Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Allah bozmasin nazocum... bir ömür boyu aynı heyecanla devam edin inşallah.

Burada çok uzun zamandır bebek bekleyenleri görünce kendimi söylemeye utanıyorum ama 4 5 aydır bebiş istiyoruz.ve son 2 ayı kimyasal gebelkle btirdim.bu ay çok umıtlydim göğüsler erken şişti ağız sulanması var.ama bugun kahverengi akıntıyla başladım güne ve sanırım kanamaya çevirecek.işin ilginç yanı adet günüm düzenler ve salı günü olmam gerekiyordu.hiç adet sancımda yok gittm erken gebelk testi aldım çok silikte olsa Bi çizgi daha vardı.durumum bu yani.

silik cizgi varsa hamilesin demektir...kanda baktirdinmi?

hayır abartmıyosun canım bende sevmem kitap sayfalarının kıvrılmasını bu yüzden çeşit çeşit ayraçlarım var en son mıknatıslı ayraçlar aldım üzerlerinde çok güzel resimler var birde şimdiler yeni çıkan kitapların kapaklarında kitabın tanıtımını yapan kendi ayraçları var çok güzeller

avatarındakini yirim ben maşşallah kuzuma Allah nazarlardan saklasın canım

Menüde neler var
Beydoş anasindan sarma getirir
Nazo börek yapiyi
Basak makarna kizartiy
Deroş tost yiyi
Saraaaa
Bafs herifiylen antalya sokaklarini arsinliy

biz dışarda yedik canım

bence sen birz sakin oluyoreee sonra adet geliyore

adet oldum kızlar canım çok sıkıldı

çok üzüldüm canım ama demekki vakti saati gelmemiş üzülme herşerde bir hayır vardır Allah ne zaman Ol derse ozaman olacak canım elimizden geleni yapıp beklemekten başka yapacak bişeyimiz yok Allah bize gülecek ben inanıyorum sende umudunu kaybetme

her gecenin bir sabahı muhakkak vardır bizimde sabahımız çok yakın canım inan buna

nar düşüğe sebep olmaz canım aksine rahmi kalınlaştırarak hamilelği kolaylaştırır hem bir arkadaım hamileliği boyunca hep nar yedi nara aşeriyodu resmen özellikle hamilelğinin son aylarında çok yedi şimdi nur topu gibi tatlımı tatlı bir oğlu var beni görünce gülerek kucağıma atlayışı var maşallah çok seviyorum onuda

Allah mutluluğunuzu bozmasın canım bebekle taçlandırsın

kızlar bugün çok yoğun bir gün geçirdim hatta bi,r ara geldim topiğe sadece beğenip çıktım işlerim acayip yoğundu akşamda eve geldim hızlıca evi toparladım üstümü değiştirdim makyajımı yaptım saçımı başımı düzelttim ve eşimle şık bir restorana yemeğe gittik çünkü bugün eşimin doğumgünü az önce eve geldik birazdanda pasta kesecez ve dans edecez başbaşa çok güzel bir gece tasarladım

eşinin doğum günü kutlu olsun canim. Birlikte çok ama çok güzel bir ömür geçirin bebeklerinizle inşallah..
hediye ne aldın bişey aldinmi?

Başka ne sürprizlerin var

Maasallah maasallah Allahim muhabbetinizi arttirsin ikiz ikiz bebek versin amin

Nice senelere cnm hayirli saglikli yaslara cocuklarinizla insallah

ALLAH mutlulugunuzu daim etsin canim muhtesem bir gece olacagi kesin insallah bebeginizin temellerinide atarsiniz bu gece

Son düzenleme:
Allah bozmasin nazocum... bir ömür boyu aynı heyecanla devam edin inşallah.

sağol canım amiiinnnn

doğru nar rahimi kalınlaştırır ama acaba adete yakın yemeği bırakmakmı gerekiyorki bunu araştırmak lazım
amiiiiinnnn canım inşallah
Deros bu görür bilir

malum oldu zar

Son düzenleme:

amiiinnn ama ikiz ikiz kısmı biraz korkutuyor

az önce telden yazayım dedim 15 dakika uğraştım
yok olmuyor alıntı yaptım alıntılar eklenmedi
eklendi bu seferde saranın mesaja deroşun mesajıda eklenmiş bende eşimden laptopu istedim düzelteyim diye
yine geri verecem cepten takip edebildiğim kadar artık

eşinin doğum günü kutlu olsun canim. Birlikte çok ama çok güzel bir ömür geçirin bebeklerinizle inşallah..
hediye ne aldın bişey aldinmi?

Başka ne sürprizlerin var

amin sağol canım
çok güzel bir mont aldım canım sabri özelden diğer sürprizler özel

amin inşallah canım sağol

ALLAH mutlulugunuzu daim etsin canim muhtesem bir gece olacagi kesin insallah bebeginizin temellerinide atarsiniz bu gece

amin sağol canım temel atma töreni var bu gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…