Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Gece süt iyi degilmi çocuklara?
Gerci bizimki gece sütünu çoktan bıraktı ama isterdim icmesini. Gece sütü çocukları tombis yapiyo. Icsin isterdim
Bi doktor 2yaşından sonra gece deliksiz uyuması gerekir, geceleri artık acıkmaz, gece süt içen çocuk gündüz yemek yemez demişti.

bense gece sütünü kesmek istiyorum
uykum sürtük oluyo

Ben karnıbakar yemeğini yedim tek başıma
adam gelince bişi yemedi
şimdide gözleme istedi
çorabaysa hayata küstü

herif süt getirmiş kaynatıyom yogur mayalayacağım lor peyniri yapacağım ders calışmak yalan oldu yine:KK51:

boşlamayanlarda didişiyo
Rahatsız olduğunu bilsek sakalasmazdik :110:
:KK12::KK12:
Bi doktor 2yaşından sonra gece deliksiz uyuması gerekir, geceleri artık acıkmaz, gece süt içen çocuk gündüz yemek yemez demişti.

bense gece sütünü kesmek istiyorum
uykum sürtük oluyo
Kac defa kalkiyor benimki sutu icip yatardi
herif süt getirmiş kaynatıyom yogur mayalayacağım lor peyniri yapacağım ders calışmak yalan oldu yine:KK51:
:eek:

Gerçi dünya mutfağını gördüğü için benim adamın kriterleri yüksek yemek konusunda.
ama restorandaki aşçılara yetişecek halim yok
Senin şu makarna Kızartmanı bi dünyaya tanıtsa yaa...:KK70::KK70:Bütün dünya basını sizin evin önüne gelir bu dahi asciyi görmek icin:KK70:

Börülce geldi oturduk az önce kalkti:110:

maşallah Allah muhabbetinizi artırsın

off kendime sinir oldum evi toplayıp derse oturaaktım ya toplamaya başladım gözüme battı halıları cırp divan örtülerini kaldır çırp bi baktım bütün evi süpür sil temizledim camların bile üstünden geçtim off kaldı dersler yine bu sınavlardan kalırsam cok kızacam kendime ama kafam adetime takılı ya ondan böle oldu odaklanamadım derse bitürlü simdi bitti işim arada çamaşır bile yıkayıp serdim neyse akşam rahat rahat çalışırım artık

bende bazen böyle oluyorum yapmam gereken daha önemli bir iş varken başka işlere dalıyorum asıl iş kalıyo psikolojiyle ilgili aslında konsantrasyon olamıyoruz işte

bende üşenmiştim salata yapmaya turşu çıkarmıştım erik turşusu
bugün nasıl oldun atabildinmi üstünden pazar günün etkisini

benim hergün yürüyüşe gittiğim komşuda kaynana
ama geline gittimi sen dinlen ben burdayken yemekler benden gez toz dermiş mutfağa sokmazmış
ama bana geldimide yapmaz zaten çok yoruluyom çocuklardan diyormuş gel burdn yak
böyle gelinlerde var ama istisna

daha iyiyim ama stresten boyun fıtığım zorladı omuzlarıma dokununca sanki yaranın üstüne dokunmuş gibi acıyo boynum başım ağrıyo uzun zamandır ağrı kesici içmiyordum bugün içmek zorunda kaldım akşam üstü işten gelince bi uyku bastı uyumuşum iyiki yemeğim vardı uyanınca dinlenmiş kalktım

bazıları şanslı canım kaynana görümce konusunda ben o konuda şansız sınıfındayım

Dünden kalan sarımsaklı un çorbası
ıspanaklı gozleme
sebzeli karnıbakar yemeği

afiyet olsun canım

benimde tavuk sotem var dünden yeter bana zaten bugün bi üstkata komşuya git bi yandakine git derken boğazım boş durmadı:kk77:

senin komşuların maşallahı var ne güzel bu zamanda böyle komşular olması Allah bozmasın nazocum

eşimde cumartesi izinli oluyor ama bazen pazarada kayabiliyor izin
ee ilkez karşılaşaz olacak okadar heyecan
ben kk den tanıştığım biriyle yüzyüze tanıştık tüp bebek yaptırdığımda
sanki sürekli görüştüğüm biri gibi hissettim

bende kendi topiğimdeki hatres varya bursada onunla tanıştık ben metrodan indim oda beni bekliyodu daha önce hiç resmimizi bile görmemiştik ama beni görür görmez sara dedi bende hatres dedim sarıldık çok iyi çok sıcak biri halen daha telefonda görüşüyoruz bursaya gittiğimde yine görüşecez

Afiyet olsun :D bir bendemi komsu yok birde basakta :KK51:

birde bende dermişim aslında komşu çokta komşuluk yok çok fazla

benimkide beğenir yemeklerimi :D

benim eşimde benim yemeklerimi beğenir bu konuda kimse eline su dökemez der :D

sana bu gece ders çalışmak yok kendini rahat bırak ders çalışmayacam bugün de ve bütün işlerini bitir yarın sakin kafayla çalışırsın canım
Yimemizi yidik grip cayi icecik:KK50::KK50::KK50:

afiyet şifa olsun arkadaşıma

Senin şu makarna Kızartmanı bi dünyaya tanıtsa yaa...:KK70::KK70:Bütün dünya basını sizin evin önüne gelir bu dahi asciyi görmek icin:KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Herifin iş arkadaşına hasta ziyaretine gidiyoz kaynoş takıldı peşimize yine
of yaa bıktım

Hasta görmeye Bi adet tek kişilik nevresim takımı
Bi adet salon takımı
Bi adette fincan seti goturuyom

Back
X