Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

geçmiş olsun canim... daha kışın ortasindayik erken sevinmisin ama inşallah bu son grip olur

sen kiminle sidik yaristiriyon acaba

yaw heeee heeeeee
yine kendini övdü bizim kadin
sağol,erkenmi diyonn
Beydos bizde gelirdik sara'nin yaptığı çorba ve yemekten otlanmak icin
otlakçıııgelin tamam
güzel mönü,eşin sevmiyorsa balık yap canım zaten fırında yapıyosun..tavuk ve balık aynı öğünde olmaz ama akşama kadar bayağı zamn var olur yani niye olmasın..

saracım sen şekerini takip ediyomusun ,ölçüyormusun yani..
açlık ve tokluk kaç çıkıyor...

çok sağol saracım evet keşke mümkün olsa,işte bir kova burcu özelliği dahaahemen herkesin yardımına koşmak ister

aynen canım o kendini beğenmiş kaynoş ve görümcekler hasta olduklarındada hastanede başlarında bekledim ama bigünde ben hasta olmuştum ev taşımıştım görümceklerde sözde bana yardıma geliyolardı ben arabada fenalaşınca hastaneye götürdü eşim iki görümcekde arabadaydı arabadan inmediler bile beni acilde yatırdılar koluma serum taktılar neden sonra kendime geldiğimde hemşire kimsen yokmu dedi eşim var o burdaydı dedim yok ki, dedi telefon ettim nerdesin dedim bacılarımı eve götürdüm dedi kıyafetleri hastane için uygun değilmiş hastaneye giremezlermiş sanki düğüne gidiyolar

tokluk bakmadım canım ama açlık kan şekerim en son 88 di bu hafta sonu kontrolüm var gidip bakacam iki gündür şeker ilacını içmiyorum çünkü kendimi çok iyi hissetmiyorum

tövbe yarabbimmm,boşver saracım onlardan gelecek hayır ALLAH tan gelsin...
senin şu eşinede saydırasım geliyor bazen heee,ama kendimi tutuyorum...
benim kaynoş ameliyat olduğundada ben kalmıştım başında hey gidi

saraaa şimdi tv de bir tarif gördüm ev kuşu programı varya mehtap arın evindeydi o yaptı..
TAVUK salatası,haşlanmış tavuk göğsünü didkledi,2,3 tane kornişon turşuyu doğradı,birkaç diş sarımsak rendeledi,4,5 kaşık yoğurt ve isteyen dereotu koyuyormuş,küçük bir kasede ceviz koyup harmanladı..programın sunucusu evrim varya,bayıldı tadına ne derce doğru bilmiyorum ama çok pratik bir tarif..belki günde yaparsın..

tatlım bunda eşimin suçu yoktu biz arabadan inmeyiz kıyafetimiz müsait değil demişler bizi eve götür demişler oda onları götürmüş geldi ama şimdi daha iyi anlıyo onların ne mal olduğunu

hıııım güzel tarife benziyo canım sağol

Saroş kiz daha iki gün önce palamut yemedinizmi bu ne balik askiymis

ben balığı çok severim canım şimdide hamsinin en tatlı olduğu zaman kar yağdı hava soğuk ya tam hamsi mevsimi
hem yararlı hem sağlıklı haftanın iki günü balık yemeye özen gösteriyorum diğer günlerdede ton balıklı salata yapıyorum arada

Sucuk kizarttim yedim

oooh afiyet olsun canım

iyi artık anlaması güzel
Sucuk kizarttim yedim
afiyet olsun bende sabah yedimdi
balığın bol olduğu yerde yaşıyosunuz ne güzel,ordaki balıklar deniz balığı daha lezzetli olur hemde çok faydalı...ama ben ton balığını hiç sevmem,yiyemiyorum onu

Benimde totom yeni yer gördü kave iciyom
sanada afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…