bizdede tek ben yiyorum sadece kendime yaptım...seviyosan yap ye heriflerle bir mi gırtlagımızhiççç bakmam ben yiceksem yaparım kimseyede zorla yedirmem dün yaptım güzel ezdim kaseye doldurdum kaşıklayıp yedim çokkk faydalı aynı zamanda biraz daha var yarında onu fırında yapıcam yada bisküvili tatlısından yapıcam
Kızlarım benim
Bizde doktora gittik eşimle cuma gidecektik bugüne aldık.
Doktor 38+4 veya 38+5 de sezeryani olursun dedi...
Sevinç sen tam olarak ne kadarlıktın kuzum Mirac'da?
Dumos kaçta olmuştu sezeryani?
Cayima limon ve bal kattim iciyom
gozunaydin cnm benimkinin ikiside duramadi 37+3 haftalik dogdular dumos 39+.. Dogurdu cnmKızlarım benim
Bizde doktora gittik eşimle cuma gidecektik bugüne aldık.
Doktor 38+4 veya 38+5 de sezeryani olursun dedi...
Sevinç sen tam olarak ne kadarlıktın kuzum Mirac'da?
Dumos kaçta olmuştu sezeryani?
Gunaydin cnm burdada aynigünaydın kızlar güneşli bir gün ama
çok soğuk
Gunaydin musmutlu bir gün diliyorum
Hayirli cumalar cumanin bereketi evimize dolsun Rabbim Saglik sihhat bol kazanç versin kimseye muhtaç etmesin gonlumuzdeki hayirli dileklerimiz gerçek olsun amin amin amin
Sabah 8 de hortladuk mirroyu doyurdum evi toplafim camasir attim evi supurdum oglani uyuttum kahvalti yapiiiimmm
Aksam herif bana surat etmedi geldi cay ictik anasigilden tatli getirmiş yedi
Sonrada adetin ne zaman bitecek dedideliye bak bu gidişle bitmez dedim
Dünden boregim ve corbam var yanina yoğurtlu köfte yapacam sara sizin glorik varya onun yoğurtlusuöğlende belki komsumu çaya cagiririm
Bu arada bende kendim sevdiğim şeyleri yaparim evdekiler sevmiyor diye bendemi yemiyimböylelikle ucundan kiyisindan yiye yiye herif nelere alisti
kızlar size bişey anlatacağım
benim görümceklerin nasıl insanlar olduğunu az çok biliyorsunuz beni hiç arayıp sormazlar evime geldiklerinde hiç yardımcı olmazlar ama en ufak bir ilgilerini görsem belki bu sefer düzelmişlerdir diye umut ederim en son gelip kaldıklarındada beni sinir ettiklerini biliyorsunuz buna rağmen küçük görümceğin doğum günü bizde oldukları zamana denk geliyordu hiç ama hiç haketmediği halde ben o güne özel yemekler yaptım en sevdiği pastayı aldım masayı incilerle bile süsledim o kadar harika bir doğum günü partisi yaptımki hediyesinide şu iğne oyası oda takımları varya çok istiyodu ondan aldım ama teşekkür bile etmedi o güne kadar en azından sofrayı kurup kaldırmaya yardım ederdi ondanda vazgeçti yedi içti tabletini aldı oturdu diğer görümceğin yardım etmesine bile engel oldu en son gittikleri gün yataklarını bile toplamadan gittiler ayyyyyy unuttuk kusura bakma dedi................................
ben o günden beri kendimi kötü hissediyorum kızkardeşime anlattım oda afferin abla sana değer vermeyene böyle değer verirsen oda sana böyle yapar dedi sen niye böyle yapıyosun diye tavır koyunca ben dahada kötü oldum inanırmısınız kaç gecedir uykumdan uyanıyorum bu düşünceyle kabus gibi ben niye ona değer verip doğumgününü öyle kutladım ama insan olsaydı bunu anlardı bu olayla anladımki bırakın insan olmayı hayvan bile değil hayvana bile ekmek versen yanından ayrılmaz
ama artık kırılmamak için kırmaya yemin ettim iyi niyetimin hoşgörümün sömürüldüğü yeter yoksa bunlar beni deli edecek en sonunda
Sinirrtr oldum gotumcene kendini ne sandi acaba kizkurusu
Ayni benim gotumcek bilmişkendini prenses sanıyo canım evde bile ona öyle davranıyolar aman üzülmesin o ne sevse o yapılır o istemese bi yere gidilmez 43 lük kızkurusu bide o kadar cahilki ama herşeyi çok bildiğini kendi bildiğini sanıyo
sevinç anlamana sevindim inan
insanın kendini anlayan birine o kadar ihtiyacı
oluyoki
Ayni benim gotumcek bilmişbizimki bide öğretmen ama bin şahit ister öğretmen demeye
Biz iyiyiz cnm çok iyi niyetliyiz o yüzden degisemeyiz sadece dozunu azaltiriz o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?