Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet canım denizden daha yeni çıkmış taze taze balığın tadı hakkaten farklı oluyo çok leziz ıııımmm

balığın herçeşidini seviyom ton balığını eşimde sevmez hiç yemez ben kendi salatama katıyorum üzerine bolca limon ooooh mis

sanada afiyet olsun...

sağol canım gel beraber olsun

gerçekten öyle annemin komşusu karadenize gitmişti ordan bolca hamsi getirmişti annemgilede verdi tadı burdakinden çok lezzetli...
benimde eşim sever ton balığını...

sağol canım

kıyamam sen bol bol meyve bağışıklık sistemin güçlenir

beydoş benim evde hiç açılmamış folbiolum var içmeye başlayayımmı tedaviye başlayınca içerim diye içmiyorum
canım hiç birşey istemiyor saracım,sadece sıcak şeyler içmek istiyorum...

zaten gebelikten 3 ay önce başlatıyor doktorlar,folikasite..sizde şubatta mı yaptıracaktınız eğer öyleyse başla tabii..

canım hiç birşey istemiyor saracım,sadece sıcak şeyler içmek istiyorum...

zaten gebelikten 3 ay önce başlatıyor doktorlar,folikasite..sizde şubatta mı yaptıracaktınız eğer öyleyse başla tabii..

şubat mart gibi düşünüyoruz canım başlayayım tabi haklısın

tatlım eşine söyle akşam gelirken ayvalı ıhlamur alsın çayı muhteşem güzel ve gribede faydalı içine bi kaşıkda bal kat şifa niyetine iç

Benimde totom yeni yer gördü kave iciyom
afiyeT olsun kuzumbenimde canim soğuk meyve suyu istiyor ama dışarı gidip almam lazim.. o da şimdi cikamam oglani uyuttum

bende yeşil çay içiyorum yanında tam yulaflı bisküvi
sanada afiyet olsun canim ...
Yeşil çayı sevemedim bi türlü

hiç bişey yiyip içmiyom
taze sıkılmış portakal suyu olsada icsek
Benimde boğazım ağrıyor devamli bişeyler içmek istiyorum
eczaneye gidip folik asit almam lazım bitmiş, ama hiç halim yokk

ton balığını severim zaten balığın her türlüsü hoşuma gider.. Deniz ürünlerini cook severim ben midyeden tutta karides ahtapot

midye karides ahtapot ııııyyyy hiç sevmem yemedim yememde ben sadece balık ürünlerini seviyorum levrek kefal çipura istavrit hamsi palamut alabalık ton balığı bunları işte

ewet canım bende ıhlamur alsın dicektim..
başla o zaman sarcım ihmal etme..
Bende çok severim

İşyerinin oralarda vardir alsin
kız dün akşam hiçbir şeyim yoktu nasıl böyle oldum anlamdım,aslında ben gitmek istiyordum eczaneye bişey soracaktım ama bakarız artık
aman sen dikkat et hasta olma...
beydoş kız ben b12 ilacını içmeyi unutuyom doktora ne diyecem fena bir azar beni bekliyo
kız niye unutuyon gerçi niye öyle soruyorumki B12 eksikliği var ondan unutuyon zaar
mutlaka iç sara ihmal etme ben 2 inci kutuyu bitirdim yükseldimi acep merak ediyorum,doktur bağırsda haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…