Yok canim bi aciklama yapmadi bi sonraki adetin bitince hmn gel dedi suan bi test yapti rahimden ama ben oo nicin ne fln demedim moralim bozuldu bi hafta snra sonucu verecek bebek olmasina engel olabilir mi diye sordum olabilir dedi offf cok kotuyum yaaa ne kadar zormus bi sorunla karsilasmak..
Herif gitti parayi götürdüoffff nurdae yapsam yaranamiyommmmm
On gundur arayip sormayan anasini bile aramistim bugunbana diyorki adanadayken cok mutluydun burda surat yapiyorsun pesssssss
Ozaman sende mitlu etmeyi bilmiyon dedim
Sıkma canını kaynos milletine yaranamazsin erkeklerde analarının hiç bir hatasını görmez zaten onlar ne yapmışki biz hep kendi anamizin yanında mutluyuz sanki onların anasına şiş batiriyoz töbe töbe
şu kabak tatlısını çok seviyorum ama
bu ne kız yaşlılar gibi konuşuyon
he kovaların hepsi iyidir,bende aşırı merhametli ve dygusalım bu huyumuda pek sevmem herşeyide kendime dert ederim,benimde elim açıktır
walla haklısın nazocum insan gripte hep dinlenmek istiyor
genelde cevap yazmıyon amabenim bir sürü mesacım havada kalıyor
bunada cevap yazasın tutmuş
biliyormusunuz cumartesi misafirim gitti pazaartesi yeğenim mesaj attı musaitsen ben gelecem diye
dedim bari nevresimleri kurutsaydım
1 hafta bari başbaşa kalalım soğukta yatak odasındada yatamam şimdi of
hava güzel olsa hiç sorun değil ama soğukta çok zor oluyor
bizdede tek ben yiyorum sadece kendime yaptım...seviyosan yap ye heriflerle bir mi gırtlagımızşu kabak tatlısını çok seviyorum ama
evde tek yiyen ben olunca yapmanın tadı olmuyor. Benim adamcım yemez.
bende Angaraya gidince yaparım anamlarnan yirik inş.
babam sakaryaya gelicekmiş
sizide götürüyüm eyi durdunuz evinizde yeter diyo
afiyet olsun canım bende kuşburnu içtim şimdiCayima limon ve bal kattim iciyom
Alis de yazın ortasına denk gelmişti. Soğuk suyla duş almıştım. Alis tabi icerde kiyameti koparmisti ve hastanelik olmuştum.asitli sonuçta hemde içinde şeker yada glükoz çok fazla sence faydalımıkolayla aynı nerdeyse..
YANGIN var içinde desene bu havada denize girmek istediğine göre,ALLAH tan yaza denk gelmedi son ayların ozaman ne yapardın..buzdolabında otururdun heralde
dikkat et hasta olma..
afiyet olsun ne diyim
çicuku gazman yapacan
evde değildik akşam üzeri doktora gittik ordan yemek yedik falan derken ancak eve geldikderoş akşama ne pişirecen ,benim hiç halim yok yayla çorbası yaptım,birazda acebek var yani börülce..
yeter
burası da soğuk ama evlerin içi sıcak Allaha sukurhaketmişin ozaman
valla bu gidişle kutup gibi olacak mutfakta yemek bile yapmak istemiyom
çok işim olursa ufoyu koyuyorum mutfağa ne işim varsa hallediyorum bikaç gün idare ediyor
ama 5 dakkalığına bile donuyorum eldivenle montla çıkacam mutfağa
biz donuyoruz hanım soğuk şeyler canı çekiyo oralarda fazla soğuk yok galiba
beydosDeroşşşş
Kaynoslar yüzünden herifle tartistik
Bugün gidecektik disarda firtina var
Büyük oğlan sizmis kalmis birde komsusu geliyormuşozaman yarin gidelim yada sen götür taksiti ver dedimm Abboowwwww surati goreydiniz
abowww damardan vurmusunHerif gitti parayi götürdüoffff nurdae yapsam yaranamiyommmmm
On gundur arayip sormayan anasini bile aramistim bugunbana diyorki adanadayken cok mutluydun burda surat yapiyorsun pesssssss
Ozaman sende mitlu etmeyi bilmiyon dedim
şu kabak tatlısını çok seviyorum ama
evde tek yiyen ben olunca yapmanın tadı olmuyor. Benim adamcım yemez.
bende Angaraya gidince yaparım anamlarnan yirik inş.
babam sakaryaya gelicekmiş
sizide götürüyüm eyi durdunuz evinizde yeter diyo
sana da afiyet olsun kuşafiyet olsun canım bende kuşburnu içtim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?