi,r ara geldim topiğe sadece beğenip çıktım işlerim acayip yoğundu akşamda eve geldim hızlıca evi toparladım üstümü değiştirdim makyajımı yaptım saçımı başımı düzelttim ve eşimle şık bir restorana yemeğe gittik çünkü bugün eşimin doğumgünü az önce eve geldik birazdanda pasta kesecez ve dans edecez başbaşa çok güzel bir gece tasarladım
Allah bozmasin nazocum... bir ömür boyu aynı heyecanla devam edin inşallah.
hayır abartmıyosun canım bende sevmem kitap sayfalarının kıvrılmasını bu yüzden çeşit çeşit ayraçlarım var en son mıknatıslı ayraçlar aldım üzerlerinde çok güzel resimler var birde şimdiler yeni çıkan kitapların kapaklarında kitabın tanıtımını yapan kendi ayraçları var çok güzeller
avatarındakini yirim ben maşşallah kuzuma Allah nazarlardan saklasın canım
biz dışarda yedik canım
bence sen birz sakin oluyoreee sonra adet geliyore
çok üzüldüm canım ama demekki vakti saati gelmemiş üzülme herşerde bir hayır vardır Allah ne zaman Ol derse ozaman olacak canım elimizden geleni yapıp beklemekten başka yapacak bişeyimiz yok Allah bize gülecek ben inanıyorum sende umudunu kaybetme
her gecenin bir sabahı muhakkak vardır bizimde sabahımız çok yakın canım inan buna
nar düşüğe sebep olmaz canım aksine rahmi kalınlaştırarak hamilelği kolaylaştırır hem bir arkadaım hamileliği boyunca hep nar yedi nara aşeriyodu resmen özellikle hamilelğinin son aylarında çok yedi şimdi nur topu gibi tatlımı tatlı bir oğlu var beni görünce gülerek kucağıma atlayışı var maşallah çok seviyorum onuda
Allah mutluluğunuzu bozmasın canım bebekle taçlandırsın
Deros bu görür bilir
Maasallah maasallah Allahim muhabbetinizi arttirsinikiz ikiz bebek versin amin
Nice senelere cnm hayirli saglikli yaslara cocuklarinizla insallah
Herifin basi agriyor uyudu hakani yikadim beraber TV izliyoz miraci salliyom
eşinin doğum günü kutlu olsun canim. Birlikte çok ama çok güzel bir ömür geçirin bebeklerinizle inşallah..
hediye ne aldın bişey aldinmi?
Başka ne sürprizlerin var
Maasallah maasallah Allahim muhabbetinizi arttirsinikiz ikiz bebek versin amin
Nice senelere cnm hayirli saglikli yaslara cocuklarinizla insallah
ALLAH mutlulugunuzu daim etsin canim muhtesem bir gece olacagi kesin insallah bebeginizin temellerinide atarsiniz bu gece
Herifin basi agriyor uyudu hakani yikadim beraber TV izliyoz miraci salliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?