Bir saat oldu geleli detaylar sonra....
Tşkler cnm10
asla kabu etmemmm basakss eyi
Gozunaydin cnm
Boş ver takma sen onlarbencil insanlar eşin senin yanında olduktan sonra gerisi boş gn gelir verirsin laflarını merak etme sn kendini üzme cnmkızlar biliyosunuz bir ayı aşkın bir süredir gitmiyodum kayganagile çünkü ben istanbuldan geldiğimden beri arayıp sormadılar sadece yedi kat yabancı günü negatifi aldığım gün geçmiş olsun ne diyeceğimizi bilemiyoruz dediler bu benim zoruma gitmişti neyse eşimin hatırı için bugün gideyim dedim büyüklük bende kalsın dedim hay demez olaydım gitmez olaydım gittik eşimle içeri girdik kaynanamın elini öptüm hoşgeldin demedi sadece eşime hoşgeldin dedi görümcekler yarım ağız hoşgeldin dediler dahada konuşmadılar nasılsın ne yapıyorsun hiç bişey demediler eşimle ve birbirleriyle sohbet ettiler sonra eşim gitti dışarıya arkadaşlarına ben orda kaldım ben konuşmasam konuşmadılar bide kaynanam arada başka akrabalarının gelinlerini övdü durdu benim yaptıklarım gözlerine dizlerine dursun inşallah en çok zoruma gidende yine başkalarını örnek vererek bazıları çocuk istemezmiş çocuk ellerine ayaklarına dolanırmış çocuk doğurmayan kadına kadınmı denir dedi sinirden kudurdum ama tuhaf olan bişey varki cevaplarını veremedim ağzıma kadar geldi geldi geri gitti cümleler korkaklık değil ama ben bişey diyeyimde kavga etsek diye bekliyolardı o fırsatı vermeyeyim dedim ama iyi etmedim akşam eşim geldi yemek yedik bulaşıkları makineye dizmelerine yardım ettim sonra kalktık geldik eşimle konuştuk onlar cahilse ben ne yapayım dedi yanlış yapmışlar haksızlar dedi sen bana bak hiç kimseyi kaale alma dedi kim ne derse desin boşver takma kafana sen benim herşeyimsin benim için önemli olan sensin dedi ama benim sinirden başım ağrıyo cevaplarını verememenin kızgınlığını yaşıyorum ama onları Allaha havale ediyorum Allah nasıl biliyosa öyle yapsın onları
az önce bi kase sütlaç yedim şimdide salep içiyorum bugün diyet yalan oldu
kızlar biliyosunuz bir ayı aşkın bir süredir gitmiyodum kayganagile çünkü ben istanbuldan geldiğimden beri arayıp sormadılar sadece yedi kat yabancı günü negatifi aldığım gün geçmiş olsun ne diyeceğimizi bilemiyoruz dediler bu benim zoruma gitmişti neyse eşimin hatırı için bugün gideyim dedim büyüklük bende kalsın dedim hay demez olaydım gitmez olaydım gittik eşimle içeri girdik kaynanamın elini öptüm hoşgeldin demedi sadece eşime hoşgeldin dedi görümcekler yarım ağız hoşgeldin dediler dahada konuşmadılar nasılsın ne yapıyorsun hiç bişey demediler eşimle ve birbirleriyle sohbet ettiler sonra eşim gitti dışarıya arkadaşlarına ben orda kaldım ben konuşmasam konuşmadılar bide kaynanam arada başka akrabalarının gelinlerini övdü durdu benim yaptıklarım gözlerine dizlerine dursun inşallah en çok zoruma gidende yine başkalarını örnek vererek bazıları çocuk istemezmiş çocuk ellerine ayaklarına dolanırmış çocuk doğurmayan kadına kadınmı denir dedi sinirden kudurdum ama tuhaf olan bişey varki cevaplarını veremedim ağzıma kadar geldi geldi geri gitti cümleler korkaklık değil ama ben bişey diyeyimde kavga etsek di sen en iyisini uapmissin canim
catlayip patlasinlar onlar adam yerine koyup cvp vermemissin ohhhhhhhh
Bir soylesen bin ederlerdisusmak bazen en buyuk cezadir
Beydos abidinpasaya gittim oglanin yataginin icine polar aldim usumesin diye ben cok severim yumusak yumusak bizede aldim
Annemin market alisverisi vardi onu hallettim pazara gittim
Cok yorgunum dus aldimuyuyorum yarin gorusuruz
Boş ver takma sen onlarbencil insanlar eşin senin yanında olduktan sonra gerisi boş gn gelir verirsin laflarını merak etme sn kendini üzme cnm
Rabbimizin yazdigi kadere dil mi uzatiyorlar sen en iyisini yapmissin Allah a havale et...Anne olduklari icin Rabbin onlara lutfettigi nimet icin sukredeceklerine bunda bir paylari varmis kendileri yapabiliyormus gibi baskalarina dil uzatmalari dogru mu? Bunlari sorgulamak birde kadin olup olmadigina karar vermek kullarin haddi degil..Allah affetsin
nazocum başakım deroşum beydoşum sevoşum merak etmişsiniz ayrıntıları yazacam birazdan kayganaya gitme sebebimi ve karşılaştığım durumu
nazocum mehmet günsuru bende severim bilet fiyatları buradada pahalı canım arada sırada gidiyoruz hatta ayda yılda bir desem yeridir
başakcım erkek dediğin evin işine karışmaz hiç hoşlanmam bende eşimde karışmazancak ben yardım istersem yardım eder o kadar ayrıca kapı süsün güzel ellerine sağlık ama kızlar haklı çiçekleri fazla olmuş
bafs üzülme kuzum kırmızlarda stresten etkileniyo koyver gitsin bak nasıl geliyo
beydoşum sen bugün neler yaptın
deroşum canım benim sen nasılsın
sevoşumda yol yorgunudur şimdi bide anneden ayrılmak insana her zaman koyar
toğin yeni müdavimi gonca da sanırım hamile gözü aydın olsun Allah tamamına erdirsin
kızlar biliyosunuz bir ayı aşkın bir süredir gitmiyodum kayganagile çünkü ben istanbuldan geldiğimden beri arayıp sormadılar sadece yedi kat yabancı günü negatifi aldığım gün geçmiş olsun ne diyeceğimizi bilemiyoruz dediler bu benim zoruma gitmişti neyse eşimin hatırı için bugün gideyim dedim büyüklük bende kalsın dedim hay demez olaydım gitmez olaydım gittik eşimle içeri girdik kaynanamın elini öptüm hoşgeldin demedi sadece eşime hoşgeldin dedi görümcekler yarım ağız hoşgeldin dediler dahada konuşmadılar nasılsın ne yapıyorsun hiç bişey demediler eşimle ve birbirleriyle sohbet ettiler sonra eşim gitti dışarıya arkadaşlarına ben orda kaldım ben konuşmasam konuşmadılar bide kaynanam arada başka akrabalarının gelinlerini övdü durdu benim yaptıklarım gözlerine dizlerine dursun inşallah en çok zoruma gidende yine başkalarını örnek vererek bazıları çocuk istemezmiş çocuk ellerine ayaklarına dolanırmış çocuk doğurmayan kadına kadınmı denir dedi sinirden kudurdum ama tuhaf olan bişey varki cevaplarını veremedim ağzıma kadar geldi geldi geri gitti cümleler korkaklık değil ama ben bişey diyeyimde kavga etsek diye bekliyolardı o fırsatı vermeyeyim dedim ama iyi etmedim akşam eşim geldi yemek yedik bulaşıkları makineye dizmelerine yardım ettim sonra kalktık geldik eşimle konuştuk onlar cahilse ben ne yapayım dedi yanlış yapmışlar haksızlar dedi sen bana bak hiç kimseyi kaale alma dedi kim ne derse desin boşver takma kafana sen benim herşeyimsin benim için önemli olan sensin dedi ama benim sinirden başım ağrıyo cevaplarını verememenin kızgınlığını yaşıyorum ama onları Allaha havale ediyorum Allah nasıl biliyosa öyle yapsın onları
az önce bi kase sütlaç yedim şimdide salep içiyorum bugün diyet yalan oldu
Bi evham geliyor kafami kurcaliyor paylasmak istiyorum yorum yazin kizlar ben kurtajdan sonra adet gordum hsg cekildim rahim tupler sıkıntı yok yalisiklik vs yok denildi simdi adet olmadim ya yapisiklik olmaz dimi olsa hsg de cikardi hsgden sonra olmaz dimi adet olsamda rahatlasam oyy oyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?