Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Canim benim yaaa sinirlenmeni anlıyorum zira ben olsaydım ben kesinlikle tutamazdım kendimi. Ama sen en iyisini yapmışsın. Sessizlik bazen en büyük cezadir. Bunu başarmak büyük bişey.. ben yıllarca yapamadım. Hep cevap verdim. Ailem dediki hiç cevaplarını verme. Konuşma onlar kudururlar. Ben de bir süre uyguladım bunu.çok ise yaramisti. Oysa benim karakterime çok terstti. Ama onlar bana böyle seninkilerin yaptığı gibi laf sokmuyorlardi. Arkamdan konuşuyorlardi. Eltimden duyuyordum ne söylediklerini. O yüzden biraz daha kolaydı benim durumum.

Sen bu durumda en iyisini yapmışsın. Eşinle ilişkin açısından en iyisi. Onların seni yoldan çıkarmalarına izin vermemişsin.

Içini Ferah tut...
Mesafenı koru...

9 aralıkta tam 3 yıl oluyor bu topiği açalı

neyse ben gidip yatayım iyi geceler topik ahalisi
vayy babaan anaan kemüüne
ne çok olmuşşşşşş.
ayrıca bayrak koymanda dikkatimi çekmedi değill.

bu topiğin ilk zamanlarında ne hallerde olduğum geldi gözümün önüne.
ilk önce topik topik dolaşıp bat verdiğim geliyor aklıma.
sonra eroşla kendi topiğimizi kurduk.
eroş demişti ki hem geyik yapalım hem bebek yapalım bizim topiğimiz olsun demişti.
gündüzleri iş yerinden yazardım. Akşamları yatğıma girerdim uzuun uzun sohbet ederdik burda, belinaysu bengisu pınargrkn dolunay falan vardı eskilerden

Saracım canım sen de ne kadar şanssızmışsın be hayatım.
bu nasıl bir düşmanlıktır bu nasıl Bi kindir.
nerden çattın bu aileye.
bu talihsizliğinden senin gulcemalinin ne kadar eşsiz olduğunu anlıyoruz.
çirkin olsaydın şanslı olurdun çünkü.
Allah dağına göre kar veriyor. Ben senin yerinde olsam bu kadar içime atmazdım cevaplarını verirdim. Sonu ne kadar kotu olursa olsun. İsterse eşimlede tartışıyım
hiç bişey duşunmem çünkü gözüm döner, bu lafları kaldıramam.
hiç olmazsa eşimden ağızlarının payını vermesini isterim.
insan böyle içine attıkça sinir hastası oluyo
emin ol streste gebeliğin olmayışın da çok etkili
yazık değil mi sana hayatına, bu dünyaya Bi dahamı geleceksin
neden bu insanlar yüzünden sinir sistemin bozuluyor, vücut dengen mahfoluyo.
boş ver kafanı takma onlar çatlasın patlasın falan deyip geçemem ben
onlar yapacağını yapıyo sinirleri bozulan sen oluyorsun, ne ala memleket.

eğer bi Ayşe ninem olaydı gözü kapıdaki yazıyı görmezdi heralde.bakalım Ayşe ninem okula gidebilmişmi, okuma yazması varmı, hey gidi garip Ayşe ninem o zamanın şartlarıyla karda kışta ayağına lastik ayakkabıyı bulduğuna şükrederdi.
neyse ki Bi aşye ninem yok
eee Ayşe nine yoksa turkçeyede gerek yok

Slm arkadaşlar iyi akşamlar sonuç pozitif çok sükür.... dualarız eksik etmeyin rabbim evlat isteyen herkeze hayırlısla sağlıklı evlatlar nasip etsin
.ayy tatlım Allah tamamına erdirsin inşallah gözünüz aydın.
kutlama varmı

Beydoşum Ayşe nine örneğin çok hoştu
lakin smileylerim olmadığından ifadelerimi belli edemiyorum.
seni kutluyorum lakin alkışlayamıyorum

İnsallahhh olursun sende rahatlarsin bizde

Gunaydinn kizlarr soruma cvp vermemissiniz ya yapisiklik dedikleri nasil oliyi oyle olmamistir dimi bi fikriniz yokmu

Canim ya ben yanlis anlamisim kadin bile isteye cocuk istemeyenleri elestirmis gunahina girdim neyse diger konulardada sen iyisini yapmissin hic ugrasma derim

yok canım sen yanlış anlamadın o bile isteye başkalarını örnek vererek bana laf soktu

canım iyiki cevap vermemişin boşuna eşinle aran açılırdı
ve eşin en azından senin yanında neyin ne olduğunu biliyor bu bile çok iyi
ALLAH bildiği gibi yapsın

amin canım Allah bildiği gibi yapsın valla
keşke cevap verebilseydim nazom ama o an bişey oluyo hani insan ağzım bağlandı derlerya cevaplarını veremiyom sonra kendimi yiyorum

boşver arada kaçamaktan bişey olmaz yarın devam edersin diyete

bugün devam diyete kilo verecem hem sağlığım için hem bebeğim için

sen en iyisini yapıyomuşsun canım en azından rahatlıyomuşsun laflarını verdikten sonra sana karşı nasıl oluyolardı düzeliyolarmıydı

Yeni bir ay yeni bir gun yeni bir hafta umut olsun insallah yeni bir yila girmeden gonlumuzdeki guzelliklere kavusalim

amin canım Allahım hayatımızdan negatif insanları uzak tutsun

Gunaydinn kizlarr soruma cvp vermemissiniz ya yapisiklik dedikleri nasil oliyi oyle olmamistir dimi bi fikriniz yokmu

benim bilgim yok canım bu konuda

sağol canım içimi açtın

gulcemalim güzel dimi sen beni görmedinmi msnden resmimi görmüştün sanırım yanılıyormuyum

canım ne bi,leyim aldığım aile terbiyesindenmi böyle şeylere alışık olmadığımdanmı hiç kavga yanlısı biri olmadığım içinmi bilmiyorum cevaplarını versem biliyorumki tartışma büyüyecekti ve onlar üç kişiydi ve çok çirkefler yalan iftira ne ararsan var eşime karşıda haksız duruma sokarlardı beni ama şimdi eşimde bi insan cahil olmasın cahillerse ben ne yapayım çok yanlış yaptılar sana haksızlar sen onları boş ver dedi artık eskisi gibi onlaı savunmuyo benim için önemli olan sensin diyor istemiyorsan gidip kendini üzme diyor bide karar aldık bi dahaki tedaviyi onlara söylemeyecez artık evimdende hayatımdanda uzak olacaklar

9 aralıkta tam 3 yıl oluyor bu topiği açalı

neyse ben gidip yatayım iyi geceler topik ahalisi

2 aralık yazacaktım 9 aralık yazmışım uyku sersemi

hey gidi kimler geldi kimler geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…