iyi artık anlaması güzel
afiyet olsun bende sabah yedimdi
balığın bol olduğu yerde yaşıyosunuz ne güzel,ordaki balıklar deniz balığı daha lezzetli olur hemde çok faydalı...ama ben ton balığını hiç sevmem,yiyemiyorum onu
sanada afiyet olsun
sanada afiyet olsun...
hiç bişey yiyip içmiyom
eczaneye gidip folik asit almam lazım bitmiş, ama hiç halim yokk
gerçekten öyle annemin komşusu karadenize gitmişti ordan bolca hamsi getirmişti annemgilede verdi tadı burdakinden çok lezzetli...evet canım denizden daha yeni çıkmış taze taze balığın tadı hakkaten farklı oluyo çok leziz ıııımmm
balığın herçeşidini seviyom ton balığını eşimde sevmez hiç yemez ben kendi salatama katıyorum üzerine bolca limon ooooh mis
sağol canım gel beraber olsun
Afiyet olsun cnmbende yeşil çay içiyorum yanında tam yulaflı bisküvi
Herife soyle alsineczaneye gidip folik asit almam lazım bitmiş, ama hiç halim yokk
canım hiç birşey istemiyor saracım,sadece sıcak şeyler içmek istiyorum...kıyamam sen bol bol meyve bağışıklık sistemin güçlenir
beydoş benim evde hiç açılmamış folbiolum var içmeye başlayayımmı tedaviye başlayınca içerim diye içmiyorum
gerçekten öyle annemin komşusu karadenize gitmişti ordan bolca hamsi getirmişti annemgilede verdi tadı burdakinden çok lezzetli...
benimde eşim sever ton balığını...
sağol canım
Afiyet olsun cnm
Herife soyle alsin
herif dönerken eczaneler kapalıAfiyet olsun cnm
Herife soyle alsin
canım hiç birşey istemiyor saracım,sadece sıcak şeyler içmek istiyorum...
zaten gebelikten 3 ay önce başlatıyor doktorlar,folikasite..sizde şubatta mı yaptıracaktınız eğer öyleyse başla tabii..
Bende çok severimsağol canım yulafın tadını çok seviyorum çok lezzetli yulaflı ekmek yulaflı bisküvi yulaf kepeği
herif dönerken eczaneler kapalı
afiyeT olsun kuzumBenimde totom yeni yer gördü kave iciyom
sanada afiyet olsun canim ...bende yeşil çay içiyorum yanında tam yulaflı bisküvi
taze sıkılmış portakal suyu olsada icsekhiç bişey yiyip içmiyom
eczaneye gidip folik asit almam lazım bitmiş, ama hiç halim yokk
ton balığını severimevet canım denizden daha yeni çıkmış taze taze balığın tadı hakkaten farklı oluyo çok leziz ıııımmm
balığın herçeşidini seviyom ton balığını eşimde sevmez hiç yemez ben kendi salatama katıyorum üzerine bolca limon ooooh mis
sağol canım gel beraber olsun
bende çipura,levrek,istarvit,sardalyayıda eh işte ,mercan,başka varmıydı bilmiyom bunları seviyom işteBenim herifte sever
Ben çipura ve levrek severim bide palamut
Başkada sevmem
Bu surat ne sşimdibende çipura,levrek,istarvit,sardalyayıda eh işte ,mercan,başka varmıydı bilmiyom bunları seviyom işte
beydoş kız ben b12 ilacını içmeyi unutuyom doktora ne diyecem fena bir azar beni bekliyo
afiyeT olsun kuzumbenimde canim soğuk meyve suyu istiyor ama dışarı gidip almam lazim.. o da şimdi cikamam oglani uyuttum
sanada afiyet olsun canim ...
Yeşil çayı sevemedim bi türlü
taze sıkılmış portakal suyu olsada icsek
Benimde boğazım ağrıyor devamli bişeyler içmek istiyorum
ton balığını severimzaten balığın her türlüsü hoşuma gider.. Deniz ürünlerini cook severim ben midyeden tutta karides ahtapot
ewet canım bende ıhlamur alsın dicektim..şubat mart gibi düşünüyoruz canım başlayayım tabi haklısın
tatlım eşine söyle akşam gelirken ayvalı ıhlamur alsın çayı muhteşem güzel ve gribede faydalı içine bi kaşıkda bal kat şifa niyetine iç
kız dün akşam hiçbir şeyim yoktu nasıl böyle oldum anlamdım,aslında ben gitmek istiyordum eczaneye bişey soracaktım ama bakarız artıkBende çok severim
İşyerinin oralarda vardir alsin
aman sen dikkat et hasta olma...afiyeT olsun kuzumbenimde canim soğuk meyve suyu istiyor ama dışarı gidip almam lazim.. o da şimdi cikamam oglani uyuttum
sanada afiyet olsun canim ...
Yeşil çayı sevemedim bi türlü
taze sıkılmış portakal suyu olsada icsek
Benimde boğazım ağrıyor devamli bişeyler içmek istiyorum
ton balığını severimzaten balığın her türlüsü hoşuma gider.. Deniz ürünlerini cook severim ben midyeden tutta karides ahtapot
kız niye unutuyon gerçi niye öyle soruyorumki B12 eksikliği var ondan unutuyon zaarbeydoş kız ben b12 ilacını içmeyi unutuyom doktora ne diyecem fena bir azar beni bekliyo
hastalık suratıBu surat ne sşimdi
Drlar sana ne dese hak
bende çipura,levrek,istarvit,sardalyayıda eh işte ,mercan,başka varmıydı bilmiyom bunları seviyom işte
Bu surat ne sşimdi
Drlar sana ne dese hak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?