Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Yalanci işkembe corbasi onun adi
Ege yiyormu çok besleyici bir çorba
ben sarımsaklı un çorbası diye biliyorum. çünkü sirke falan koyupta işkembe çorbasına benzetmiyorum tadını
Ege de ekmeğin içini çorbaya batırıp yiyor

bu kez yumoşun beyazını aldım
ohh miss koktu
Evde 3 cesit yumusatici var suanda vernel mor yumos pembe bide bimin yumusaticisi mavi ben her yikamada degissik katiyotum hep ayni koyunca innsanin burnu kokuyu almaz oluyor cunku evde her esintide degisik mis kokular ucusuyor tavsiye ederim ustumuze giyincede hep ayni kokmiyik dogal parfumlu

saat 11 i geçiyodu hasta ziyaretinden geldiğimizde
adam ameliyat olmuş iki büklüm oturuyor bizim lüzumsuz kaynoş aldı eline kağıt kalem
iş lanı anlatmaya başladı
benim adam kalkalım dedi ama nafile
vır vır vır vır konuştukça konuşuyo
eve gelince herife dedim bu annenin yüzünden utanıyor insan hasta ziyareti bu kadar uzun olur mu dedim
ama napcan bişi diyemiyoz.anadır sonuçta.
gerçi eşim başta dediydi
hasta ziyaretine gidiyoruz amwayı anlatmak için geliyosan hiç gelme diye
ama dinleyen kim
kadın bildiğini okuyo
insanı utandırmaktan başka bi işe yaramıyo, üşüncesiz fikrsiz...

ya bu erkek analarıın hepsimi böyle gereksiz oluyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Evde 3 cesit yumusatici var suanda vernel mor yumos pembe bide bimin yumusaticisi mavi ben her yikamada degissik katiyotum hep ayni koyunca innsanin burnu kokuyu almaz oluyor cunku evde her esintide degisik mis kokular ucusuyor tavsiye ederim ustumuze giyincede hep ayni kokmiyik dogal parfumlu
aynen hep aynı olunca alışıypsun
kız bimin yumuşatıcısı kalıcı oluyomuki
adiidir bence o

dünden kaldığı için mecbur un çorbası oldu cnm.
zaten bizim eve menü bile fazla bide alakasıyla uğraşmıyorum.
herife yaptım gözlemeyi, çok yemek seçer benm herif.

çorbada bildiğin un çorbası
tereğında unu kavuruyosun
tavuk suyunu ekliyosun veya bulyonlu suyu
pişmeye yakın sarımsak tuz ve karabiber ekliyosun.
ayrı tavada kırmızı biber yakıp çorbayı tabağa koyduktan sonra üzerine koyıyosun, istersen sirkede koyabilirsin uzerine
işkembe çorbasını anımsatıyor
Merak ettim deniycem sarimsakli olusu super ben sarimsakli corbalari cok severim eline saglik

aynen hep aynı olunca alışıypsun
kız bimin yumuşatıcısı kalıcı oluyomuki
adiidir bence o
Inanmazsin bimin mor olanina bayildim divan ortulerimi onunla yikamistim halaa kokuyolar 15 gun oldu vernelle yumosla yikadiklarimda kalici ama onun kokusu ustune yatinca falan cok hissediliyor tabi surekli farkli kullanmamdan dolayida okadar net farkediyor olabilirim morunu tavsiye ederim ama genelde divan ortusu kilim yikarken onu katiyorum kiyafetlere vernel yada yumos

Deross lulaklarin cinlasin keselene keselene yikandim cikinada bebe yagiyla yaglandim yumusatici kokulu pijamalarimida giydimm yogurdu 3 te dolaba koyucam yataga uzandim saati bekliyorum insallah yeterince gevsemisimdirde bebek gibi uyurum salepte ictim uykum gelsin diye sicacik

Sicak banyoyla uyk geldi adetimde gelir mi ki ? Ayy ne bekledim yaaa adet olsam diye olsak bi dert olmasak bir
....

Gunaydinnn herifi 10 kere kaldirdim uyuyup kalmis simdi bana soyleniyiii offf offf erkek olmak lazimmisss

Beydoş babaannene inanamiyorummmmmmm annenin kendine bakar hali yok birde kaynanaylami ugrasiyor tövbe tövbe gitsin kizina küs gitti zaar :63: hayret birşey :63:
Poffff kaynana her yasta kaynana iste :63:

Back
X