oleyy beee maasallahKızlar oğlum yürümeye başladı az azama çabuk yoruluyo hemen geri emeklemeye başlıyor gerisi gerisi gelir inşallah.
Ama çok komik gözüküyor
Sewos
Beydos
Saros
Basos
Nazos
Bafsos
Topu topu 6 7 kişiyiz azmisiz
Azmissiniz
Sağol kuzumoleyy beee maasallah
bilmiyorumki deroş olabilir,ama kısmet olsaydı olurdu...Deme yaaaa uffffff ciddimisin!!
Inanirmisin umutlandimdi..
Kocan hastaydi yumurtlama gününu kaçırmıştın yumurtlamadan bi sonraki gün yapmıştin. Ondan mi acep.. neyse yola devam.
ahmet kayayıda çok sewerim,bende İBRAHİM SARAÇOĞLUNDAN DUYDUM özellikle ilk aylarda nar,taze nane ve maydanozu çok tüketmeyin diyordu bir kaç şey daha vardı da unuttum..gel birlikte ağlaşalım ahmet kayanın şarkısı gibi
ben bilmiyordum düşüğe neden olduğunu ben çok severim narı
ewet aslında bugün adet olacaktım ama dün oldum,bu ay 30 gün olmuş oldu bazende 28 oluyor...Beydos bozma moralini kuzum biliyorum insan çok üzülüyor umutlaniyor..bende üzüldüm walla.
Sen yarın adet olacakdın kendi hesaplarına göre . Yani şimdi bu ay adet döngün kaç gün sürmüş oldu? Gecen ay kaç gündü
amin...Bende dün kaynosda yedim. Bilmiyodum ..Narın düşüge neden olduğunu. Allah korusun hepimizi
amin canım inşaallah hepberaber yüzümüz güler....walla saracım bende SARAÇOĞLUNDAN dinledim bilmiyordum,artık neye inanacağımızı şaşırdık..çok üzüldüm canım ama demekki vakti saati gelmemiş üzülme herşerde bir hayır vardır Allah ne zaman Ol derse ozaman olacak canım elimizden geleni yapıp beklemekten başka yapacak bişeyimiz yok Allah bize gülecek ben inanıyorum sende umudunu kaybetme
her gecenin bir sabahı muhakkak vardır bizimde sabahımız çok yakın canım inan buna
nar düşüğe sebep olmaz canım aksine rahmi kalınlaştırarak hamilelği kolaylaştırır hem bir arkadaım hamileliği boyunca hep nar yedi nara aşeriyodu resmen özellikle hamilelğinin son aylarında çok yedi şimdi nur topu gibi tatlımı tatlı bir oğlu var beni görünce gülerek kucağıma atlayışı var maşallah çok seviyorum onuda
Allah mutluluğunuzu bozmasın canım bebekle taçlandırsın
eşine nice yıllar diliyorum saracım...eminim geceniz güzel bitmiştirkızlar bugün çok yoğun bir gün geçirdim hatta bi,r ara geldim topiğe sadece beğenip çıktım işlerim acayip yoğundu akşamda eve geldim hızlıca evi toparladım üstümü değiştirdim makyajımı yaptım saçımı başımı düzelttim ve eşimle şık bir restorana yemeğe gittik çünkü bugün eşimin doğumgünü az önce eve geldik birazdanda pasta kesecez ve dans edecez başbaşa çok güzel bir gece tasarladım
inşaallahhhhhhhhhhhhhhhhhh.....temel atma töreni tabiki iki kişilik ama teslimatta 9 ay sonra dört kişiik bir aile olacaz
bizde dışarda yicez büyük bir ihtimalleOhhh yemek yapmaktan yirttinbizde böön disarda yicik market felan yapacaz
gidersen yaz,merak ediyorum güzelmii...Unuturum fısıldaya gidecez
Beydoş
Sewos
Beydos
Saros
Basos
Nazos
Bafsos
Azmissiniz
muhtemelen belirti canım demekki az kaldı yaklaşıyor,ayak sesleri geliyor..Bugunde adet olmadim kizlar aksamdan beri memwlerim sanciyo insallah bwlirtidir
yemek piştikçe mutfakta ısınır nazocum.ben buz gibi mutfağama gideyimde eşimin istediği böreği yapayım
üzülme aşkımadet oldum kızlar canım çok sıkıldı
evinin direğine nice seneler diliyorum cnmkızlar bugün çok yoğun bir gün geçirdim hatta bi,r ara geldim topiğe sadece beğenip çıktım işlerim acayip yoğundu akşamda eve geldim hızlıca evi toparladım üstümü değiştirdim makyajımı yaptım saçımı başımı düzelttim ve eşimle şık bir restorana yemeğe gittik çünkü bugün eşimin doğumgünü az önce eve geldik birazdanda pasta kesecez ve dans edecez başbaşa çok güzel bir gece tasarladım
aaa maşallah hadi bakalımKızlar oğlum yürümeye başladı az azama çabuk yoruluyo hemen geri emeklemeye başlıyor gerisi gerisi gelir inşallah.
Ama çok komik gözüküyor
smile kullanamıyorum deroş
Sewos
Beydos
Saros
Basos
Nazos
Bafsos
Azmissiniz
gözünaydınnnnn çok sevindimmmKızlar oğlum yürümeye başladı az azama çabuk yoruluyo hemen geri emeklemeye başlıyor gerisi gerisi gelir inşallah.
Ama çok komik gözüküyor
inşaallah başakçım sağol...yemek piştikçe mutfakta ısınır nazocum.
aslında yanında ufo gibi bişi kullansan
üzülme aşkım
daha Bi kaç ay oldu çalışmalara başlayalı
hayırlı zamanı bekliyordur
evinin direğine nice seneler diliyorum cnm
çoluk çocuklarınızla
aaa maşallah hadi bakalım
gerisi gelir
smile kullanamıyorum deroş
kullanabilseydim ifademi belli etcektim.
hemde bayağı azmışız evet
he benimBugünde pek kimse gelmemiş
benm adam evde
birbirimizi yiyip duruyos sabahtan beri
Allah sonumuzu hayır etsin
sizler nasılsınız kıızlarr
beydoş sen misin o
ay,sorma beydoşcumhe benim
benim herifte gelmek üzere,ne olduki hayırdır niye birbirinizi yediniz
Dun yazdim ama gornedin sanirim yasin 1 tane okundu sayidan dus demistimderin_3gornedin sanirim: 38041134 .!.:Aslında enerjim çok düşüktü sabah
Hatta bi seans ağladım bile
Duygusalim çok hormonlar sanırım
Ama kendimi neşeli yapmaya çalışıyorum
Kendimi üzersem bütün gün o moddan cikamiycam
Günüm berbat olacak
Ve elime hiçbişey geçmeyecek
Bende burda sizlere takılıp neselenmeye çalışıyorum
Herif Zupruz yapti adanaya gidiyikkkk
Sağol canim Allah razı olsunDun yazdim ama gornedin sanirim yasin 1 tane okundu sayidan dus demistim
o işini bilir nasıl surat astiysa herif yola düştügözün aydın canım eşine attığın trip boşa gitmemiş demekki
kaç gün kalacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?