Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kaynoslar yüzünden herifle tartistik
Bugün gidecektik disarda firtina var
Büyük oğlan sizmis kalmis birde komsusu geliyormuş ozaman yarin gidelim yada sen götür taksiti ver dedimm Abboowwwww surati goreydiniz

Korkma ya smear testi dir o temiz cikar insallah

Herif gitti parayi götürdü offff nurdae yapsam yaranamiyommmmm
On gundur arayip sormayan anasini bile aramistim bugun bana diyorki adanadayken cok mutluydun burda surat yapiyorsunpesssssss
Ozaman sende mitlu etmeyi bilmiyon dedim

On gundur arayip sormayan anasini bile aramistim bugun bana diyorki adanadayken cok mutluydun burda surat yapiyorsunpesssssss

Sıkma canını kaynos milletine yaranamazsin erkeklerde analarının hiç bir hatasını görmez zaten onlar ne yapmışki biz hep kendi anamizin yanında mutluyuz sanki onların anasına şiş batiriyoz töbe töbe

şu kabak tatlısını çok seviyorum ama
evde tek yiyen ben olunca yapmanın tadı olmuyor. Benim adamcım yemez.
bende Angaraya gidince yaparım anamlarnan yirik inş.
babam sakaryaya gelicekmiş
sizide götürüyüm eyi durdunuz evinizde yeter diyo

bizdede tek ben yiyorum sadece kendime yaptım...seviyosan yap ye heriflerle bir mi gırtlagımız hiççç bakmam ben yiceksem yaparım kimseyede zorla yedirmem dün yaptım güzel ezdim kaseye doldurdum kaşıklayıp yedim çokkk faydalı aynı zamanda biraz daha var yarında onu fırında yapıcam yada bisküvili tatlısından yapıcam

Kızlarım benim

Bizde doktora gittik eşimle cuma gidecektik bugüne aldık.

Doktor 38+4 veya 38+5 de sezeryani olursun dedi...

Sevinç sen tam olarak ne kadarlıktın kuzum Mirac'da?

Dumos kaçta olmuştu sezeryani?

Beydos nasıl oldun iyimisin ?

Saros sen nasılsın

Bafs iyi oldunmu biraz daha

Nazos dikkat et kendine ağrıların usutmekden olabilir...

Eee ben zati hastayım

Bi sewos ve basos sağlam sanırım
Topik olarak dökülüyos hepimiz bilmem farkındamısınız?

Alis de yazın ortasına denk gelmişti. Soğuk suyla duş almıştım. Alis tabi icerde kiyameti koparmisti ve hastanelik olmuştum. Ama hava 40 derece idi bi de bunun üstüne benim hamilelik hareretim. Ellerim ayaklarım ateş gibi yaniyordu zaten. Ben de soğuk havlu sariyordum ayaklarima atesimi alsın diye..

afiyet olsun ne diyim
çicuku gazman yapacan

deroş akşama ne pişirecen ,benim hiç halim yok yayla çorbası yaptım,birazda acebek var yani börülce..
yeter
evde değildik akşam üzeri doktora gittik ordan yemek yedik falan derken ancak eve geldik
Afiyet olsun senin menüde güzel
zaten hastalıkla insan ne yediğini anlamiyor

burası da soğuk ama evlerin içi sıcak Allaha sukur hem bu hararet içten gelen bişey

beydos

Kaynoslar yüzünden herifle tartistik
Bugün gidecektik disarda firtina var
Büyük oğlan sizmis kalmis birde komsusu geliyormuş ozaman yarin gidelim yada sen götür taksiti ver dedimm Abboowwwww surati goreydiniz
boylemiydi surati

abowww damardan vurmusun adam seni AVM ye goturmesinde aklın başına gelsin
şaka yaptım

çok şirin yaaa

afiyet olsun canım bende kuşburnu içtim şimdi
sana da afiyet olsun kuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…